Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#124551) galervin93 válasza BÁ Nutrition (#124541) üzenetére


galervin93
őstag

Előbb tessék megérteni a folyamatokat, aztán lehet szidni, addig nem érdemes, mert csak a hülyeséget terjeszti az ember...

Más: nyomatom tovább T5-ben a Type 34-et és a Skodát, esküszöm kezdem megszeretni őket. :-) A Type talán megtartós is lesz, mert jól lehet vele gyűjteni a killeket, mellé meg majd jön az IS-2, ha maratonra kerülne sor. A Skoda T24 érdekes jószág, az elején nem ment vele, de mostanában ezzel is összejön a 800-1000 körüli átlag, sajnos ászom még nincs vele. Őt megtartani nem fogom, de ettől függetlenül pozitív az összkép, kiváló sebesség, jó ágyúsüllyedés, egyedül a töltésidő magas.
Ha esetleg valaki hasonló cipőben járna mint én (nekikezdene ezen nemzetek valamelyikének), bátran ajánlom ezeket a gépeket.
A legénységi akciókkal pár tíz csata alatt a 75 %-os legények első skill 50 % fölé jutottak mindenféle szenvedés nélkül.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#124552) mcwolf79 válasza h1mpi (#124524) üzenetére


mcwolf79
veterán

Egyértelműen user error.
Szar az ágyú? Próbáld ki az IS-7-et!Na annak (mondjuk úgy) nem valami jó az ágyúja.
Mindenki átlövi???? LOL :)) Eldugod a hasát, és lesed ahogy számolja a sok ezres pattintásokat.

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#124553) h1mpi válasza mcwolf79 (#124552) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Akkor csak a goldot nem bírja a tesztszerveren

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 11 999 Ft

(#124554) BÁ Nutrition válasza galervin93 (#124551) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Ebbol a szempontbol ne kelljen mar a fogyasztonak megerteni semmit. En csak annyit kapok h berak egyeduli 9es tankkent folyamatban. Ez max ugy mentseg h jovan... tesztszerver orulj h jacchacc barmilyen geppel.

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#124555) jano_77 válasza jr1994 (#124547) üzenetére


jano_77
nagyúr

42 csata volt nem 70, de Te hogyan tudsz sebezni, ha lerohanják a csapatodat 3-4 perc alatt!? Taníts kérlek mesterem!

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#124556) lacibacsi válasza BÁ Nutrition (#124554) üzenetére


lacibacsi
addikt

Pedig sokat jelentene, ha tisztában lennél az alapelvekkel.

(#124551) galervin93: Type T-34 nagyon jól használható tank, Szerintem az utóda használhatóságban és élményben is elmarad mögötte. (Szerencsére már csak néhány csata és megyek feljebb a T-34-1 felé...)
A hatos Skoda viszont még élvezetesebb lesz, mint az ötös. Táras ágyúval érdekes pillanatokat tud okozni ez ellenségnek...

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#124557) jano_77 válasza jano_77 (#124555) üzenetére


jano_77
nagyúr

már látom, hogy a statos oldalak 74 írnak, ami fura, mert tegnap csak 42 játszottam. Lényegtelen, még mindig várom, hogy Te mit és hogyan csinálsz, mikor a teljes csapatodat - gyakorlatilag ellenállás nélkül - legyalulják pillanatok alatt!?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#124558) BÁ Nutrition válasza jano_77 (#124557) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

inkabb kussolok :D

[ Szerkesztve ]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#124559) jozefgucci1 válasza jano_77 (#124557) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Sokszor semmit. Nem tudom mivel mentél ,de én tegnap az OI legénységét húztam volna és szinte csak T8 csatákat kaptam ahol max két lövés jutott nekem . Egy T6 csatát én rontottam el mert kimentem a troll KV2 elé ,de a másikban hoztam a sebzést és nyertünk is . Amúgy T8 -ban nyitott mapon szegény OI hátrányosan helyzetben van rendesen. Nem is nagyon érzem az erőt magamban , hogy ezen az ágon továbbmeneteljek -vánszorogjak.

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#124560) jano_77 válasza jozefgucci1 (#124559) üzenetére


jano_77
nagyúr

Főként (27) az AMX 1375-el mentem és azzal nem is volt gond, mert igaz nyerni nem nagyon tudtunk, de a WN8 - amit kedves kolléga említett - 2K felett lett, de voltak sajnos olyan csaták, ahol esélyem nem volt sebezni - artyk! Küldetéseket igyekeztem teljesíteni a lőjj ki 2 kettővel nagyobb tierű tankot a kis AMX 13F3 és GW.Panther-el, de nagyon sok csatában tényleg lövésig nem jutottam el vagy ha igen, akkor a beszűkült célkereszt mellett is ellőtt a tank felett vagy mellett. :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#124561) Laci50i válasza rlazol (#124546) üzenetére


Laci50i
csendes tag

Azért nem egy sufni cégről beszélünk, igaz egy rendes szerver (72 mag, 256 GB most nálunk a default) annyiba kerül, mint egy autó, de a sok reklám meg ciprusi irodaházhoz képest nem tétel.
Egy ilyennek ez lófütty, milliós user basen tud ennél bonyolultabbat economyban.
(mielőtt ebbe kötnél bele, nem azt mondom, hogy manipulálnak, hanem azt, hogy ezt kizárná a kapacitás hiánya)

(#124562) notika77


notika77
senior tag

Úgy tűnik itt néhányan félreértik a tesztszervert. A teszt itt nem azt jelenti, hogy te tesztelhetsz bármit, ingyen. Hanem, ingyen tesztelhetsz a WG-nek, hogy a fejlesztései után elindul-e a játék.

(#124563) galervin93 válasza BÁ Nutrition (#124554) üzenetére


galervin93
őstag

Aham, szóval ahelyett hogy utánajárnál, megértenéd és a tudást alkalmaznád, inkább homokba dugod a fejed és elvárod, hogy szádba repüljön a sült galamb... Van egy rossz hírem - ez a játék a folyamatos tanulásról szól, anélkül csak a kifogások keresése marad (a saját hibáidra!).

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#124564) BÁ Nutrition válasza galervin93 (#124563) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

van egy rossz hirem, az nem a te gondod es nem tartozik a jatek reszehez h a programozónak mi a problemaja.
ha mondjuk rossz az adas a tv-n se mesz el az egyetemre utannajarni h a tavkozlesi tornyok es muholdak h mukodnek stb. egyszeruen nem a te dolgod. a jatek resze az igen.
ettol fuggetlenul megtudtuk h miert eselytelen bekerulni tier 9ben tesztszerveren egy normal játékhoz hasonlito leosztasba, sot tier 8nal szinte detto. nagyon jo, de ettol pont nem fejlodtel semmit a jatekban.

es ez pont nem homokba dugas, semmi hasonlo.
az elet minden reszen ugyanezt eljatszhatod de nem fog menni meg akkor sem ha nem dolgozol es csak ilyenekkel foglalkozol. miert szaradt ki a kenyer. akkor vegezz el egy peksulit es bongeszd a szakirodalmat. kesett a postas, akkor nézzük at vajon mi oka lehet, a posta elosztasi rendszere hogy mukodik, volt-e valami a vamon, milyen határidökkel dolgozik a vamhivatal.
na mondjuk ennek foleg nem latom ertelmet h ilyesmikkel terheljem a topicot

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#124565) rlazol válasza BÁ Nutrition (#124554) üzenetére


rlazol
addikt

kchryss - köszönöm! :R Igazából be se akartam állni a CAP-re, de a többiek, nálam jobb játékosok, ezt írták, elfogadtam. Ha nem kezdek el hátrálni, hanem a CAP kör másik szélére megyek, szembe a Löwe-vel, akkor lehetséges, hogy a csőlehajlás miatt nem tud meglőni? Tudom, hogy hiba volt egyedül bemennem, de a Bélával nem akartam a híd felé menni, ott csak free frag lettem volna, és a városban úgy éreztem, könnyebben találok arty safe helyet, mint a cap körül, és legalább némi sebzést bevihetek, mielőtt a 8as HT-k körbevesznek és szétszednek.

notika77 - és ennyi! :Y

Laci50i - ide nem egy szerver kell, ami nyilván nem akkora összeg a WG-nek. A feladatra szerintem több gép kéne, helyiséggel stb, aminek van egy fenntartási költsége. Ennél is fontosabb, hogy mekkora költséggel lehetne kifejleszteni: hány programozó hány órás munkája. És a másik oldal: hol lenne ebből a WGnek bevételnövekedése, ami ezt ellensúlyozza? És a PR hatás, ha ezek közül valakinek eljár a szája?

BÁ Nutrition - ez nem a FB, Te nem fogyasztó vagy, hanem játékos. Amikor fogyasztasz a WGnél, vagyis megveszel valamit (példádnál maradva, mint egy TV-t) akkor megkapod a felhasználási szerződést és az összes szükséges dokumentumot. Hogy utána hogy használod, az a Te dolgod. Ha a TV-t is be kell dugnod, hiába nem vagy villanyszerelő, különben nem fog működni, de nem azért, mert a Samsung hülye. Ha nem tudod, hogy kell tárolni a kenyeret ki fog száradni, nem kell ehhez péksuli, de minimális tudás igen. A postánál, ha nem TUDOD mi a különbség az ajánlott/nem ajánlott/tértivevényes között akkor ne csodálkozz ha nem kapja meg a címzett a csomagot. Ha meg kiszárad a kenyér, eltűnik a leveled, nem működik a TV, akkor olvasd el a haszutmafor-t vagy kérdezz. De nem az a megoldás, hogy egyből a készítőt szidod, simán lehet, hogy Te csinálsz valamit rosszul.
Akár a tesztszerveren akár az élesben rak be egyedüliként low tiernek, neked azt kell megoldanod, mert erről szól a játék! Egyedüli top tierként egy heavyvel bárki tud városi pályán vitézkedni, ahogy szoktunk is röhögni azokon, akik T2-3 ban sealcubber-kednek a lila statokért.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#124566) lacibacsi válasza rlazol (#124565) üzenetére


lacibacsi
addikt

"haszutmafor"

Ez jó! Bár 3 másodpercig elgondolkodtam azon, hogy mi a csecs ez... :B

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#124567) tarka_szarka válasza lacibacsi (#124566) üzenetére


tarka_szarka
tag

Jaja, mikor a tier ötös artyval közlekedő munkatársamnak megmutattam, hogy shiftre van arty nézet is. Volt anyázás. Mondom neki, F1, meg dzsatúbé, meg fórúm, de aszondja kinek van arra ideje. Bezzeg négyszáz csatából jutni el tier négyig van idő. :))

Nem kell kovácsnak lenned, hogy jól használd a kalapácsot, de ha valaki megmutatja, hogy kell, vagy magad tapasztalod ki, akkor jobban fogod ütni vele a szöget. Sajnos sokan hajlamosak először a másikban keresni a hibát, vagy éppen "én sokkal jobban tudom", valamint "nem fogom beismerni, hogy elbaxtam" alapon elduzzogni a fél eletüket. :)

WOT account: tarka_szarka

(#124568) jano_77


jano_77
nagyúr

WG újabb faszsága, ami arra jó, hogy lehúzzák az embert!
Még jó, hogy minden tökéletes ebben a játékban, semmi nem szorul fejlesztésre, javításra. :W

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#124569) rlazol válasza jano_77 (#124568) üzenetére


rlazol
addikt

azt hiszem, ideje, hogy tudomásul vedd: a beetetési fázisnak vége. Ez egy profitorientált mocskos kapitalista cég. Amíg lesz, aki fizet, nem a játékélmény fejlesztésén vagy bugokon lesz a hangsúly, hanem az újabb és újabb bevételi lehetőségeken.
remélem, lesz hozzá aranyat adó akció is, hogy legyen miből kipróbálni és rászoknia a népnek. (én nem fogok erre költeni, de az ingyen arany jól jönne)

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#124570) kobipeti válasza jano_77 (#124568) üzenetére


kobipeti
aktív tag

Miért baj, hogy ki lehet próbálni, mielőtt megveszed?

[ Szerkesztve ]

(#124571) jozefgucci1 válasza jano_77 (#124568) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Talán abból a szempontból nem lenne rossz ha az új tankokat is lehetne tesztelni . Akkor nem futnál bele rossz vételekbe . Egy hét próba az adott tankra és ha tetszik akkor a kölcsönzési ár beleszámít a vételbe .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#124572) rlazol válasza jozefgucci1 (#124571) üzenetére


rlazol
addikt

ez így még jól is hangzik. :)

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#124573) jano_77 válasza kobipeti (#124570) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ugye azt vágod, hogy ez megint arra megy ki, hogy az emberek vegyék a goldot! (ok, aki klánban van és jól megy a klánnak, ott csurran-cseppen, de akinél ez nincs......!?)

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#124574) rlazol válasza jano_77 (#124573) üzenetére


rlazol
addikt

tényleg nem értem, mi a bajod ezzel. :F
egy cég arra megy, hogy bevételt szerezzen. mi ezzel a baj? Ha nem tetszik, ne vegyél aranyat oszt kész. Én se veszek új telefont csak azért, mert az összes csomag, reklám, média és szerződésmódosítás ennek a szükségességét sugallja. :U

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#124575) kobipeti válasza jano_77 (#124573) üzenetére


kobipeti
aktív tag

Persze vágom, de egy nagyobb csalódástól óv meg, nekem könnyebség (meg az összes hozzám hasonló kezdőnek szerintem). Kipróbálom, ha tetszik megveszem, pl megvettem a svéd 6-ost, de ha lett volna ez a lehetőség, tuti nem teszem. Ez egy lehetőség, lehet élni vele vagy nem. Én biztos fogok, mert egy 8-as prém tankot szeretnék, de kipróbálás nélkül tuti nem költök annyit. A teszt szerver, meg nem hasonlítható az éleshez. Maradok a véleményemnél, ez nekem egy hiánypótló teljesen pozitív lehetőség (persze az árak ismeretében ez még változhat)

[ Szerkesztve ]

(#124576) jano_77 válasza kobipeti (#124575) üzenetére


jano_77
nagyúr

Rendben, akkor használd majd. Bár a WG-t ismervén ebből lesz majd vmi 2018 körül.
Viszont még most is azt mondom, hogy vannak ennél sokkal égetőbb dolgok, amiket meg kellene oldaniuk, de ami igazán fontos lenne, azzal nem foglalkoznak. Ez is a legnagyobb baj, ez böki a csőrömet. (Kasza Tibi is megmondta ;] )

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#124577) galervin93 válasza BÁ Nutrition (#124564) üzenetére


galervin93
őstag

Pedig sokkal könnyebb élni a világban (is), ha az ember tisztában van a körülötte lévő dolgok működésével. Legyen az a kiszáradó kenyér vagy - ha WoT-ozik - a játék szabályai.
És igen, hidd el, sokan vannak (szerencsére!), akik azért nem riadnak vissza egy kis tanulástól akkor sem, ha esetleg az adott szakterülethez annyira nem is értenek.

Szerk.: a bérleti dog tök jó,csak korrekt árakat adjanak. A fanyalgókat nem értem - ez a júzereknek és a WG-nek is jó, hol itt a probléma? Egy profitorientált cégnél sírunk hogy bevételt akar...? Anyám...

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#124578) Laci50i válasza jano_77 (#124576) üzenetére


Laci50i
csendes tag

Ebből pénz lesz, szóval legkésőbb jövő Januárban már menni fog. Ha a karácsonyi akciókat meg akarják támogatni akkor a következő patchben.

(#124579) rlazol válasza jano_77 (#124576) üzenetére


rlazol
addikt

ami hoz pénzt, arra ráfekszenek, ami közvetlenül nem, arra nem. Szerintem érthető, a többségünk ezt csinálja. Inkább befejezel egy melót semhogy meglátogasd a nagyit. Nem értem, mit kell ezen minden alkalommal csodálkozni.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#124580) Motyi válasza jano_77 (#124573) üzenetére


Motyi
senior tag

És netán puskával kényszerítenek, hogy bármiért is fizessél? Azt hittem szabadon döntheti el mindenki, hogy mire költ a játékon belül. Vagy téged az zavar ha más fizet valamiért és ebből a WG-nek bevétele van?

(#124581) szallasi007 válasza Motyi (#124580) üzenetére


szallasi007
őstag

Nem az zavarja hanem a wg prioritása, én megértem de azzal is egyetértek hogy pénzből élnek, csak Janót ez felzaklatja minden egyes alkalommal én meg letojom - ugyanúgy ahogy ti is.

[ Szerkesztve ]

(#124582) Motyi válasza szallasi007 (#124581) üzenetére


Motyi
senior tag

Hűha, az már durva, ha ez felzaklat valakit :Y

(#124583) rlazol


rlazol
addikt

bélám kicsit korán kapta meg a BIA-t (3. elején osztottam újra). De itt a negyedik lehetőség, mit javasoltok?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#124584) gardzser


gardzser
csendes tag

És végre meglett a T55A.

Igaz vereség lett de nem bánom. :))

(#124585) Looserke


Looserke
őstag

[replay]

éééés vesztettünk... :P

(#124586) Stanislav84 válasza rlazol (#124583) üzenetére


Stanislav84
tag

Attól függ mit szeretnél... Ha gyakran gyullad ki, akkor érdemes tűzoltást rakni mindenkire és tűzoltó helyett prémium ellátmányt adni a legényeknek. Ugyanakkor commanderen hasznos skill a "jack of all trades", mivel úgy meg az elsősegélycsomag hagyható el.

Ha meg egyéni skilleken gondolkozol, akkor commanderen ami a látótávot növeli, lövészen armorer (amivel ha szétlövik az ágyút akkor még valamennyire pontosan tud célozni), sofőrnek "off-road driving,

A rádiósnál és a töltőnél pedig nem igazán van hasznos saját skill, oda a tűzoltást választanám továbbra is.

Ez legalábbis személyes prefencia részemről. :)

(#124587) rlazol válasza Stanislav84 (#124586) üzenetére


rlazol
addikt

Köszönöm a választ! Tűzoltás skillt nem szeretem, nem használom. A kigyulladást nem akadályozza meg, nem csökkenti az esélyét, csak gyorsabban oltódik el. Erre sokkal jobb az automata tűzoltó, mert az csökkenti az esélyt és egyből eloltja, igaz, csak egyszer. Béla így nem hajlamos égni, szerencsére. Sajnos a prémium ellátmányt sem tudom kitermelni. A Jack of all trades több tankomon van, lehet arra megyek, a látótáv a Bélán nem tűnik fontosnak.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#124588) kchryss válasza gardzser (#124584) üzenetére


kchryss
addikt

Grat!

(#124587) @rlazol:
Fontos skillek már mind rajta vannak. Vezetőnek egy kéziféket tennék. Vagy ha sokat rak prokhorovkára, akkor álca mindenkinek. ;]

[ Szerkesztve ]

(#124589) rlazol válasza kchryss (#124588) üzenetére


rlazol
addikt

ÁLCÁT A BÉLÁRA! :C micsoda forradalmi ötlet! Így nem veheti észre a sok páncélozott kommunista díszpatkány aki a bokorban lapulva orv megtámadását tervezgeti! Béla majd csendesen odaosonkodik és hatalmas csapást mér a gigájuk irányába rettenthetetlen 12,8-as pallosával végül kuncogva nézi a szétspirccelő ellenséget akik még mindig nem látják 80 tonnás habtestét mert elfedi azt a Rettenetes Birodalmi Álcaháló! :C

utánanéztem a tűzoltásnak: a fórumon azt írják, hogy kb a felére-60%-ára csökken a tűz által elvesztett hp 100% FF skillnél. Ez meggyőzött arról, hogy továbbra se használjam...

mi a bug? nálatok is jelentkezik? szerintetek reportoljam?

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#124590) #38742016


#38742016
törölt tag

GG noob Pz. I C! ;]

(#124591) zodo válasza rlazol (#124589) üzenetére


zodo
nagyúr

Lövegkitérés fordítási hiba, sokadik patch óta létezik.

(#124592) galervin93 válasza rlazol (#124589) üzenetére


galervin93
őstag

Én a mostani teszten tapasztaltam azt, hogyha oldalra fordítom a tornyot és egér jobb gombbal folyamatosan fixálom, akkor menet közben a torony "remeg" mint a kocsonya. Viszont bug reportot nem tudtam küldeni, mert nem működik az a link, amire mutat a játékon belüli report rendszer. Annyira meg vagyok lusta, hogy ne én keresgéljek, hol tudok jelenteni...
szerk.: közben gugli elsőre kiadta, lehet rászánom magam. :D
szerk.2: nem, ez az amcsi. Kutakodok még. :))
szerk.3: ok, megvan, retard vagyok.
Sry.
:B

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#124593) hemaka válasza rlazol (#124589) üzenetére


hemaka
nagyúr

Tele van a jatek ilyen polak szovegekkel, kegyetlen. Ezer eves jatek es nem birjak normalisan leforditani. Meg amelyik le is van, tobb helyen szarul, nem helyes magyarul. :D

(#124594) rlazol válasza hemaka (#124593) üzenetére


rlazol
addikt

fordítási hibát sokat láttam már, főleg a személyes küldetésekben, de ez az első ilyen polák szöveg, amibe belefutok. :B
zodo: nem tudtam, nekem új volt, sry akkor!

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#124595) Hafy75


Hafy75
aktív tag

Most komolyan bárhol belőnek az artyk? A hegybe nem tudok belemászni....

Na!!!

(#124596) robogo81 válasza Hafy75 (#124595) üzenetére


robogo81
aktív tag

A francia artyk képesek nagy beesési szögekben lőni,vagy használja a fizetős csítet.

[ Szerkesztve ]

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#124597) galervin93 válasza Hafy75 (#124595) üzenetére


galervin93
őstag

Lefety arty köztudottan nagy ívben lő, számolni kell a dologgal.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#124598) hemaka válasza Hafy75 (#124595) üzenetére


hemaka
nagyúr

(#124599) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Úgy teljesítettem a T55A HT rammolás küldit, hogy ráugrattam egy obj 430 tetejére :DDD

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 11 999 Ft

(#124600) RAiN91


RAiN91
őstag

Kb. 2 éve nem játszottam, nagyon sok medium tank lett a T9-10 csatákban, régen nem emlékeztem ennyire :) Több mint heavy.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.