Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
válasz ígyvanferi #69151 üzenetére
Mivel konkrétan tudok termékekről, amit a multik olcsóbban adnak, mint ahogy beszerzik, csak azért, hogy bemenj és vegyél mást is, így nem feltétlen. És mint írtam, fingom nem volt mennyi egy ilyen lakat. Én amúgy arra tippeltem, hogy 1500 Ft, csak lemaradt a vége.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
rétisün
veterán
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
félisten
Kiment a biztosítékom! Üzenem annak fél 5 táján a vácin közlekedő bicajosnak hátha itt is fent van, hogy még 1x meglátom, hogy az összes kib piroson áthalad meg fogom a hátát veregetni. Elmentél egy civil rendőr mellett csak nem vetted észre és mivel nem reagált rá azért mentem én utánad (tungsram után 2 lámpával). A tiédet! És engem bszgatnak hogy hangos kipufogóm?? Remélem eljut hozzád! Off vége.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
zoli03
őstag
válasz atomanti19 #69110 üzenetére
Pár dolgot nem értek: hogy kapcsolódik egymáshoz egy XC váz mérete és egy országútié? 55-57 cm nagyon kicsi lenne egy 192 cm-es embernek. Miért országúti bicikliket nézel, ha triatlonra akarod használni, és sokat akarsz könyökölni? Mert ezek közül egyiken sincs könyöklő.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
maximilian4
addikt
válasz Kolondrum #69156 üzenetére
Ha kicsit beleolvastál volna a fórumba, akkor észrevetted volna, hogy az itt lévő tagok mindegyike ugyanúgy elítéli az ilyen bringásokat mint a nem bringások. Most én is minden hangos kipufogós embert vegyek egy kalap alá? Egyébként van 1-2 akit tényleg jogosan szednek ki. Van h hajnalba jön a szarjával, majd szétszakad a dobhártyám, de legalább az autó egy f*stalicska és még csak nem is megy. Legjobb mikor a zene is bömböl mellé és az autó úgy rezonál h azon csodálkozom h nem esett még darabokra. Ez a bicajos egyébként megérdemelte volna h lekapcsolják. De nem hiszem h közülünk lett volna bárki.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
HUTCHDB
nagyúr
Amit linkeltél, az szerintem egy gyengébb minőségű/megjelenésű bicaj.
Használtan meg végképp nem találok 80e környékén hasonló minőségű, ÁLLAPOTÚ használt kerékpárt sehol." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
zoli03
őstag
válasz Napfénysüti #69161 üzenetére
Persze, utólag is lehet, de úgy sokkal problémásabb a fékezés/váltás (hacsak le nem cseréli a fékváltókart is), főleg, ha sokat használja a könyöklőt.
-
parkr
őstag
angliában most olcsóbbak lettek a bringák, részben a gyengébb font miatt is.
pl. ez a Tarmac Ultegra Di2-val elég jó árú, és még vásárolni is lehet mellé[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zoli03 #69164 üzenetére
Nagyon sokan mennek outira szerelt könyöklővel. Sajnos egy TT gép még használtan is baromi drága, ha csak 150k-s kerete van rá akkor esélytelen. Ez meg egy amolyan félmegoldás de legalább nem csillagászati az ára. 1,5 hete a kaposvári triatlonon is rengeteg könyöklős outis versenyzőt láttam.
Més que un club!
-
zoli03
őstag
válasz Napfénysüti #69166 üzenetére
Ha sokan használják így, akkor nem szóltam, nem tudtam róla.
-
nagyúr
-
atomanti19
aktív tag
válasz zoli03 #69160 üzenetére
Ahoz sajnos nem konyítok, hogy miként kapcsolódhat egy xc vázmérete egy outi méreteihez, csak leírtam a jelenlegi kerékpárom méretét. A többire pedig már válaszoltak Az egyik versenyen azt mondták hogy triatlonozni általában egy mérettel kisebb kerékpár az ideális, azt magyarázták hogy a nyeregből előrehajolva a kormány fölé, a könyöklőn támaszkodva a felkarunk közelítsen a függőleges helyzethez. Egy 58-60 as országútin ezt a testhelyzetet sehogy sem tudom felvenni. Ha a nyerget a lábhosszamnak megfelelő pozícióba állítom, a törzsem és a karom túl messze van a kormánytól, az egyedi vázgeometriájú kerékpárok pedig méregdrágák, használtan pedig neked megfelelőt találni... hát nem egyszerű.
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
imyourfriend
őstag
válasz Napfénysüti #69109 üzenetére
11-12ezer forintot megér, mondjuk én már notóriusnak számítok a karbantartás terén de ez pénzben és a kerékpár szépségében visszajön.
-
imyourfriend
őstag
válasz imyourfriend #69170 üzenetére
Mondjuk a következő darab már valószínűleg a KMC x11 EL lesz, ha minden igaz lehet használni 10-es sorral is és vagy 5€-vel olcsóbb mint a 10-es lánc.
-
Laox
aktív tag
ERRŐL hallottatok már? Jópofa GPS jeladónak tűnik, mondjuk biztosan nem tökéletes, ha beviszik a nyócker dzsungelébe valamelyik lakásba, ott már nem találna jelet, de azért nagyon sokat segíthet, ha elviszik a bicajt. Ha 4-et rendelünk, akkor 4-et ingyen küldenek, így szállítással együtt lenne kb. 4600 forint darabja, ha megfogják a vámon, akkor kb 5900. Érdekel még rajtam kívül 7 embert?
-
razzorr
őstag
Most komolyan képes vagy ezért idejönni a bringás topikba
Ahány autós-motoros gyökérrel találkozok minden nap, már telezokogtam volna az összes autós-motoros topikot. Vagy ugye a "miért vezet mindenki úgy mint egy állat?" című itteni topik, ahova azért sem járok,mert nyíltan kerékpár ellenes és gyűlöletkeltő. Szerintem ott add ki magadból.
Egyébként miért fáj az neked, ha valaki átmegy a piroson? Mert neked nem lehet? Valami bajod, károd keletkezett belőle? Vagy csak szeretsz oktatni? (szerintem ne is válaszolj, tudja mindenki a választ) -
Runner_fxr
Ármester
Ennek a köpködésnek azért nincs sok értelme, mert autós oldalról ugyan úgy telibe vannak fosva a kresz szabályok. Illetve a többi közlekedő is. Itt alapvetően egy káosz a közlekedési morál, teljesen mindegy, hogy mivel közlekednek az emberek, tisztelet a kivételnek. A bringás pirosozást én is elítélem bringásként is, mint ahogy a többi szabály sértést is.
Gyökeres változás kéne, szemlélet váltás, ami az összes közlekedőre érvényes egyaránt.
A bringások csak azért bökik ennyire az autósok szemét mert már sokan vannak és kirívó a sok szabályszegés. Ez sajnos a másik oldalról ugyan úgy megvolt sok éve már, arra meg a bicajosok pöccenek be.[ Szerkesztve ]
-
c4bB
csendes tag
nagyon ne éljétek bele magatokat.
"When a TrackR user is within range of your lost item, you receive a GPS update."
ez csak annyit tud,hogy ha bluetooth hatótávolságon belül olyan valaki van,aki szintén használja ezt az eszközt,az ő telefonjának a gps infói alapján küld neked pozíciót a trackR-hez tartozó app.már persze ha engedélyezi és futtatja 0-24 az appot.(és a gps-t)
vajon Magyarországon mennyien használják?(kb senki).pénzkidobás.[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
válasz maximilian4 #69162 üzenetére
Nosza, legalább a kolléga írt egy mókás szösszenetet (ha kályhacső van az autóján ha nincs ).
-
razzorr
őstag
válasz Runner_fxr #69175 üzenetére
Mai esetem: kerékpárút megszakítva stop táblával, közben kereszteződés...szépen haladok a kis bicikliutamon, előttem 2 bringás forma, mindketten telibes.arják a stopot és zúgnak át a kereszteződésen, az autós alig tud megállni, én mint rutinos más előtte lassítottam,mert tudom hogy káosz az a rész. A két forma elsuhan, rá se bagóztak azok semmire, én meg megállok, az autós előttem szabályosan kanyarodik, amikor nekem mutogat, hogy stop tábla van és közben mozog a szája nem túl diszkréten. Nekem! Aki szabályosan megálltam. Ez a probléma manapság, hogy mindenki a másikon vezeti le a frusztrációját.
Mondjuk nem tette zsebre,amit tőlem kapott utána. Rajtam törleszt és igaz ez mindenkire, mert reggel gyalog megy bambán a földet bámulva, délben autóban toporzékol, délután meg biciklivel nullázza le a szabályokat. Nem tudom hova jutunk így...de tudom, orosz módi lesz itt is, mindenhol kamera és rögtön verekedés, ha úgy tetszik. -
maximilian4
addikt
-
Zola007
veterán
Valakinek van itt fat bike-ja Debrecen környékén?
Úgy kipróbálnék egyet, láttam a minap egyet, hát ez kimondottam nekem való gép lenne
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
veterán
válasz razzorr #69178 üzenetére
Az en megoldasom meg mindig jo. Latom, hogy lelkesen integet, hallani nem hallok belole semmit, visszaintegetek es megyek tovabb. Nem er annyit, hogy idegeskedjetek
Az utolso pillanatban fekezo autosok, akik megis megadjak az elsobbseget, meg a keresztezodesbe lassan begurulo a leghalasabb, amikor az ember inkabb megall, mert a masik maga se tudja, mit akar..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
imyourfriend
őstag
válasz Pttypang #69182 üzenetére
Városban sok jó dolog szokott történni, kedvencem mikor tempósan tekerek a főúton és integet az autós hogy ott van a keskeny és dombos kerékpárút, rajta olyan autós kihajtók amik beláthatatlanok és nem hogy 30-al de 15-el is nehéz közlekedni rajta.. általában magamban mosolygok egyet, és használom a főutat a veszélyes kerékpárút helyett. Persze lehet rajta kerekezni, ha az ember nem siet meg nem sportol. Azt nehéz bevállalni ha elüt az ember valakit mivel túl gyorsan közlekedik..
-
veterán
válasz imyourfriend #69183 üzenetére
Miskolcon a leginkabb altalam hasznalt kerekparut ilyen, persze az autos behajtoknal kiteve a tabla, hoy kerekparut vege es az uttest masik oldalan a kerekparut kezdete...
Most itt 30-al vegigmegyek es lutri, ahol nincs tukor, kihuzodhatok, aztan marad a reflexeimbw vetett bizalom, eddig mindig idoben eszrevettem, de a fouton haladason mar gondolkodtam parszor..Everybody lies.
-
-
razzorr
őstag
Sok helyen meg jogellenesen kirakják a kedves háztulajok (üzletek,közintézmények...) a saját kis stop táblájukat,amit a papír írószer boltban vettek. Mivel az nem jogszerűen telepített tábla,kapálózhat a pióca. Én már vesztem pilótával össze emiatt, ő állította hogy nekem kuss ha kint a tábla, én meg felvetettem neki,hogy akkor a hivatalos szerv majd eldönti hogy mi ez a partizán akció. Utána a megszokott reakció,fejet elfordít és csutka gázzal elhajt.
Vicc ami ma közlekedés címszó alatt zajlik kis hazánkban. -
varsam
őstag
Lidl-be megint lesznek kerékpáros cuccok. Kéne vennem valami jobb lámpát, amivel látnak este a városban. Szerintetek ez megfelel erre a célra, vagy ennyi pénzért lehet jobbat is venni?
Szórólap -
6030D
Ármester
Na azért! Tudtommal nyeregcsöves még nincs. Mi is gondoltunk rá, de egyelőre nem kivitelezhető. Ennek meg elég sok kompromisszuma van.
varsam: ha csak látszani akarsz, akkor harmad ennyiért elég a szilikon villogó. Városban, ahol van világítás arra jó, hogy téged észre vegyenek. Nem mellesleg nem lesz ilyen bumfordi lámpa a bicón, és ha le akarod szedni a boltnál, vagy ház előtt, akkor befér a zsebedbe.
-
Laox
aktív tag
válasz varsam #69191 üzenetére
A múltkori akcióban néztem ezeket, egyszerűen óriásiak. Mármint méretre. Ha elmész, amjd meglátod, én ekkora lámpát nem láttam, mintha 4 AA elemmel működne. Az volt az első gondolatom, hogy egy ekkora méretű és tömegű lámpa az első ugratásnál vagy úthibánál letörik. Én nem merném megvenni.
-
imyourfriend
őstag
válasz Pttypang #69184 üzenetére
Miskolc nem egyszerű ilyen szempontból, bár 1 hétig voltam ott de nem igazán mernék kerékpározni, főleg nem az avas környékén. Amúgy hiába hívom a hatóságokat, tekerek tovább odakint mert eddig még nem állítottak meg (de jó lenne valami hivatalos forma is). Ausztriában szabad a főúton kerékpározni, ha van kerékpárút ha nincs. Persze nehéz kérdés a rendőrségnek is, a 8-as főút nem egy kisebb rendű meg valamelyest akadályozza egy kerékpáros a fogalmat de úgy vélem csak sikerül valami megoldást találni rajta. Elméletileg mikor Grazba indulok, ezt a pár km-t letudom a határig de utána szintúgy a 8-ason kell végig Grazig tekerni.. szerencse kint jobban figyelnek a kerékpárosokra.
-
veterán
válasz imyourfriend #69195 üzenetére
Miert, mi a baj az avas kornyekevel?
Konkretan nagyobb biztonsagban erzem ott magam, mint a kornyekbeli falvakban, mikor este athaladok rajtuk, boven.
Sokal nagyobb a hire az avasnak, ha a lakk sokszinusegenek sotetebb regioira celzol, semmi extra nincs, setalgathatsz nyugodtan este egyedul a sotetben, nem lesz gond.(Az avason lakom, majdnem a kilatonal, eleget maszkaltam mar at gyalogosan es kerekparral is mindegyik reszen, minden idoszakban, altalaban egyedul.)
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-=RelakS=-
veterán
nem mintha
Legalábbis az én lidl-ben és aldiban vett lámpáim 4db AA-val mennek.
Látszani lehet velük, látni már annyira nem. Csak egy kis foltot világítanak meg. A régiek mindenképp (kb 2 évesek)
Amúgy ha nem képzeled magad krosszmotornak, akkor egész stabilan vannak rögzítve a lámpák. A hátsókat meg alig lehet lerángatni a tartóról.
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
veterán
A lidlis pumpan gondolkodom, a decathlonos labpumpahoz kepest jobb?
Everybody lies.
-
6030D
Ármester
válasz Pttypang #69198 üzenetére
Nem tudom jobb-e, de nekem a lidl-s működik. Mindkét fajta szelepet gond nélkül fújja, MTB nyomáshoz tuti jó.
A feje az érzésre olyan, hogy ha erősen fordítod rá a kart, akkor letörik, de eddig nem volt vele gond. És amúgy cserélhető a fej, sőt, menetes, tehát ha a gumicső szakad, azt is cserélheted.Lehet, hogy imyourfriend azért fél az avason, mert te ott laksz.
-
imyourfriend
őstag
válasz Pttypang #69196 üzenetére
Lehet csak a szóbeszéd miatt félek, mikor EFOTT-on voltam ott akkor nem volt túl barátságos a környék.. persze azóta sokat változott, lehet hogy biztonságos csak nekem nem tűnt annak? Felénk itt vas megyében kezd egészen jól helyreállni a rend, persze vannak sötétebb falvak de az idegent maximum a kocsmából nézik ki az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest