Hirdetés
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
válasz Runner_fxr #69175 üzenetére
Mai esetem: kerékpárút megszakítva stop táblával, közben kereszteződés...szépen haladok a kis bicikliutamon, előttem 2 bringás forma, mindketten telibes.arják a stopot és zúgnak át a kereszteződésen, az autós alig tud megállni, én mint rutinos más előtte lassítottam,mert tudom hogy káosz az a rész. A két forma elsuhan, rá se bagóztak azok semmire, én meg megállok, az autós előttem szabályosan kanyarodik, amikor nekem mutogat, hogy stop tábla van és közben mozog a szája nem túl diszkréten. Nekem! Aki szabályosan megálltam. Ez a probléma manapság, hogy mindenki a másikon vezeti le a frusztrációját.
Mondjuk nem tette zsebre,amit tőlem kapott utána. Rajtam törleszt és igaz ez mindenkire, mert reggel gyalog megy bambán a földet bámulva, délben autóban toporzékol, délután meg biciklivel nullázza le a szabályokat. Nem tudom hova jutunk így...de tudom, orosz módi lesz itt is, mindenhol kamera és rögtön verekedés, ha úgy tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- EA Sports WRC '23
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest