Hirdetés

2020. október 22., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Google Messages

  Sziasztok! Hátha tud valaki megoldást, a google alapú SMS felület hibájára. Nem mindig -jellemzően amúgy nem- küldi el a megírt üzeneteket.
  Leírás:
  Megírod az SMS-t. (Hossza, karakterek random) Küldés... Ekkor vagy órákat képes küldeni, vagy azonnal, vagy pár perc után kiírja, hogy nem sikerült küldeni kopp az újra próbálkozás miatt.
  A hiba jelen van telefon márkától függetlenül, a közös a google Messages. Még a VoLTE állapotához sincs köze.
  MI Note 10, Poco f2 Pro, Huawei Y6, mind ilyen hibákkal küzd. Szolgáltatótól is független a hiba.

  Kolondrum 4 hónapja 10

 • Kertes vagy lakás

  Bocsi, de marad így a szöveg, megyek aludni.

  A téma adott. Ki mi felé húz? Azt észrevettem, hogy valaki viccnek tartja a kertes házat, már-már abszurd, hogy ki kell (nem kell, de ajánlott, mert a természet veszi át a hatalmat) menni füvet vágni. Ha még csak ennyi lenne, mert hát általában ebben kimerül a kertes ház körüli kép arról mit kellene ott csinálni annak érdekében, hogy az szép is legyen, jó is legyen. Már ha van erre igény. A szomszédom a jó példa neki nincs igénye semmire, ami szép. Van aki nem lát ebben szépet, nem tölti el jó érzéssel, hogy - ha csak a fűnyírást nézzük - olyan pofás az udvar. Engem zavar, ha megyek és rúgom a füvet olyan hosszú. Különböző nézetekkel találkoztam már erre a témára vonatkozóan. Van aki nagyon jó dolognak tartja, hogy terasz, árnyékot adó esetünkben mogyoró, bogrács, hajj de szép hajj de jó, viszont esze ágában nem lenne neki ahhoz ingerenciája, hogy kidugja a fejét és tegyen ezért. Csak élvezni akarja amit ez ad, tenni nem akar. Egyébként azért fűnyírás, mert komoly, van aki itt leragad. Nem ennyi, az csak egy szelet. Apró kis szelete a dolognak. Elemezzük a képet: [link]

  Folytatás...

  Kolondrum 4 hónapja 193

 • Blackberry & Android vonal

  Magamnak -de hozzá is lehet szólni-.

  BlackBerry vonal:

  - Z10 (STL100-2)

  - Passport

  Android vonal:

  Xiaomi Redmi Note 3 PRO 3/32 (cn verzió) - Blackberry Passportot adtam érte... Ez volt a "váltás" pillanata

  Xiaomi Redmi Note 4 (4/64)

  Xiaomi Redmi Note 5 Global (4/64)

  Xiaomi Redmi Note 6 PRO (4/64)

  Xiaomi Redmi Note 7 (4/64)

  MI 9T (6/128)

  MI Note 10 (6/128)

  Poco F2 Pro (6/128)

  Symbianból és hagyományos Nokiából annyi volt, hogy már magam sem emlékszem. Pl volt Nokia 7710-esem is és legalább 6eb 7650-esem.

  Nagyot ugrott a világ....

  Kolondrum 5 hónapja 13

 • MI Note 10 vs. Poco F2 Pro Első blikkre

  - Üzemidő: A Poco olyan 75%-át hozza a Note 10-nek. 1 napot lazán kibír mindkettő.

  - Éjszakai merülés: Éjszaka a Poco 1-2%-ot merül még a Note 10 7-et simán. (Mért adat, de a Note részéről szoktak kilengések lenni, viszont a készenlét alatt mindig a Note áll rosszabbul). 24 óra alatt kerek 20% a Note 10 repülőgép üzemmódban.

  - Töltés:

  Poco látványosan gyorsabb (egyenként ezért nem tartom bajnak a kisebb üzemidőt). Legalábbis ahol én töltöm. Több PowerBank és egy fali töltő. 18W-ban van minden maximalizálva.
  (Blitzwolf Qc3-as bankkal 20 perc 34%). Ehhez a gyorsabb töltéshez (életszerű körülmények között) hozzájárul a kisebb akku (4700-5260mAh) és az a tény is, hogy nincs töltés throttling, ha mégis akkor alig érezhető. 30W-al gyári töltővel még nem néztem.

  Folytatás...

  Kolondrum 5 hónapja 16

 • Ti is? Vagy nektek is?

  Mármint meg vagytok zakkanva? Illetve baj van a fejetekbe? Ennyire birka embereket. Nem hittem még nem láttam. Ha azt mondják a föld lapos elhiszitek?
  Pár napja boltokban látok zakkantakat. Mi a jó életet kezd egy karton liszttel? Zsákba vitte a húst, vagy 20 kilót.
  Jó én tudom, hogy amikor a drótokat csinálták a fejembe akkor isten technikusa nem figyelt, de akkor sem értem miért ennyire pörögni? Én érzem magam rosszul a 3 tejemmel és 2db tejszínhabommal. Gyöngyös - Kedvenc

  Kolondrum 8 hónapja 34

 • Unatkozóknak

  Lábatok között.

  Kolondrum 10 hónapja

 • MI 9T vs. MI Note 10 és egy kis Redmi Note 8 PRO

  Nem egyszerű történet az biztos. Pro és kontra.
  Soha nem telepítettem még ilyen tárhely foglaló feleslegességeket, de most kivételt tettem, de csak is azért, mert ilyen együtt állás többet nem lesz:

  Érdekes, a 8 PRO rendes meleg lett, a 9T enyhén langyos, még a Note 10 semmiféle hőt nem termelt. A Note 10 kamera modul együttese hajlamos melegedni hosszabb kamera használat után.

  Szóval a fő kérdés ki miért vesz telefont. Amit tudni kell, hogy most 9T-m van, 6/128-as, úgy mint Tulipantinak is. A Note 10 az enyém lesz (?), a 8 PRO Tulié.
  Ki még nem írtam soha, de a 9T ujjlenyomat olvasója egy hulladék, ezen nincs mit beszélni. A MIUI11 sok javulást hozott, de még így is gyakran futunk bele abba, hogy a "próbálja újra" üzenettel fogad, akkor már sok-sok másodperc próbálkozás után. A hiba mindkét telefon esetében fenn áll, nálam meg főleg, mert előfordul, hogy mondjuk kint tevékenykedek és fel akarom oldani. Aztán ha picit koszos a kezem vagy megsérült az adott ujj akkor már ki is akad tőle.
  Talán a fólia teszi? Ha igen akkor életképtelen, mert fólia nélkül nálunk nincs telefon. Talán ez a fő ok amiért képbe került a fenti két telefon. Üzemidőről már nem is ejtek szót. ;)

  Folytatás...

  Kolondrum 11 hónapja 25

 • Itt vagyok

  Jah. Még. Nagyon kiesik a PH és minden lapcsalád. Kinek van erre ideje?
  Nekem sem időm, újabban kedvem sem. Picit magasabb dolgok mozgatak, mert nem ettől lesz fűtés, vagy villany, de nem is ettől lesz nekünk jobb. Mint szórakozás valahol a végére került. Azt sem tudom már kire kell vagy kéne haragudni. Pacsi mindenki.

  Ph helyett (részlet az elmúlt évből):

  90db csavar 396cm hosszan belehajtva, 9 pánt hátul, fa ragasztó, extra erős szilikon a csavarokra, 2 réteg festék minden elem külön fesve. Elsőre Sztem nem lett rossz.
  korábbi és az új
  [link]
  [link]

  Villany + töltő lehetőség:
  Felástam az udvart 33m-en, bele tettem 3*10-es földet meg pár finomságot. Meg lefolyó is van a csapadék víznek, meg beton akna ahová folyik. Azért ez nem volt laza ügy mire kész lett.
  7.4Kw-ig ha a kismegszakító cserélődik 32-esre, most 5.7Kw a plafon házzal (25A). Minden appal is megy.
  10m 5050SMD van fent, 10.8W/m. 108W helyett 56W.
  [link]

  Folytatás...

  Kolondrum 12 hónapja 22

 • Lelőtték az oldalt, ahonnan fel lehetett tenni a Mate 30 mobilokra a Google appo

  [link]

  Itt nem találtam csak pozitív cikket. :D nem féltételezek semmit.

  Kolondrum 1 éve 39

 • BlitzWolf BW-SS1

  Sziasztok! Előszeretettel használok BlitzWolf termékeket (is). Korábbi írásomban a konnektorba dugható, majd telefonról akárhonnan kapcsolható foglalatról volt szó. Azóta rendeltem a méret miatt egy 2200W kapcsolási képességű verziót is, de teljesen ugyan úgy működik mint a többi. Most egy szerelhető (szerethető :) ) verziót mutatok. Még előrendelési időszakban találtam rá és 2db-ot valami 3000ft-ért rendeltem (még nem ért ide, csak a később rendelt trió).
  A feltanítási és működési minta a korábbi cikkben említett. Bár elég nehezen találta meg az app és mivel nem találtam meg mi az angol neve magyarra fordítva (nem is nagyon kerestem), így az automata keresővel aktiváltam. GPS, Wifi és Bluetooth hozzáfért igényel!
  Fogyasztást nem mér, leegyszerűsítve amit tud:
  - időzített be/ki kapcsolás adott napon és időben
  - visszaszámlálás utáni be/ki kapcsolás
  - virtuális kapcsolóval on/off

  Technikai információk:
  Dimensions 75*40*25mm
  Net Weight 53g
  Material ABS+PC
  Input AC100~240V 50/60Hz
  Rated Power <0.5W
  Max Power 3300W
  Max Current 15A
  Wireless Type 2.4GHz Wi-Fi
  Wireless Range 30M
  Working Temperature -10~45℃
  Working Humidity ≤80%
  Certification CE, RoHS, FCC
  Online User Manual EN, FR, GER, IT, ES, JP

  Folytatás...

  Kolondrum 1 éve 8

 • Búcsúzik a Xiaomi nemzetközi bétaprogramja

  Úgy kell neki! 28281* elküldöm több béta alatt ugyan azt a hibát és semmi sem változik, továbbá nem előre, hanem vissza fejlődik több dev, hát akkor tehettek egy szívességet. :C
  Egy ideje már csak stabil, éppen a fentiek miatt.

  [link]

  Kolondrum 1 éve 1

 • BBM Messenger

  Kolondrum 1 éve

 • BlitzWolf BW-SHP2

  A történet kb 10 éve indult útjára. Ekkor döntöttem úgy, hogy a szobai villany távirányítós lesz. Meg is vásároltam Vaterán egy 433MHz-n működő távirányítós konnektor szettet. Az elem nem olyan régen lett benne cserélve, azért ennyi idő után adta magát a dolog.
  Pár hete banggoodon megláttam, hogy az egyik kedvenc gyártóm a BlitzWolf forgalmaz 2.4G wifi hálózaton kommunikáló kapcsolható konnektorokat. Ekkor még csak nézegettem őket, mivel van belőle USB-s verzió is. A lényeg, hogy szkeptikus voltam megbízhatóság terén. Viszont befutt ez a kis okosság: [link] Kettő és fél perc alatt működésre bírtam, szerethető darab. Mondtam magamba, ha ez ilyen könnyen ment és ennyire stabilan teszi a dolgát, akkor jöhet a következő szint.

  Hát mit is mondjak. Másfél perc kibontással együtt. Már kukáztam is a 433MHz-s rendszert.

  Folytatás...

  Kolondrum 1 éve 16

 • Az 1 napos ellátásról

  Helyszín: 1081 Budapest, Fiumei út 17.
  IV. emelet - összevont traumatológiai osztály
  Parkolást érdemes jó helyre fizetni,.mert kcsg megbüntet app hiba nem ok a méltányosságra.

  Első körben le kell szögezni, aki ide befekszik, biztosan kilép a komfort zónájából.

  Megbeszélés alapján az ember fogja magát felmegy lifttel a 4.-re és leül a hosszú folyosó elé a lifttel szemben eddigi tapasztalat alapján reggel fél 7-kor. Előbb utóbb valaki jön és megkérdezi befeküdni jött e, illetve ki a dokija. Odaadja a papírjait, aztán cuccokkal együtt (erről később részletesen) elvezetik egy kórterembe az ágyához. Itt már fekszenek több napja bent lévő emberek, vagy akik aznap reggel mennem haza. 4-5 fő is lehet egy teremben. Nők, férfiak külön vannak természetesen, életkor állapot szerint is van odafigyelés, azaz nem fognak betenni eddigi tapasztalat alapján olyan terembe ahol mindenki pelenkázásra szorul.
  Általában tudja az ember hányadik lesz aznap. Én voltam első és negyedik is délután.
  (Ha első vagy, akkor nem sokkal később jön a nővér, hogy vetkőzés totál nullára és ágyra fel, adnak a témához egy hófehér lepedőt. 😎 Remélem már mindenki érzi milyen jó dolog ez.)

  Folytatás...

  Kolondrum 2 éve 6

 • Van jegyed mégis büntetés vár

  Hátha tud valaki okosat mondani. Nem szoktam ügyet csinálni a parkolásból, akkor sem ha egészségügyi intézmény előtt kell. OBSI.
  Simple app. Tegnap Jegy megvásárol, idő letelte előtt hosszabbít. Majd annak lejárta előtt 2 perccel lemegyünk, hogy végeztünk, de ott a fizetési felszólítás. Röviden mi történt: A hosszabbítás már nem jó kerületre lett befizetve, mert az app úgy gondolta ugrik. Személyesen elutasították a büntetés törlését, mert nem perem kerületre ugrott az autó helyéhez mérve. Szóval alapból volt egy vaskos parkolódíj + közel 4k bünti, 15k ha bla bla bla...
  Telefonba azt mondták küldjem be a parkolásról kapott maileket + a bünti azonosítóját, de a bibi az, hogy senkit nem fog érdekelni hova szólt az első jegy ezt megsúgták.
  Értitek, magammal akartam kiszúrni, hogy rossz helyre vettem és bíróságot is akartam fizetni. Szándékosan ilyet senki sem csinál.
  Egyéb ötlet?
  Ez olyan mint reggel 5-kor a papa robogóval minden áldott nap, fehér helyett kék led világít neki elől és sapkában megy, de engem baszogat a vizsgáztató, hogy nem gyári a fék/kuplung kar és mi ez a kipufogó. A bicska a zsebemben kinyílt. Odaállok fizetek és engem bszgtnk. Ötlet?

  Kolondrum 2 éve 59

 • Van baj

  [link]

  Nem is kicsi. Mindig akad pár gyöngyszem, de ez mindent visz. :D
  Na majd olvasóm ki mit gondol. :))

  Kolondrum 2 éve 14

 • Képzelt válaszlevél a NAV-nak

  Tisztelt NAV (ügyintéző neve nélkül)!

  Köszönjük válaszlevelüket, amiben óriási gondot fordítottak arra, hogy kielemezzék egy légkondicionált irodából azt, hogy maguk szerint mi mennyiből gazdálkodunk/hó. Szemét hunyva a felett, hogy még a zokni méretemre is rákérdeztek, elmondom: Téves a kép. Az ördög a részletekben rejlik, mint pl 20 éves kazán, 15 éves kicsikocsi futómű, kormány, váltó stb, megjegyzés rovat nem volt, így most momdom. Elég sok témát ölel fel a sor ami nem élvezeti cikk, maga az autó sem, ha nem haragszik nem folytatom. Élvezeti cikk tudja mi? A Carling Cider 300-ért, mert megérdemlem este vacsora után. Bnőm pedig fodrászt, körmöst, mert mi nem a Kolompár Gézáék vagyunk, csak sima átlag emberek, akik ha megjelennek mások előtt, akkor nem a kapa lóg ki a szánkból és nem büdös aura vesz körbe minket.

  Továbbá azt is köszönjük, hogy tanáccsal láttak el arra vonatkozóan, hogy önök szerint az autónk vagy a motorom piaci értéke fedezi azt az önök szerint jogosan kiszabott illetéket, talán amúgy az utóbbi. Én úgy gondolom, hogy hagy döntsem el ÉN, hogy el akarom e adni egy olyan illeték kifizetése miatt eme járműveket, aminek már a megléte sem jogos, ne verje más @#_&val a csalánt mélyen tisztelt ügyintéző asszony, bár tudom, maga is alkalmazott.

  Folytatás...

  Kolondrum 2 éve 64

 • Mit látunk a képen?

  Több helyre is jó.

  Aki kitalálja annak jár egy.

  Kellemes ünnepeket mindenkinek! Itt már dec 24 van képletesen, kint esik fenyőfa bent (20 perc allatt be lett faragva), sütik készülnek, én eközben a fenti dolgokkal foglalkozom, közben be is gyújtottam. Feldobtam egy labdát úgy érzem. ;)

  Kolondrum 2 éve 15

 • Napi 30 fillér az életért, 10 éven át

  Cím javítva ;) Mintha bármit számítana.

  Üdv! Napi szinten hal meg valaki szénmonoxid mérgezésben. Hát nem igaz, hogy nincs 12.000ft-ja az embernek, hogy 10 éven át valami résen legyen ha jön a csendes gyilkos.

  Utánaolvasott megbízható típus. Honeywell XC100

  Létezik XC70-es, ő csak 7 évig él alapmodell, de létezik XC100D is ami jelzi is a szénmonoxid szintet. A sima XC100 egy arany középút, úgy sem nézed, hanem szaladsz ha rákezd.
  Mi már tudjuk milyen ha éjjel verik az ajtót, hogy azonnal el kell hagyni a lakást (régmúlt). Érezni nem éreztük magukon, de kimutatható volt a szervezetünkben, azóta XC100.

  Kolondrum 2 éve 60

 • 7 hét 3 nap gisz - 1 műtét

  12.13. Az eredeti írás körülményei megváltoztak, közben rájöttek, hogy műteni kell és tovább kell ez miatt a gipsz is, sőt a történet valahol nyár előtt ér majd véget. ;)

  Szóval.

  Először is azt tudni kell, hogy az ember szoftvere kissé átalakul, akklimatizálódik, pár nap alatt. A tudat, hogy nem maradok így egyszerűbbé teszi az elviselését, másképpen hagyjuk is. Ahogy telnek a percek, órák, napok úgy fut bele az ember egyre több problémába, amiknek száma mára olyan szintre került, hogy már nem is szabad listázni. Néhány példa. A fürdés. Hát arra most úgy gondolok mint egy kötelező jelleggel ismétlődő rossz dolog minden áldott este. Hosszadalmas nehéz körülményes, izgalmas mert ha hibázol pofára esel.
  Nálam legalábbis alap, hogy kissé haszontalannak érzem magam. Begyújtani be tudok, ugyan nem egyszerű utána lábra állni, néha megvárom ott ülve még leég. A tüzelőt behozni nem tudom, ki még úgy ahogy kimegyek, de megfogni nem tudom. Vagyis vagy fogod vagy helyet változtatsz. Én már inkább nevetek rajta, mert nem maradok így. Már nem is annyit káromkodok mint az elején.

  Folytatás...

  Kolondrum 2 éve 56

 • Qc3.0/2.0 Trigger

  Sziasztok. Nem tudom ki hogy van vele, de én szeretem a frissen érkezett PowerBankokat (is) kimérni tudja e amit kell neki 5V-on és Qc-n, bár utóbbi általában egy másikhoz hasonlítás, mert erről nem beszél a gyártó. Eddig csak 5V-on tudtam mérni, mert nem volt eszköz ami lekommunikálta a bankkal, hogy kapcsolja be a Qc-t (feszültségtől függetlenül). Megérkezett a kb 1500ft-os kütyű ami megszólítja az eszközt, hogy kapcsoljon feljebb 5V-ról. Az Ampert műteherrel állítom (ügyelni kell, hogy bírja a terhelést). Nagyon okos cucc. Csatlakoztatás után detektál és megnézi mire képes az eszköz. Ezek után lehet Qc szabványtól függően léptetni a feszültség szinteket vagy Qc3-on 0.2V-os szintekkel 12V-ig eljutni. [link]

  [link]
  [link]
  [link]

  Folytatás...

  Kolondrum 2 éve 1

 • Mindennapok

  Amikor már nem a vga, cpu stb hoz lázba. Tudjátok mi a legjobb benne?
  A legfontosabb emberrel vagyok itt is. Nincs akadály előttünk. Mert megoldjuk. És pont.

  További 71db kép van erről

  Kolondrum 2 éve 4

 • Csak egy történet

  Pár napja történt Budapesten. Mentünk én még bnőm rollerral Újpesten. Vártuk, hogy zöld legyen a lámpa a zebrán. A másik-másik oldalon sétált egy csaj 2 kisebb ebbel, előtte egy nagyon laza gyerek. Az úton pedig állt egy régi Audi, zöldet kapott, kanyarodott a központ felé. A járdán sétáló gyerek fütyürészett. Az autó a kanyar felénél megállt. Kiszállt belőle egy igen kigyúrt gyerek fekete napszemüvegben. Hol a csajt lökte meg hol a gyereket, kis dulakodás, majd álló helyzetből fejbe rúgta a csajt aki egy kisebb repülés után (!!) pár másodpercre eszméletét vesztette. Ezután a gyerek is kapott egy öklöst, az csak úgymond sokáig nézte a járdát közelről, de fix, hogy átment ő is stand by-ba pár pillanatra. Emberünk bepattant a kocsiba és nyélen elhajtott. A gyerek felállt kitámolygott az út közepére és bemutatott neki. Addigra a csajt már állították fel a járókelők, vagyis láttam, hogy mocorog.
  Annyira benne volt a levegőben, hogy bárki odamegy kap egy harmadikat... Úgy levert nekik mintha semmiféle fék nen lett volna benne.
  Számomra döbbenten volt, de annyira nem lepett meg látva mik mennek manapság.
  Térfigyelő kamerák biztosan voltak.

  Kolondrum 2 éve 17

 • Digoo DG-TH8380 Érintő Kijelzős Időjárás Állomás

  Digoo DG-TH8380 Touch Screen Weather Station

  Nem tagadom szeretek hőmérsékletet mérni :U , ezek a kütyűk vonzzanak.

  A Digoo névvel olyan 1 éve futottam össze. A formavilág amit kínál tetszik. Igen sokféle termékkel van jelen a piacon, időjárás állomásokkal, kamerákkal, órákkal, egerekkel stb. Szóval igazi kínai cég. Minőség terén én úgy látom a képeken jobban mutatnak mint élőben, de nem vészes a különbség.
  Az első termék amit kipróbáltam az éjjeli szekrényen landolt. Dogoo DG-C1 névre hallgató óra, hőmérő állomás. Bejött, éjjel "rácsapok" és igen erős fénnyel látom mennyi van még reggelig. Ébresztésre nem használom.

  Folytatás...

  Kolondrum 2 éve 16

 • Meg sem lep

  Benéztem a privátok közé és látok egy sok szám #-el lezárt törölt nicket, hát mondom megnézem ki volt ő. A beszélgetésből rájöttem, mert kérdeztem, hogy mi van ez így megy ekkora a feszültség? Hát ekkora volt. Ez akkor érdekes ha tartalmat töröltek mögüle, nem pedig a milyen CPU hűtőt vett józsika. Márpedig itt volt tartalom, nem is kicsit.
  Igazából nem lep meg. Szóval mi lett vele? Csak érdekel.
  Változnak az idők, de van ami nem.

  Kolondrum 3 éve 23

 • Deniz

  Mindegyikben van legalább 1 kő kemény nagy igazság mondat formájában.

  Ha fájni kell fájjon! (!!!)

  Ne akarj!

  Menni kell

  Elegem van

  Egyetlen

  [Deniz - Isten számol] by Samus, Köszi!

  Kolondrum 3 éve 12

 • Mi a fontos az életben? Mi a boldogság?

  A boldogság = lelki béke?
  Azt mondják minden fejben dől el és igaz, de mégsem. Mert vannak alapvető felül nem írható dolgok amik árnyékként követnek.

  Kolondrum 3 éve 55

 • UNI-T UT353

  Sziasztok! Ma becsengetett (ismét) Kína, egy olcsó, de rákeresve, jó ár-érték arányú zajszint mérőt küldött nekem. Egyébként ugyan ezzel a kijelzővel és felépítéssel árul több fajta mérőt is a cég, pl hőmérőt, lux mérőt, de találunk itt szélsebesség mérőt is. Az infrás hőmérője már más alapokon nyugszik.

  Miért? Erre több sort is tudnék szánni, de ez nem az a fórum. Egyszerűen meg szeretném mérni ezt:

  Akkor felel meg, ha 4250-es fordulatnál maximum 94dB-et mérünk. Magamba nevetek, de bízok benne, hogy csak túl jól hallok. ;) [link]

  VIDEÓ

  Vertikális videó!

  Folytatás...

  Kolondrum 3 éve 3

 • Pizza

  Pizzayoo: fos

  Don Pepe: fos

  PizzaForte: ehető

  PizzaSpezial: The Best

  Spezial: Ha ettetek már jó tésztát és feltétet... Hamar kihozzák, emberközeliek és másnap is ehető a pizza.

  A yoo frissen kihozva is nulla volt, másnap a kutya sem ette meg.

  Don Pepe, első rendelés most volt, egyben utolsó. Hideg, gumi tészta (vékony is olyan), egyhangú feltét.

  Forte? Ha nincs más, ehető.

  Más vélemény?

  Kolondrum 3 éve 68

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.