Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz Zola007 #45005 üzenetére
Ezt azért nézd meg, helyben van.
Talán jó a 61-es váz, gyári oldal szerint így van a méretezés:
48 / 53 / 58 / 61 cm, simán jó lehet egy stucni cserével.
Szinte váltó árában van a vas.(#45019) Osiris szép darab, mekkora az a Zaffiro? 622/25?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Osiris #45026 üzenetére
Ha őszinte akarok lenni, nekem annyira az sem szimpatikus benne, hogy nyitott a középcsapágyház alul
Nem vagyok mérnök és a Cube-nál nálam hozzáértőbb emberek ülnek, de én azt szeretek ha minél kevesek lyuk vagy vágás van egy vázon(#45040) Because jaja, néztem én is, de 46-os
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Maximum1 #45053 üzenetére
Köszönöm neked is, de nagyon nem olyan ez a bringa mint amit én akarok.
Én minimalista 5(-8) sebességes agyváltós gépet akarok merev villa, V-fékagydinamó, tárcsafék, csomagtartó, gumik, teleszkóp nekem erről mind fölösleges
a 61-es váz pedig tuti, hogy nagy.
A 19,5-es montim váza majdnem nagy, rövid a lábam, így is t*kig ér a felsőcső.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Hol van a legnagyobb választékú offline bicikli áruház az országban?
-
btudos
nagyúr
válasz bandus #45047 üzenetére
Én Kőérberek-Budaörs-Törökbálint-Érd-Sóskút-Bia-Budaörs kört csináltam többször, az egész élhető, a forgalom sem annyira vészes, az útvonal nagyrésze kisforgalmú mellékút. Ugyanennek a körnek a nagytétény felé végződő verziója is jó.
Biáról indulva már ott a Zsámbéki-medence, ott is kellemes kört lehet menni, kevesebb lakott területtel. Én szeretem a hegyeket, én a János-hegyen át Budakeszit is be szoktam venni néha, az nem tudom mennyire játszik, de a megadott távolságba kb. ez a maximum, ami belefér.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Vásárlási tanácsot kérnék. A lakás és a munkahely közötti ingázásra szeretnék egy megbízható biciklit venni, csak nem tudom sem a megfelelő méretet, sem a megfelelő típust magamnak és emellett a millió választék is megzavar. Amúgy 4km-es távolságról lenne szó, ami oda-vissza már 8km és ez lenne heti 5-7 alkalomra. Terepre soha nem fogok menni vele, csak aszfalt és az is főleg bicikliút. 182cm és 77kg vagyok, ha ez számít a bicikli-választásnál. A bicikli karbantartásához nem túlzottan értek, de ahogy néztem az összefoglalóban, akkor ez viszonylag könnyen megtanulható Árban úgy 150.000Ft, vagy Ł400-ban húznám meg maximum. Fontot csak azért írtam, mert hátha tudtok megbízható angol boltot, de eredetileg M.o.-on tervezném megvenni és kivitetni, mert sokkal olcsóbb otthon. Segítséget előre is köszi
Üdv
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz gergo5991 #45031 üzenetére
Általában darabját írják.Esőben nem szoktam tekerni,de elég jó tapadósnak tűnik és gördülési ellenállása is kicsi.Elég ballonos ,hogy elboldoguljon földúton,erdőben és max. 4bar-ra fújható.Egyelőre most is ezt venném ha kellene.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
zoli03
őstag
válasz evilskati #45063 üzenetére
A Speed Bike nagyobb (szerintem nincs nagyobb bolt itthon, ha tényleg több, mint 1000 bicikli van náluk).
-
venember83
nagyúr
válasz FragMaster #45065 üzenetére
Egyértelműen a Cube-ra voksolnék. Felszereltsége a legjobb, feltételezve, hogy állapota mindháromnak ugyanolyan.
-
scar07
tag
válasz Hasaggymeg #45016 üzenetére
Csak kíváncsiságból. Ezt a "szabály" rálehet húzni az mtb-re is vagy csak outi-ra stimmel?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz scar07 #45067 üzenetére
Ez átlagos felhasználású outi,trekking és MTB-re is vonatkozik mint egy az olyan több mérvadó ökölszabály közül mint pl. az,hogy térdkalácsod mögött elhelyezett inga,vízszintes hajtókarnál a pedál tengelyét kell keresztezze,vagy sarkaiddal éppen csak el kell érd az alsó holtponton levő pedálokat,anélkül,hogy csúszkálna hátsód a nyergen.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz zoli03 #45064 üzenetére
Ott tényleg sok a bringa,viszont kevés a 29" és 27,5". Főleg a nálunk gyakrabban vásárolt 70-130e-es 26" mtb és városi + trekking kategóriából van nekik rengeteg raktáron.
-
FragMaster
addikt
válasz venember83 #45066 üzenetére
Hát igen az állapot meg kiderül. Matricázás alapján 10 év körüli modell az a vas.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
nagyúr
-
shaggy
aktív tag
Milyen időközönként kell a láncot fújkálni?
Illetve nekem van egy valami gázolaj szerű spray általános felhasználásra ez is jó hozzá vagy vegyek direkt láncra való sprayt? -
Osiris
őstag
A cube hyde vázaknak más a mérete mint a bringádnak. Itt egy táblázat, a trekkingek méretét kell nézni.
-
K Norbi
addikt
[link] jól nyomja 4:30 tól mintha egy kicsit életveszélyes lenne a művelet én így lejönnék az enyémmel szerintem kéne jönni valakinek utánam hogy szedje össze fele a bicikli darabjait..
[ Szerkesztve ]
-
truefx
aktív tag
válasz FragMaster #45065 üzenetére
A CUBE-on milyen sárvédő van pontosan, tudja valaki? Annyi kiderül a hirdetésből, hogy SKS, de a pontos típus érdekelne, megtetszett.
-
oliba
őstag
(#45069) Tothgera30: köszönöm, az első tetszik is, a második link nem működik, a harmadik pedig olyan snassznak tűnik Csak az lesz a kérdés, hogy posta megoldható-e?! Ezt persze megbeszélem majd az eladóval
(#45072) ivana: köszönöm neked is. Milyen bicajokra gondoltál pontosan?
-
-
skroy
senior tag
Cserélném a merev villámat egy nagyon alap menetes suntour teleszkóposra.
A homlokcső 135mm, a jelenlegi villanyak hossz 150 mm. Ha veszek egy 175mm hosszút, megoldható, hogy vágás nélkül beüzemeljem? Valami hézagolós téma, vagy mittomén'. Vagy mindenképp vágni kell? -
Because
őstag
na megérkezett osztrákoktól a bicóm felszereltsége 180000ft-ért így hirtelen összefoglaló: deore első, xt hátsó váltó 10 sebi, deore váltókarok, integrált deore hajtás, rock shox xc30 teló, rm 33-as agyak, kormánycsapágy kormányszár kormány nyeregcső FSA
kicsomagolni nem volt időm, mindjárt meló:
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
Egy első-hátsó váltó beállítása esetleg tisztítása, + a hátsó tárcsafék surlódásának szerviszelése több-be fog fájni mint 6000ft szerintetek? Hétfőn szeretném elvinni oda ahol vettem, hogy kiküszöböljék ezeket a problémákat, aztán 6000-be szerintem bele kéne hogy férjen. XT hátsó meg mittudoménmilyen első váltórol van szó, meg hidraulikus fékek.
Because: grat hozzá, aztán majd beszámolók jöhetnek
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Because #45088 üzenetére
Kicsomagolás után kérünk képeket, de rendeset!
Mindenképpen vidd el egy szervizbe, hogy biztosan legyen kenőanyag a megfelelő helyeken. Elvileg rendesen össze van rakva, de szerintem inkább adj ki 5000Ft-ot egy kisszervízre, mint 500km után csapágyakat kelljen cserélni.
Kiváncsi vagyok majd, hogy mit tud ez a váz. Gyötörd meg, de alaposan! -
törölt tag
lehet csak nekem újdonság, hogy hogy kell tetőcsomagtartóra felrakni a bringát
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest