Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz cseter #38640 üzenetére
Nem olyan rossz cucc az, csak szerintem pár ember nem arra használta/használja, amire kellene (pl lánckenés), és ezért elég nagy ellenszenv alakult ki ellene.
Pedig elég sok mindenre jó, pl nagyon jó csavarlazító, rozsda ellen is jól véd. Én is használom otthon, bár ennek a fő oka az lehet, hogy nagyon olcsón jutottam hozzá 5 literes kiszerelésben, de bolti áron meg nem venném .
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
válasz cseter #38768 üzenetére
Egy sárkánygyík fekete Specialized-del csak nem egy rózsaszín szobában éldegél...
Egyébként szép a gép
Más:
Ez a webshop úgy látom kedvencem lesz. Innen rendeltem elég olcsón a SH-MT43G cipőmet, de pl az xt tárcsák (SM-RT86) is marha jó árban vannak...[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
válasz cseter #39039 üzenetére
En is igy tippeltem.
(#39043) lsebestyen
+1
Pont errol van szo, mar beleugrottam ebbe a hibaba hifivel, autoval, stb.
Ezert most nem is akarom beleasni magam a temaba csak megvenni a legalapabb bringat ami nem hullik szet alattam. Kocsira leforditva egy fapad suzuki kell, ami lehet akar hasznalt is.A Neuzer mennyire alkalmas az elvarasaimnak? Az X szeriat neztem.
-
-
Slownz
senior tag
válasz cseter #39632 üzenetére
Köszi srácok a segítséget.
(#39626) D.Orion: A matrica nem releváns szerintem, mert mondom, utólag lett felrakva rá. Egyébként a tulaj határozottan azt állította, hogy alu, egy korrekt öreg úrnak látszott (aztán mondjuk ki tudja...)
(#39625) cseter: Erre már én is gondoltam. Scott vonalon kezdtem el nézelődni. Sajnos pont 1992-ről nem találtam outi katalógust (csak 1993-tól). A hivatalos oldalon meg pedig 2011 előtt kb semmi sincs fent, ami mondjuk elég vicces. Meg ezzel a logikával az a gond, hogy a matricából indulok ki, ami nem biztos, hogy releváns.
Egyébként, ha a váz száma egyedi, akkor nem lenne ördögtől való, ha ezt le is lehetne mondjuk valahol kérdezni, így mondjuk lenne is értelme a rendszernek.
[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
válasz cseter #40011 üzenetére
Sokat, en 1.4-es slickel szoktam menni, sokkal gyorsabb, eredeti gumitol fugg mennyit gyorsit. Viszont most osszeraktam ilyen varosi veretot koskormannyal es valoszinu a monti is cserelve lesz mert az egyenes nagyon kenyelmetlen ez utan. (Sorry most nincsenek ekezeteim) A fitness fabol vaskarika, akkor inkabb outi.
-
Because
őstag
válasz cseter #40030 üzenetére
eddig félterep gumi volt rajta középen futófelülettel így lényegi különbséget nem vettem észre. egy bütykös monti külsőhöz képest viszont jobban fog menni.
ezt használtam idáig:[link]
bátran ajánlom télen, nyáron, hóban, fagyban, esőben egyszer sem csúsztam meg vele. 2 évet bírt mindennapos használat mellett, mostanra repedezett meg[ Szerkesztve ]
-
hegyimorc
senior tag
válasz cseter #40030 üzenetére
Nekem is van vékonyabb gumi montin, persze, hogy jobban gurul, de össze sem lehet hasonlítani egy rendes fitnessbringával. És azt sem egy koskormányossal. Mind más, nagyon.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
hegyimorc
senior tag
válasz cseter #40039 üzenetére
"cannondale bad boy az abszolút favorit városi paripa"
Én is elfogadnám , de ha valamit változtathatnék rajta, akkor lánc helyett lehetne bordásszíj és tárcsák helyett V-fék.
Ezen is jól elvagyok a V-fékkel. (Igaz nem nyúzom minden nap mint a montit)
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Maximum1
őstag
válasz cseter #40652 üzenetére
Decatlonban lehet kapni, ebben az egy méretben létezik itthon.
Karácsonyra vettem 622-35-öt fogja váltani amint az időjárás engedi, nem most lesz....
Ennyit találtam róla, mégis megvettem
Szép lehet ez a Scot, gratula hozzá.(#40653) venember83 Neked is grat és jó nyomkodást
-
nagyúr
-
Maximum1
őstag
válasz cseter #40690 üzenetére
Esetleg ha megunod hogy nem megy 32-35 km/óránál többet, akkor tegyél be egy 3 sebis agyváltót.
3 sebivel már simán el lehet lenni kisebb túrákon is.
Ha 32 küllős a felnid akkor sajna nem lesz olcsó, de 36-al ki lehet fogni jó vételeket, amit linkeltem ott nem írja az eladó.[ Szerkesztve ]
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz cseter #42160 üzenetére
Köszönöm,megnyugtattál,mert amúgy sem tudnám meggyőzni nejem az ellenkezőjéről!
(#42162) hegyimorc ...hátra kellene a piros fényű,oda elég ha látható,hátrafelé úgysem néz csak próbál nem leszakadni.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
rétisün
veterán
válasz cseter #45922 üzenetére
nem, mert az otui fékkar nem húz annyi bovdent, mint a v-féknek kellene, ezért nagyon közel kell állítani a fékpofákat a felnihez, egy pici 8-asnál már beleérhet, mini v-fék kell, az jó.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Real Ghoost
aktív tag
-
Zsianett
tag
válasz cseter #50621 üzenetére
A 70 Lumenes fejlámpa sem sok, főleg nem terepre. Azzal maximum finoman lehet menni, a részleteket nem lehet kivenni. Én is helyedbéli vagyok, múltkor voltam egy nemrég nyílt boltban, a Bush-nál, ott volt egy bivaly lámpa (kb 1000 Lumenre mondta a srác), na az durva volt. A Blackburn Super Flea-m gyertyafény volt mellette. Azt hiszem 8K-ért adja a szettet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest