Hirdetés
- Hiányzik a gamer érzés
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseter
tag
Sziasztok érdekelne hogy esetleg van e köztetek olyan akinek volt tapasztalata egy Specialized rockhopper comp 2009-es mounti-val,illetve nem tűnik olyan hosszú vaznak viszont 168centi vagyok a paripa 17coll szerintetek jó lehet?
-
cseter
tag
Nekem a 168cm-es magassagomhoz jó lehet egy 17-es mtb váz?
-
cseter
tag
válasz venember83 #38482 üzenetére
Csak azért gondoltam hogy jó lehet mert amit most adtam el az egy Cube ltd team 16,5coll volt és príman éreztem rajt magam,amugy a szóban forgó bringa egy specialized rockhopper comp,ebbe meg ugye az ennél kisebb az 15-ös
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
válasz venember83 #38485 üzenetére
Mindegy meglatom,köszi
-
cseter
tag
Sziasztok a fenimen a matricák helyenként lejottek és a helyük elég csúnya maradt (ragasztó maradvanyok) a kérdésem milyen anyaggal tudom kimeletessen eltavolitani ami nem károsítja a felni felszínét?
-
cseter
tag
Hali!mivel tök hülye vagyok hozzá kérdeznék!
Van egy rockshox tora s-lite telóm 100mm látom hogy van rajt lock az oké rugó előfeszites ok de a visszaút csillapítás t hogy allitsam be? Tudom hogy a villaszar alján kell de egyáltalán hozzá nyùljak (enyhe terep)-en használom -
cseter
tag
válasz Tothgera30 #38676 üzenetére
Rendben köszönöm
-
cseter
tag
válasz venember83 #38752 üzenetére
Rendben és az ágy kényelmes
-
cseter
tag
válasz FIREBLADE78 #38756 üzenetére
Erre most mit modjak valakinek ez valakinek az(amùgy a lányom szobája) _
-
cseter
tag
válasz FIREBLADE78 #38767 üzenetére
Pedig nem is ismerjük egymást ki tudja ki van a név mögött nem?
-
cseter
tag
válasz FIREBLADE78 #38773 üzenetére
Nem vagyok egy nagy szaki de én is most vagyok rajt túl, vettem celszerszamokat,levettem a racsnit,hajtómuvet,lancot,hatso váltó fogasokat haver adott valami speciális zsiroldot beaztattam kicsit,egy kis csavarhúzóval kipiszkaltam a trutyit aztán szárazra töröltem vissza a cucc, a láncra egy kis Tf2 finoman aztán olyan mint az új
-
cseter
tag
válasz FIREBLADE78 #38776 üzenetére
Most kezdtem én is a szerelgetèst először egy hozzáértő jelenlétével
-
cseter
tag
Helló! Mtb-ra szeretnék pedált venni valami alu platform kellene a keret olyan 8000ft lenne tudnátok nekem ajánlani ebben az árkategóriában valami jó ár -ertek arányút?
-
cseter
tag
Szia!nem vagyok egy nagy bringás de hülye sem,van jópár használt bringás oldal, szerintem neked egy cross trekking kellene,nem tudom hol él az előző hozzaszóló vagy hogy hány éves lehet de ez most mindegy is,azt javaslom neked nézz körül a 70-100ezres kategóriában arra amire te használod egy szép megkímélt állapotút fogsz kapni,jó tekerést!
-
cseter
tag
Teljesen jó, amire használni akarod megfelelő, könnyű aluváz,duplafalù felni stb.ezt megkapod újan is a keretedből, aztán ki tudja lehet rakapsz a kerekezes ízére aztán mehet a fejlesztgetes,mondjuk azért körül néznék a helyedben a használt piacon is sokszor ki lehet fogni szép darabokat,de ne siesd el, jó keresgélést!
-
cseter
tag
válasz ---Lasali--- #39158 üzenetére
Nagyon szép lett, gratulalok!!!
-
cseter
tag
Van egy Ktm computer 7 vezeték nélküli km-órám leírás nincs meg hozzá, valakinek esetleg valami segédlet a beállításokhoz?
-
cseter
tag
Sziasztok gondba vagyok, van egy rock shox tora sl villám, és ahol a rugó előfeszites csavarjuk tegnap kicsavartam teljesen levettem a kupakot, mondom bele kukkantok,en hülye természetesen a kerékpár súlyától osszeesett a telóm a rugó meg kilövelt,majdnem szemközt talált, aztán ramjott a para hogy most mi van, fogtam a rugót visszasnyomtam a szárba a tetejére valami kék kupak szeruseg,betekertem a záró részt és kész, a kérdés ez így ok?mert látszólag működik?sos
-
cseter
tag
Szóval ma feltettem egy kérdést, egy válasz nem sok annyit nem kaptam,sebajj próbálkozok, tehát rock shox tora sl-t valaki szerelt már szét, mert érdekelne a folyamat,igen hülye vagyok hozzá még nem csináltam, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
válasz -=RelakS=- #39781 üzenetére
Majdnem én voltam az első troll,de aztán meglattam az új szócskát és egyet kell értsék, viszont használtan már ki lehet fogni, nem szezonban,alkalmi vétellel 100000 körül (de ugye relatív kinek mi a normalis)
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
Mountenbike-ra ha veszek slick gumikat, mennyit javít a menetteljesítmènyen,èrezhetően jobban gurul majd?vagy nézzek inkább valami fittnes bicót a mtb mellé?
-
cseter
tag
Because,hegyimorc!meglatom mit hoz a holnap,az a baj ismerem magam,mar beindult az agyalas,az elmúlt 5 évben 4-szer cseréltem kerékpárt érdekes az első kettő crosstrekking volt a másik kettő mtb,akkor a crosstrekking -ek után úgy gondoltam kellene terepezni egy kicsit aktivabban,most megvan a monti,megint mást érzek, mondjuk a trekking se volt rossz tényleg jól gurult meg minden,de terepre kevés volt,na mindeggy,az outit még nem próbáltam lehet az lenne a befuto nálam, persze a legjobb lenne ha mindegyikből lenne egy egy példány, van azonban egy kategória ami nagyon vonz régóta, fittnes vázgeo-egyenes kormány-merev villa-hid.fekekkel-agyvaltoval van pl.;a cannondale bad boy az abszolút favorit városi paripa
-
cseter
tag
Sziasztok ma sikerült szereznem egy gyári single speed gépet, nevezetesen Scott sub 50,a kérdésem az lenne hogy van rajt egy michelin dynamic sport gumi garnitúra 622-28-as méretben,valakinek tapasztalata a gumival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest