Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz reflxx #44116 üzenetére
Mindkettő meglehetősen túlárazott. Ez pl. 4000 forinttal drágább és 40.000 forinttal többet ér a másodiknál.
(#44118) iszilard...mi vagy te,valami ezermester,hogy a bringákhoz nem értesz,de építeni azt akarsz magadnak egyet?!
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Def26
félisten
válasz reflxx #44116 üzenetére
KTM. A KTM drága és drága is marad, mert minőségi alkatrészeket szerelnek bele. Sok év után is neve lesz és jó áron el tudod majd adni.
Az hogy túlárazott, hát istenem. Az apple is az. Ha KTM -ért repesel akkor vedd meg, mert úgy sem éred be más márkával.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
gergo5991
őstag
válasz reflxx #45178 üzenetére
Szlovákia-Kassa-Magashegy lefordítva, bár tuti nem igy van magyarul
itt a térkép meg az adatok, ahol a legnagyobb volt a sebességem, kb ott volt a teteje.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
bandus
veterán
válasz reflxx #49343 üzenetére
sajnos igen, és ez csak hosszú távon derül ki. ahogy süti is írja, a zselés nadrágja jóval kényelmesebb. én meg kellő körültekintés nélkül vettem egy speci 20k-s nadrágot, ami csak szivacsos és annyira nem is kényelmes például. legközelebb megpróbálom a zselés btwint.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
belaazallat
addikt
Én ennek a két évvel korábbi modelljét vettem meg és megelégedve használom.
Én télen vettem, mert akkor olcsóbb.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
313313
addikt
Egyébként fenék függő a dolog.
Nekem van 2db Btwines nadrágom, az egyik az olcsóbb(fehér betétes), másik a drágábbik(kék betétes). 2 hete Balaton körön 200-200km-t tekerem bennük, nem vettem észre érzetre különbséget a két nadrág között, pedig az olcsóbbik volt a 2. kétszázon rajtam.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MineFox54
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro + Goggles szemüveg!
- Seiko 5 SRPE51K1 Monokróm Automata Karóra // Teljesen új // Jelentősen ÁR ALATT
- GRETSCH G2622T/TG Streamliner Center Block elektromos gitár
- Seiko 5 Sports - SRPD59K1 - Automata Karóra // SOSEM HORDOTT, FÓLIÁS // ÁR ALATT
- Daniel Wellington Classic Mesh Óra Pakk (2db) // Teljesen ÚJAK // ÁR ALATT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest