Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Ma megérkezett a Speeder 200
Gyönyörű élőben.
[kép] [kép] [kép]
Majd megyek egy próbakört jól felöltözve.
Érdemes szerintetek elvinni ilyenkor a bringát szervízbe? Átnézetni, pontosan beállítatni a dolgokat? Szomszéd utcában van a Mesterbike- talán mintha olvastam volna itt, hogy kellően pozitívan nyilatkoztatok róluk. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz koxkids #207852 üzenetére
Gratula hozzá!...súlya? Ha már olyan közel vannak akkor lehet megéri pár ezerért átnézetni a biztonság kedvéért, itt van aki létfontosságúnak tartja a nulla km-es szervizt. 🤔 (sajnos gyakran igazuk is van olyan slendrián módon vannak némely kerékpárok összepakolva a gyárban)
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
őstag
válasz Hasaggymeg #207853 üzenetére
Köszi..10.6kg, frissen mérve
-
zsocy
őstag
válasz Hasaggymeg #207853 üzenetére
Főleg ajánlott átnézetni hogy ezt a képek alapján a fórumtárs rakta össze, dobozból frissen kiszedve
Szép bringa, a matt fekete nem az én világom, de a forma nagyon bejön. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz koxkids #207854 üzenetére
Az jó súly.
6030D... kissé ellenségesek voltak itt vele néhányan... vagy neki volt stílusa nyers, isten tudja, lehet azért húzott el. Pedig jó lenne hallani arról a meglehetősen ritka rendszerről is néha ezt-azt. 🤔
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #207857 üzenetére
Sokan vannak, akik olvassák a fórumot, de nem írnak, viszont ő be sem jelentkezett 3 éve, szóval nem a bringás fórum stílusa volt a gond szerintem (gondolom nem ezt az egy fórumot követte).
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
őstag
válasz peugeotmate #207859 üzenetére
Ma le is adtam náluk, holt szezon van, így bőven van kapacitás. Holnapra meg is lesz, átbeszéltünk mindent, nagyon korrekt a szervizes srác.
-
jjeahh
nagyúr
válasz böng ész ő #207862 üzenetére
Wax, a legnépszerűbb talán a Squirt Lube, de ma már ezerféle létezik. A Finish Line-t kerüld, olyan híg, mint a víz.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz böng ész ő #207864 üzenetére
Olajas láncot érdemes alaposan átmosni waxolás előtt, a waxos láncot viszont én lehet egy egyszerű bringamosás után simán megkenném olajjal. Az olaj sz*r, ígyis sz*r, úgyis sz*r, olyan mindegy .
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz HollyBoni #207866 üzenetére
Állítólag a waxok is jók (sűrűbbek) voltak, de valamiért mindenféle előjel nélkül elkezdték felhigítani őket, ezért van az, hogy a webshopokban a legtöbb waxuknál a régebbi reviewek pozitívak, az újabb felhasználók viszont mind panaszkodnak.
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz böng ész ő #207864 üzenetére
Wax után nem hiszem hogy vissza fogsz térni a megszokott olajra, de a wax után láncmosás nélkül újra olajozhatsz.
-
HollyBoni
veterán
válasz jjeahh #207867 üzenetére
Én az összes lánckenő cuccuknál elkezdtem rossz értékeléseket látni, de általában a tubus miatt, azon tuti változtattak és mindegyik terméknél dől belőle a cucc. Nem tudom hogy tényleg hígitottak e, vagy a tubus miatt hiszik azt az emberek, vagy mindkettő.
Mindegy, nekem a Dry nagyon bejött, a Squirt meg pl. borzasztó volt.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Zoliwrc #207869 üzenetére
Én virgácsra tippeltem volna, erre meg... ...jómagam megírtam levelemet jézuskának és most...várok.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz Hasaggymeg #207874 üzenetére
-
Ringman
nagyúr
megint külsővel küzdök egy külsővel (illetve gyanúsan a cube gyári kerékszettjével, mert másik biciklinél azért ennyi szívás nem volt), harmadjára kell a tufo swamperot visszatolni a belső horonyba, mert nem lehet központosan felhelyezni a felnire.
eddig szappanos vízzel való kenés volt, 4,5 bar körülire kellett felfújnom, hogy egyet pattanjon, aztán vagy jó lett vagy nem (eddig utóbbi)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #207877 üzenetére
az.
múltkor beadtam a szervizbe a biciklit, aztán kiderült, hogy az első és a hátsó agy sem ipari csapágyas (pedig azt hittem), hanem kónuszos. (hátsó joytech, első cube, vsz. az is joytech amúgy)
nagyon közel járok kerékrendeléshez
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz jjeahh #207879 üzenetére
most a dt swiss cr 1600-ra hajlok, csak nem olcsó :/
(ill. nem a legkönnyebb, de a jelenlegi sem az, inkább strapabíró legyen)szerk:
ezt a visiont néztem még, de azér terepre 21 küllő, hát nem tudom: [link][ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Order status, completed.
Na most kell talalnom olyan embert/szervizt, aki ossze tudja epiteni az uj alkatreszekkel. Pecs es kornyeken ajanlott szaki?
Runner -el beszeltuk, de elvileg neki meg nem allt ossze a muhelye.
Eldontottem azt is, hogy lefoliaztatom. Kaptam is ajanlatot Bonyhadon, kofelverodes elleni foliaval behuzva, ami eppen nem bicajra valo, de megvedene a kritikus helyeken. Velemeny? Vagy inkabb keressek olyat, ahol bicajra valo foliat raknak?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz MPowerPH #207883 üzenetére
Ebben is Runner van otthon, ő már többet is fóliáztatott/fóliázott... örülök, hogy megjött, várjuk a fotókat.
-
MPowerPH
félisten
válasz Hasaggymeg #207884 üzenetére
Nem jott meg. Csak zoldre valtott az a ronda kek pontokcska.
Innen meg jo par nap, mire ideer, foleg igy Karacsony elott.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
6030D
Ármester
-
Runner_fxr
Ármester
válasz MPowerPH #207883 üzenetére
Sajnos még odébb van mire ki tudok nyitni, átvert a kőműves/tetőjavító "mester", aki az épület felújítását vállalta, ahol a műhelyem is van. Nagyon úgy néz ki, hogy nekem kell befejeznem, megcsinálnom rendesen. Eltűntek és egy csomó pénzem is bánta.
Találkoztam már életem során link emberekkel, de ami a magyar építőiparban megy, az valami egészen elképesztő. Túl vagyok egy komplett ház felújításon, most meg a műhely, ennyi kókler, link trógert én még az életben nem láttam sehol! Szóval örülhetek ha február vége március elejére összeáll.Pécsen sajnos nem ismerek bringa szerelőket, egyedül a Boostworx-ről tudom, hogy profi, de ő csak telókat szerel.
Nem igazán létezik kifejezetten bringára gyártott fólia, ugyan azt használják amiket a prémium autókra is raknak (3M, Hexis, Xpel). Persze bringa vázakra méretezett fóliaszettek léteznek, de azok a fóliák is az autóiparban használatosak. Én az invisiframe szettet ajánlom, minőségi xpel fólia, de sajnos nem mindenhez van fóliájuk. Én is invisiframe szettet telepítettem a saját bringámra, ezt akár másnak is meg tudom csinálni, amennyiben az invisiframe oldalán elérhető a fólia az adott vázhoz. Prémium autó fóliázó is gyönyörűen meg tudja csinálni, de az lesz a legdrágább, mert ott a fóliázós szaki fogja méretre is vágni a fólia szettet. Ha fóliázóhoz vinnéd: Premium Protect
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Runner_fxr #207887 üzenetére
Elszomoritottal. Egyedul ennek meg nem merek nekiallni.
A folia az 3M, rendes autofolia muhelybol, ahol mar csinaltak bringat is. 20k -t kernek erte.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Ringman
nagyúr
erről a hátsó kerékről mi a véleményetek, a veltec az milyen márka? [link]
ez az agy: [link], de ebből sok infó nem derül ki.
másik pdf-ből is csak a csapágytípus:
CX-DISC REAR: 2x 6902-2RS
• DRIVE: 2x 6902-2RSEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
sebgutkopf
őstag
válasz jjeahh #207660 üzenetére
Csomagtér védelme a legegyszerűbb. A doboz, amiben akár a bringa jött, de egy mai akármilyen nagy tv doboza széthajtva berak a csomiba és már mehet is rá a bringa, karcolhatja stb... ingyen megoldás. Ha két bringa megy, akkor közéjük is pont egy ilyen karton dobozt praktikus rakni és nem karistolják egymást. Az autó egyéb kényes pontjait meg pokróc, rongy stb lehet védeni, hogy ne érjen hozzá egyik gép se.
Viszont pont legutóbb újítottam kemény 2 ezer Ft-ért egy autós csomagtér védőt a Lidl-ből. Ennyit megkockáztattam, mert a csomagtér oldalára is felér, ezzel még gyorsabb a pakolás, megspórolom az hátsó ülések háttámlájának az oldalvédelmét (ami nem dől előre).
Ja és most épp egy 6 hónapos saját magam által konfigurált újonnan vett autóm van, mégse kell félteni, nem látszik rajta sehol, hogy bringát szállítok benne. Előző autómban is évekig pakoltam be és vittem vele sok sok ezer km-t a bikeparkokba a bringákat.Amikor csak 1 bringát viszek egyedül az első kereket veszem ki, beteszem a fék távtartót, még a sárvédő és pedál is maradhat. Egy helyen lerögzítem ne mozogjon, a kivett első kerék és bringa közé meg teszek szivacsos védőt (bármilyen háztartási eszköz gyári csomagolásában van).
Ennyi. -
sebgutkopf
őstag
válasz 6030D #207662 üzenetére
2 fővel a csomag se probléma. A hátsó ülés lábterébe elférnek a bőröndök és a bringás védőfelszerelések is, a bringák mellett meg van még hely szerszámos táskáknak, simán megy a több napos ottalvós buli is. Szabad tetővel meg nem kell 130-al tötymörögni.
Nem kombi, nem környezetszennyező suv, hanem normál sedan kasztni.
Persze 3 fővel ez már nem járható. -
flash-
veterán
Életem első rögzítős pedálját/kerekparos cipőt tervezem megvenni((bikefittinget is csak azzal végeznek azt hiszem)
Ha túrázok, illetve használnék mtb-t is akkor jól gondolom hogy SPD pedál/cipő lenne nekem való országútira(kesobb montira is)?
Első spd pedálnak-cipőnek mit ajánlanátok?(konkrét termék jöhet)
Nyilván nem versemyzek, sport és túra jelleggel használnám[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz sebgutkopf #207894 üzenetére
Kaptam tracking numbert is, de az a rendelesem alatt jelent meg. Email nem jott, mondjuk tegnap azert irtam supportnak, hogy egy tracking mindenkeppen kell, hogy tudjam, mikor kell hazaugranom, mikor hozza a postakocsi a dobozt. En marha haza kertem, nem a melohelyemre.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
addikt
válasz flash- #207896 üzenetére
Pedálnak a már itt is többször emlegetett shimano m520 /ár teljesítményben viszi a pálmát/. Cipőnek sajna utána kell menni, mert erősen lábfüggő a dolog. Nekem pl specialized van, de az én lábam az ilyen vékony, piskóta jellegű (: /magasabb rüszttel rendelkezőknek szerintem ez a modell nem olyan kényelmes/
Amennyiben van lehetőséged, szerintem érdemes elmenni mindenképpen élőben megnézni/próbálni."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
jjeahh
nagyúr
válasz flash- #207896 üzenetére
PD-M520 és valamelyik bevált akciós cipő német webshopból. A decást annyira nem ajánlom, mert nem állítható a stopli és megszívhatod vele, ha elkezd fájni a térded vagy a forgód, egyszerűen használni sem tudod majd és kb. kidobtad a pénzt az ablakon. Ráadásul semmivel nem olcsóbb, mint egy akciós Shimano, Spiuk, Vaude, Suplest, Cube, Northwave stb. Wepshopokban szinte mindíg van pár leárazott modell, de valszeg helyi boltokban is találsz. Ha mégis deca, akkor minimum ezeket venném: [link] [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest