- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avayasoft
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete fordult elő először, azóta pedig hetente az, hogy üres a csatornalista. Újraindítás, semmi sem segít. Utána egyik nap helyre jön. Másnál is előfordul ez?
-
kano
nagyúr
Eddig tökéletesen működött a plugin, de most One lett belőle és azóta nem megy. Másoknál is ez a helyzet?
Köszi! -
Lacyka
aktív tag
És várható vodkatv Update a ONETV felületre?
Nekem hiányzik Kodi alól nagyon.
@Mr Dini please. -
Tressy
senior tag
Nem is fog menni mivel tegnap a VTV megszűnt és OneTv lett belőle.Igy vagy weben [link] vagy androidon [link] vagy IOS-en [link] tudsz TV-T nézni
Ezt küldte tegnap a voda emailben meg smsben is
"A Vodafone Magyarországnál folyamatosan dolgozunk vezetékes hálózatunk és szolgáltatásaink fejlesztésén, hogy mindig kimagasló felhasználói élményét nyújthassunk.
2024.10.09-én megújítjuk a Vodafone TV otthoni szolgáltatásunkat, így a jövőben még magasabb minőségű szolgáltatást biztosítunk.
A jeleneg használt médiaboxod és/vagy médiacard-od (tv kártya) megjelenési felülete és tartalmai nem változnak. A tervezett frissítés után az okostelefonodon, számítógépeden, tableteden használt TV felületet kizárólag új applikációban, a webes TV alkalmazást szintén új helyen éred majd el" -
Piggyke
csendes tag
Szia! A mai napon sajnos meghalt a kiegészítő (Windowson fut a Kodi, 19.4 Mátrix). Másnál is ez a helyzet, vagy csak nálam van ez a jelenség? Műsor indításnál látszólag úgy tesz, mintha elindulna, de nem indul el. Eddig remekül működött. Leszedtem az addon-t és újratelepítettem, ahogy azt előzőleg olvastam, de sajnos az sem segített. Választ előre is köszönöm!
-
hargitomi
tag
Sziasztok!
Ma hallottam erről az addon-ról először és szeretném kipróbálni.
TCL 65c745-ös készüléken DeviceTypeNotAllowed hibát kapok a setup során. Meg tudná valaki erősíteni, hogy ez a készülék tényleg nem támogatott? Vagy csak van még valami extra lépés amit el kell végeznem?
Köszi!
-
nicu71
addikt
Sziasztok, Google tv-n létezik olyan hogy vissza tudnék nézni a progival műsorokat?Akarhogy probalom nem jövök rá hogy kell,pedig egyesek esküsznek rá hogy tudnak..
-
trophys
csendes tag
szia,
igen, igazad van, újratelepítés után tökéletes.
köszönöm szépen! -
-
trophys
csendes tag
szia,
szeretném megkérdezni, hogy történt-e valamilyen változtatás a szolgáltató részéről?
hónapokon keresztül tökéletesen működött a kiegészítő, de tegnap este óta hibára fut, a log szerint már a bejelentkezéskor, viszont a weben működik.
esetleg másnál is jelentkezik, vagy csak nálam van probléma?
köszönöm... -
Szia!
Megnéztem mobilon (L1) és TV-n is (L1 és PlayReady), ment remekül mindegyiken a régi kiskapuval. Valami átmeneti gond lehetett. De hamarosan jön a One, vagy ha azelőtt bevezetik, akkor a lengyeleknél már csak valami nagrás trükkel lehet csak belépni is, szóval ha az kikerül ide is, akkor annyi a loginnak. :/ Viszont jelenleg is szépen megy. Esetleg küldj privátban logot. De bevallom őszintén, mióta nincs hozzáférésem, nem nagyon foglalkoztam a kiegészítővel.
-
PigyEger
csendes tag
Szia! A Vodka TV kiegészítővel tegnap óta nem működik a műsorok lejátszása sem androidos tv boxon, sem androidos mobiltelefonon. Windowson tökéletesen működik továbbra is. A következőt írtad még 2023.07. hóban: " Az is simán elképzelhető, hogy az L1-es 'kiskaput' teljesen lezárják és akkor marad kb a Windows ". Lehetséges, hogy most ez következett be? Köszönöm a válaszodat!
-
gduck
addikt
JUNSUN V1 Plus (Android 10) fejegységen, szépen működik a kocsiban. KÖSZI!!!
UI: VodafoneTV app meg természetesen nem.
-
-
-
JEEMBO
aktív tag
Tesztalanyok: Android 9 Box, majd TV, Kodi 20.2
VodkaTV:
"A kovetkezo hiba tortent: ExceededLimit"
Kijelentkeztettem ket appot, de ugyanez a valasz.
5let esetleg? -
kismrina
csendes tag
-
-
Djnunu
újonc
Sziasztok! Én még viszonylag új vagyok itt és még csak most telepítettem a Vodka Tv kiegészítőt a telefonomra , de nem tudok belépni rá , csak bejelentkezés után . Tudnátok segíteni , hogy hol kell regisztrálnom az oldalra? Köszönöm
-
justice84
aktív tag
Szia,
A vodkatv-0.8.4 -tökéletesen megy egy Xiaomi mi box (gen1) +Kodi "Nexus" 20.2 kombón( csak widevine, PlayReady nem működik)
Videó kiegészitőkből megnyitva a csatornák logói bejönnek, de exportálva az m3u-t és a IPTV-be betéve csak első 31 csatornánál jelenik meg a többinél nem, Epg-t letölti szépen igaz képek itt sincsenek (okát olvastam), műsorvisszanéző is működik ,szóval a lényeg ,megy lehet nézni
. Sokat utazom és így a boxot magammal tudom vinni és bárhol tudok Tv-t nézni
.
Köszönöm a munkád.
-
Ahogy a kolléga írja. Sajnos nincs rá megoldás. Widevine L1, vagy SL3000 kell az addon használatához. Windows alatt elég az L3 + HDCP képes monitor, de ez az egyetlen kivétel. A szolgáltató korlátozása.
L1-et akkor ad a Google, ha kifizeti a gyártó a zsoldot nekik, illetve eleget tesz az eszköz CPU-ja a biztonsági követelményeknek. Az L1 hardveres szintű védelem, a kulcsok és a média visszafejtése is a proci védett területén (trustzone) történik. Utólagosan max a gyártó tudna L1 támogatást faragni. Kínai boxoknál ritka, hogy lenne L1.
Egy olcsó firetv stick / chromecast esetleg megoldást jelenthet, vagy Windowsról streamelve.
-
karikusz
tag
Szia!
Zidoo Z10Pro + Nexus nem működik. Csak a betöltés jelző megy folyamatosan. A belépés és a csatorna listázása működik.
-
Hege1234
addikt
érdekes bepillantás a kodi és a voda működésébe, köszi
-
-
-
Respect! Igazán hardcore tartalom a Logouton
És szép munka
Amúgy tényleg lehetett volna címlap, azért a Logout eléggé infós oldal eredetileg
-
-
Ceree
senior tag
Raspberry Pi-n, LibreElec-en futo Kodival is hasznalhato vajon?
-
Somatom
veterán
Megy a tab kijelzője is. Nálam kifelé van fordítva, de le is lehet takarni. Képernyőtükrözésnél a tab 16:10 -es képaránya megy ki. A stream 16:9 -es marad, csak "gyászkerettel". Nem választottam a TV -t, hanem megörököltem. Az ágyam végénél van, 32", úgyhogy belefér a gyászkeret. A Kodis megoldások annyiban jobbak, hogy mennek DeX -ben is, ami 16:9 -es kimenet, tehát a teljes képernyőt kihasználja.
-
válasz
Jack Hunter #3 üzenetére
Köszi a kedves szavakat! Címlaposnak kicsit talán túl technikai lett kevés magyarázattal... Meg pár óra alatt csaptam össze, lehetne bőven csiszolni rajta.
Illetve jogilag is kicsit necces lenne.
-
Egyike vagy a szerencséseknek, akiket mindig is irigyeltem, na.
Csak a Telekom meg ne tudja.
Nekem sose ment, de gondolom te HDMI adapterrel próbáltad, én meg miracasttal/chromecasttal.
Egyébként a te megoldásoddal kell mennie a telefon/tab kijelzőnek is, vagy le lehet zárni?
Ténylegesen alkalmazkodik a tv felbontásához, vagy azt küldi ki, amit a telefon képernyőre is és emiatt a felbontás más?
-
Van ez annyira részletes, tartalmas és érdekes, hogy simán mehetett volna címlaposnak.
Mindig meglepődök az ehhez hasonló cikkeken, hogy mennyi elborult zseni van itt a Logout- on.
Szép munka, köszönjük!
-
Kíváncsian várom a visszajelzéseket.
Kicsit túl technikai és száraz lett, de azért remélem valamennyire követhető.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Emlékszem még az időkre, amikor külön extraként tüntették fel a motelekben a kábeltévé előfizetést, vagy amikor az...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest