Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
kerékpárvásárlás előtt állok. A jelenleginek a váza igencsak kicsi lett, ezért kényszerülök új modell után nézni. Most vagyok 19 éves, a jelenlegi bicajomat pedig 13 éves koromban vettük.
A magasságom kb 190 cm, súlyom 76-78 kg között mozog. Főként aszfalton tekerek, hosszabb túrákon is gyakran részt veszek. Továbbá az időjárás viszontagságainak is jó lenne ha ellenállna (sár, eső). Nem vennék MTB-t, mert a földutak nem játszanak olyan fontos szerepet nálam. Általában igyekszem kerülni őket. Így a cross bringákat nézem főleg, esetleg az ún. fitness gépeket. A keret kb. 150 és 200 ezer forint között lenne. Természetesen ennél olcsóbb is érdekel! A Cube gépeket néztem eddig főleg, pl. ez tetszik is:[link] Most 144 ezer forintért elhozható bringacsere akció keretén belül, azonban sokallom érte Shimano Acera felszereltség mellett. Vagy ilyen mértékben szintet léptek volna az utóbbi időben ezzel a kategóriával? Bennem még az a kép él pár évvel ezelőttről, hogy Deore szint alatt számolni kell az alkatrészek fokozottabb kopásával, illetve annyira nem is precízek. A tárcsafék meg egyáltalán nem feltétel, ilyen áron inkább egy jó V-fékes modellel is megbékülnék. KTM és Merida bringákat is bújom, de sajnos elég komoly árakkal dolgoznak,kevésbé komolyabb felszereltség mellett.
Még arra gondolok, hogy a kerékpárüzletekben megbújnak tavalyi vagy akár korábbi évek modelljei, amelyek jóval olcsóbbak lehetnek, mint az ideiek. Ezek nagy részét pedig neten nem is hirdetik. Budapesti vagyok, így érdekelne, hogy melyik üzleteket ajánlanátok, ahol feltétlenül szét kéne néznem. Osztrák kerékpárbeszerzéstől sem zárkózom el, azt is meg tudnám oldani. Illetve megbízható online boltokat is szívesen fogadok.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!meg
-
peugeotmate
őstag
válasz peugeotmate #3416 üzenetére
Erről a két bringáról vélemény?
Cube Nature '13
Cube Nature Pro '13Az első az szerintem jó áron van, tekintve hogy még egy Cateye Strada óra is belefért az árba. Azonban megérné a drágábbik (a pro változat) a felárat? A teleszkóp számomra nem olyan érdekes, viszont a hajtóműve azért komolyabb a pro változatnak. Illetve 3x10-es váltórendszere van, ami szintén nem elhanyagolható. A váltókarok is csak a drágábbikon Deore szintűek. De az olcsóbbik változat hidraulikus Magura féke valahogy szimpatikusabb, mint a Shimano tárcsafék a másikon. No meg az első kerékpáron Deore agyak vannak, míg a másikon egy Acera szintű, ha minden igaz. Ja, és a második kerékpár sokkal csalogatóbb, harsányabb festésű, ami nem biztos hogy előny...
Főleg a hajtómű érdekelne, mennyivel járnék rosszabbul, ha az elsőt választanám?meg
-
peugeotmate
őstag
A János-hegyet bringával a Budai felső rakparttól Ti hogyan közelítenétek meg? Jól emlékszem, hogy visz ki oda kerékpárút?
meg
-
peugeotmate
őstag
Ha választani kéne a Merida Crossway 300 és a Cube Nature Pro között, akkor Ti melyikre voksolnátok?
Komolyan érdekelne pro és kontra vélemény egyaránt!!![ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz M_o_g_y_i #3523 üzenetére
Ha a szívemre hallgatok akkor Cube, ha az eszemre, akkor meg vívódom a Merida és a Cube között. De a Cube-ra hajlok inkább, egyszerűen gyönyörű (szvsz).
Szerinted akkor a tárcsafék nem nagy "eresztés" ami rajta van? Lentebb linkelem a "sima" Nature bringát. Annak hidraulikus Magura V-fékje van. Az jobb lenne?Zebu
Köszi, hogy felhívtad a figyelmet a vázproblémára. Megpróbálok egyet kipróbálni, mielőtt megrendelném!fpeter07
Nekem nagyon tetszik a festése, viszont túl hivalkodó. Nem szívesen hagynám magamtól távol így valószínűleg a barnás-szürkés változat lesz a nyerő. Az úgy néz ki, mint a linken látható Cube Nature. Erre is kíváncsi lennék, hogy szerintetek megéri-e a felárat Nature Pro a sima Naturehoz képest. (A pro változat 216k, a sima 184k.)[ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
Tudom hogy kicsit sok (lehet) már belőlem, ígérem befogom lassan. Nos, a bringacsere akció keretén belül csak a kék piros fényezésben lehet kapni a Cube Nature Pro bringát. Szerintetek nagyon "felvágós"? Jobban örülnék én is, ha ilyen szolidabb fényezésben is lehetne kapni, de hát nem. Tetszik a kék festés, csak annyi a bajom, hogy nehezebben hagynám ott bárhol egyedül, mert elég feltűnő jelenség. Vagy nem oszt nem szoroz? (Természetesen nem Budapest belvárosában hagynám ott fél napokra amúgy sem.)
Illetve ez a mérettáblázat pontos? 190+ (pontos nem tudom már mennyi vagyok) centimhez jó az 58-as? Vagy nagyobbat érdemes mindenképp? (Következő szint a 62-es, amihez a 2 méteres magasság már nem ártana...)meg
-
peugeotmate
őstag
Holnap megyek a Mester utcába, remélem van a boltjukban valamilyen 58-as Cube. (Nature Pro nincs, azt mondták, csak rendelésre.) A 62-es méretet már túlzásnak érzem, akárhonnan is nézzük. Holnap még a belső lábhosszt lemérem. Pontosan mettől meddig kéne?
M_o_g_y_i
Akkor kitartok a Nature Pro mellett, amennyiben holnap még van szabad példány, amire le lehet még rendelést le tud adni az ember.
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!meg
-
peugeotmate
őstag
Köszönöm a részletes beszámolót. Én is attól félek, hogy nehogy túl nagy legyen a váz, mert az kellemetlenebb, mintha egy kicsit kisebb. Abból indulok ki, hogy jelenleg egy 17,5"-os MTB-t használok, ami már jó pár éve kisebb a magasságomhoz, mint az előírt. De ahhoz képest egész jól elvoltam rajta ezidáig, viszont most már azért hosszabb túrákon megérzem, hogy nem az igazi.
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz GaborGh #5544 üzenetére
Ezt a bringát tudom ajánlani:[link] Ugyan több mint 150k, de jó ideig nem kéne rákölteni.
cekkk
Gellért tér irányából (is) meg lehet közelíteni. Bringaútról átmész a zebrán, majd a Gellért szálló jobb oldala mellett felfelé elindulsz, aztán már ki is lesz táblázva, hogy merre van a Citadella. Lehet nincs mindenhol tábla, de az elején lehetőleg jobbra tartasz, tehát irányban mész a Citadellának.[ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
nos kezdem bejáratni az új bringámat, ő lenne az:
Azonban van néhány dolog, amiben nem vagyok biztos.
Először is, ez egy 10 sebességes kerékpár, így gondolom ez komolyabb törődést igényel, mint az előző 8 sebességes bicóm. Shimano CN-HG54 10-Speed lánc van rajta. Most van kb 150-200 km a bringában, ami nem valami sok. Viszont megyek jövő héten Balaton körre, ami után egy tisztítás és olajozás nem árthat. Ti melyik szert ajánlanátok a legjobban tisztításra és olajozásra? Brigéciol mehet a koszos láncra (itt is) nyugodtan?
Shimano 395 hidraulikus tárcsafék van rajta (160/160). Volt már új kora (100 km) után egy ismételt beállításon, de azóta a gumit meg kellett fordítani felnin, így lehet kicsit elállítódott a fék is kicsit mintha hozzáérne a tárcsához. Egy leheletnyit. Tudtok valami oldalt linkelni, ahol meg tudnám tanulni a tárcsafékek pontos beállítását?
Ja, és ugye vannak jelenleg fölösleges furatok a kerékpáron. Pl. hátsó villán a féknek, csomagtartónak. Ezekbe raktam most csavarokat, de ha kiszedném őket, akkor telemenne kosszal a váz, ami nem olyan jó, igaz? (Mondjuk ez lehet csak az én hülyeségem.)
Nemrégiben linkelt valaki egy videót, ahol egy csajszi ült egy országúti bicón és bemutatták rajta hogy kell a pedált a cipőhöz beállítani. A bicón most egy Shimano M520-as pedál van, a lábamon meg egy Shimano Mt43-as cipő. Túrázós fajta. Itt is az érvényes mint az országútin, vagy itt szabadabb a beállítási lehetőség? Én egy kicsit jobban "talpalok" a pedálra, mint a videóban. Ti hogyan szoktátok ezt belőni, érzésre?Kicsit más:
Balaton körutat kibír végig egy iPhone 4 egy feltöltéssel, ha pl. Endomondot végig bekapcsolva hagyom? Valakinek ilyen tapasztalata esetleg?[ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
-
peugeotmate
őstag
Megtettem én is a magam Balaton körét. Itt láthatjátok:[link] Tegnap tekertük végig egyik barátommal, az idő kegyes volt hozzánk, bár a szél erőssége lehetett volna kisebb is. Balatonszemesről indultunk és ott is éjszakáztunk. Az utolsó 40-50 km Balatonmáriafürdőtől már néha kellemetlen tudott lenni. Sok Cerbona, némi banán, és egy egész pizza is lecsúszott, feltehetőleg el is tűnt azóta mind. Eddigi leghosszabb tekerésem kb 135 km volt, de jó tudni, hogy a 200+ km is megy. Nem érzem annyira megviseltnek magam, kicsit a térdeim terheléskor fájnak, de nem vészes. Boldog vagyok, hogy sikerült teljesíteni a kitűzött célt!
Akinek van kedve, követhet Stravan. Az iPhone 4-em végig bírta szuflával az egész utat!meg
-
peugeotmate
őstag
Először is köszönöm mindenkinek az elismerést!
fi:zi'k
Semmi esélyük, belső sávban otthagytam őket.Gyufaaa
Tavaly már mi is lenyomtuk 2 nap alatt a távot, de cuccal (sátor, kerékpáros táska megtömve). Ez a felszerelés eléggé visszavett a tempónkból, illetve ki is fárasztott minket. Most 2 éjszakát töltöttünk egy kempingben Szemesen. 1. éjszaka után reggel negyed 8 kor elindultunk, és kb. ugyanekkor futottunk be a kempingbe is. Az első 170 km még egész sima volt, aztán kezdett érződni, hogy mennyit is mentünk valójában. De 12 óra tekerés mellett (szerintem) kényelmesen meg lehet tenni az utat.
Persze nem tudom mennyire vagy edzett, ezért lehet 10 óra alatt is lazán végiggurulod!Teasüti
Szombaton megyek Szlovéniába egy hétre családdal, úgy hallottam nyugis vidék. (Igaz utána nem tudom mi lesz velem: 5 nap gólyatábor, utána meg egyből megyek B my Lake Fesztiválra 3 napra, kicsit soknak tűnik, minden téren.)Zebu
Ne is mond. A kerékpárosok még csak hagyján (mondom ezt úgy hogy szerdán tudtam le a távot, a hétvégébe bele sem merek gondolni), de az ide oda tévelygő gyalogosok rettenetesek. Még szerencse hogy sokat bringázom Budapesten, így megszoktam őket. De a nyugati part meglepően kihalt volt Keszthely előtt és után több kilométeren is.
A Káli medence viszont csodaszép. Volt szerencsém ott tekerni 4 éve, tetszett nagyon. A vidék bringásbarát, egyedül a szél szokott nagy lenni. Én pl. szívesen mennék, de 3 hétig nem nagyon leszek itthon.fpeter07
Ha kell úthenger, szólj bátran, szívesen rendelek Neked az útépítéshez a Tihanyi félsziget nyugati partjához. Ezidáig eléggé el voltam eresztve szabadidővel, így bőven belefért ez a túra. Szerintem nem ezen múlik.meg
-
peugeotmate
őstag
válasz pengemetal #6506 üzenetére
Az összes (legalábbis a legtöbb) KRESZ tábla kimozdítható a helyéről Budapesten, egyikhez sem érdemes odaláncolni a bringát. (Critical Mass Hungary is kiírta nemrég a Facebook oldalukon.)
[ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz krisi047 #7725 üzenetére
Nem kell annyira félni a kempingektől, tapasztalatom alapján nem jellemző a kerékpárlopás. A Balatontourist oldalán korrekt szálláshelyek vannak, ezekkel nem lehet gond. Érdemes itt szétnézni. Árra meg kérdezz rá minden esetben, hogy mennyi lenne kompletten a szállás.
A kerékpártárolást meg egy fa mellett is megoldhatod. Ha vékony a törzse, akkor a zár akár körbe is éri. Vagy ha többen kerülitek a tavat, akkor több bringát összeláncoltok. Sok a német kempingező is, tőlük pláne nem kell félteni a kerót. Amelyik kempingben meg éjszakai ügyelet is van, ott pláne kisebb a lopásveszély. (A legtöbben van!) A sátor közelében zárd le a bringá(ka)t és akkor úgyis meghallod, ha valaki piszkálja.meg
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
elég jó áron mérik a Giro Skyline sisakot. Használ valaki itt ilyet? Bogárháló nincs benne ugyan, de a jelenlegimen sem ér sokat. Ahol lyukas, ott ugyanúgy berepülnek bogarak most is, így annyira nem érzem nagy előnyét. Továbbá Testbike-on dicsérik a szellőzését is, ami fontos kritérium számomra (is).
Egyéb vélemény?meg
-
peugeotmate
őstag
Ismét lenne egy újabb kérdésem. (Az előző is aktuális még.)
Szóval van egy új Cateye (Strada 300) vezeték nélküli km órám és nem vagyok benne biztos, hogy jól sikerült beállítani. (Illetve biztos vagyok benne, hogy nem. ) 700x42c van a gumira írva, akkor annak a kerülete az érdekes, nem a felnié, igaz? Én azt 2220 mm-re lőttem be, de ebben a táblázatban 2224-et írnak. Gondolom az utóbbi a helyes.
Most kb 2 km-t tévedett az óra a Straván mért távhoz képest, gondolom akkor ez is lehet emiatt. Amúgy nálatok szokott (akár jelentős) különbség lenni a GPS-es progik és a km óra által mért távok, sebességek között?meg
-
-
peugeotmate
őstag
Természetesen nem akarom rádtukmálni sem. Csupán mint egy opciót vetettem fel. Nem minden esetben éri meg a felárat. Azt hiszem ez a nyeregcső erősítés ca. 10 ezer forint volt, ami a (volt) kerékpárom árához képest sok volt, viszont annyit költöttünk már rá, hogy eladni sem érte volna. Pláne törötten nem is lehetett volna mit kezdeni vele, vázcserén kívül persze.
Valóban nem olyan olcsó, de tényleg nagyon jó munkát végez Máriusz!meg
-
peugeotmate
őstag
Nincs véletlenül valakinek bármiféle konzolja, tartója Cateye TL-LD130/150-R hátsó villogóhoz? Most szerettem volna áttenni a régi bicómról az újra, de az utóbbinak a nyeregcsöve jóval vaskosabb, így nem tudom ráapplikálni a tartót ami van nekem.
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz ---Lasali--- #9418 üzenetére
Már írtam az egyiknek, csak gondoltam megkérdem itt is, hátha valakinek akad egy felesleges.
MÁS:
Az mennyire normális, hogy a Shimano 395 hidraulikus tárcsafék a bringámon kb 150km-enként elállítódik annyira, hogy hozzáér az egyik fékbetét a tárcsához. Mióta megvettem a bringám július elején, azóta mindig ez van. Mindez a hátsóval történik, az első nem állítódik el. Eddig mindig visszavittem a boltba, ahol vettem, ahol be is állították jól, de újra és újra előjön ez a hiba (?). Vagy ez normális? Semmi durvulós felhasználásra nem kell gondolni, főleg aszfalton nyomom, annyira durva meredekek sem jellemzőek. Mindez egy cross bringával történik meg...meg
-
peugeotmate
őstag
válasz ---Lasali--- #9420 üzenetére
De a boltban (ami szerviz is egyben) állítanak rajta, meg szerintem levegőtlenítik is. Azért a 3. beállítás után már hosszabb távon is működhetne rendesen, nem? Kb. 1000 km lehet bennük. Esetleg nincs valami leírás, vagy valaki nem írná le esetleg röviden, hogy miként kéne helyesen beállítani. Elég elkeserítő, hogy egyfolytában elállítódik...
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz ---Lasali--- #9422 üzenetére
Egyszer kivettem, de azóta kétszer visszamentem már hozzájuk. Akkor nincs sok esélyem, ami az otthoni beállítást illeti?
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz ---Lasali--- #9424 üzenetére
Meg tudom állapítani itthon, hogy levegősödés okozza-e a problémát?
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz ---Lasali--- #9426 üzenetére
Hát akkor visszaviszem, de nagyon elegem van. Elég sokba volt a bringa, azért ennyi pénzért valami jobbat vár az ember. Azt hittem, egyszer beállítják, aztán ennyi, de nem...
[ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
Ha a láncom pattog, recseg egy picit hátul a két legkisebbik fogassoron, miközben elöl a legnagyobb tányérra vagyok váltva, akkor mit célszerű tenni? Nem ér hozzá a lánc az első váltó átemelőjéhez. Illetve látni sem lehet, hogy pattogna, csak hallani. (10-es fogaskoszorús SLX váltóról van szó.)
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz Hasaggymeg #9542 üzenetére
Azért írtam az első nagy tányért, mert csak ebben a pozícióban van hangja. (Miközben hátul a két legkisebb fogaskeréksoron van.) Többi pozícióban nincs semmi nesz. Már volt néhány után állítás pedig, egy ideig jók is voltak, de mindig rákezdett a nyöszörgésre. Remélem igazad van és még kicsit be kell kopniuk, habár kb egy ezer km már van bennük...
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz Hasaggymeg #9568 üzenetére
A láncban, abban a kettőben még nincs ezer, az igaz. De akkor ezek szerint ez normális jelenség, hogy hülye hangot adnak ki ha leváltok oda? Megpróbálom ma meghajtani őket.
meg
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan oldalt, ahol szuper bringás, illetve kerékpárosok által bejárt tájakról vannak képek feltöltve? Bármilyen jellegű érdekel, csak igényes legyen!
Köszönöm!meg
-
peugeotmate
őstag
Szia,
ugyan nem én tettem fel a kérdést, de nekem is ugyanilyen Shimano M395 hidraulikus tárcsafékem van (Cube Nature Pro cross bicón) tavaly július óta. Már legalább hatszor voltam utánállítani szervizben (illetve a boltban, ahol vettem a bicót), mivel egy kis idő után mindig hozzáért a tárcsa a betéthez, enyhe súrlódást lehetett hallani. Rezonálás ugyanúgy jelen van. Ez azt mondod valamennyire normális? Pillanatnyilag jó a fékem, de lassan kifutok a garancia idejéből és a tárcsafék beállításához kb egyáltalán nem értek. Így el sem tudom dönteni, hogy rossz-e maga a fék, vagy csak sűrű beállítást igényel. (Eddig kb 2000 km-t mentem a bringával.)meg
-
peugeotmate
őstag
Hali,
amikor gőzborotva helyett slaggal veretem le a koszt a bicikliről, az jobban árt neki? Nyilván kevésbé hatékonyabb. (Nem durva koszról lenne szó, hanem az útról felverődött (enyhén olajos) sárról.)[ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
Köszönöm a válaszokat! Elsősorban a láncról szeretném eltűntetni a saras réteget, ezért gondoltam arra, hogy erősebb víznyomás mellett lemosom, száraz ronggyal áttörlöm és utána újrakenem. Vagy van ennél kifinomultabb metódus? (Brigéciolért még nem kiált a lánc, annyira nem koszos.)
[ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz D.Orion #21203 üzenetére
Ú tényleg, ez eszembe sem jutott, köszi! Bármilyen típusú lánchoz jó, értem ezalatt, hogy mindegy hány sebességes bicó láncát tisztítom vele? Patentszemem nincs, de idővel beszerzek egyet, ha kopottabb lesz a lánc. Addig meg szuper lenne, ez a fajta a tisztítás. Eszembe jutott, hogy van még valamiféle decathlonos lánclemosó sprayem még nekem is, azzal átfújom a láncot és aztán újrakenem. Csak nem teszem tönkre.
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz D.Orion #21207 üzenetére
Ezt találtam:[link] Teszem fel, tartósabb mint a Hong Kongból érkező darabok. Jár hozzá még egy kefe meg kaparó is. Németországból rendelve is drágábban jönne ki a szállítás miatt. Viszont csak egy véleményt találtam róla és ott azt írták hogy használhatatlan. Barbierit vegyek?Ennél olcsóbban nem igazán találtam, bár erre még rájön a szállítási költség is. Viszont a Testbike-os tapasztalatok alapján használható.
meg
-
peugeotmate
őstag
sanzi89, D.Orion:
Barbieri mellett milyen sűrűn szoktátok/kell leszedni a láncot és úgy tisztítani?meg
-
peugeotmate
őstag
Előző bringámon én is szétszedtem a patentszemnél mindig a láncot és úgy takarítottam, de ezen nincs, később terveztem csak patentszemet rakni közé. Milyen láncotok és váltótok van, aminél a lánctisztítót próbáltátok illetve használjátok?
MÁS
Hervisben ismét jó áron mérik a Shimano PD-M520-as pedált, ha valaki készül mostanában venni egyet.[link][ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
-
peugeotmate
őstag
Van aki rendelne most ebike-ról?
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz -=RelakS=- #21284 üzenetére
Ez kísértetiesen hasonlít erre: [link]
Jajj, nem tudom melyiket rendeljem, Barbierit vagy ezt. Csak abban vagyok biztos, hogy valamelyik minél előbb kéne.meg
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
A kerékpárom hajtómű körüli tisztításával kapcsolatban lenne kérdésem. A (zárt csapágyas) hajtóművem típusa: Shimano FC-M551-10 (48-36-26 fog) Itt pedig vannak képek arról, hogy jelenleg milyen állapotban van. Az utóbbi időben felgyülemlett némi dzsuva, aminek nem tudom hogy essek neki. Ha slaggal vagy gőzborotvával megküldöm, azzal ártok a kenésnek, nem? Vagy miként tudok védekezni a behatoló víz ellen. Tulajdonképpen lehet az egész cangát megküldeném gőzborotvával, csak félek, hogy a hátsó váltónál is például kimosnám a kenést. Takargassam le a kényes területeket? Pontosan mik azok? Egy Cube Nature Pro kerékpárról van szó: [link]
Köszi előre is a segítséget!meg
-
peugeotmate
őstag
-
peugeotmate
őstag
válasz imyourfriend #34214 üzenetére
Köszi, remélem nem cseszerintem el. Megpróbálok nézni még leírásokat hozzá. Egyébként a jelenlegi állapot nagyon súlyos, vagy még tolerálható? Ergó nem teszem tönkre, ha így használom még egy ideig.
Daniel Alves
Szép teljesítmény, gratula![ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz imyourfriend #34214 üzenetére
Mivel érdemes lemosni? Sima nedves ronggyal, vagy valami zsíroldó lötyivel?
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz imyourfriend #34278 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés, kerékpárt gőzborotvával hogyan érdemes mosni, hogy ne tegyek tönkre semmit lehetőleg?
meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest