Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14601) fpeter07 válasza Moric (#14597) üzenetére


fpeter07
veterán

Bármilyen géppel el lehet indulni egy versenyen. (Ha nincsenek megkötések a versenykiírásnál) Ha tényleg versenyzel, akkor úgysem fogod élvezni. Idén én 3 versenyre szeretnék eljutni, de most tényleg magam ellen fogok versenyezni.

(#14602) csabi94 válasza fpeter07 (#14601) üzenetére


csabi94
őstag

"Ha tényleg versenyzel, akkor úgysem fogod élvezni."

Ezt a mondatot nem értem...

(#14603) Toomy válasza csabi94 (#14602) üzenetére


Toomy
senior tag

Ez most nekem is kínai...

(#14587) anorche1 - Nem akarlak elkeseríteni, de lesz azon még több is szerintem. Legfőképpen kőfelverődésekből...

[ Szerkesztve ]

(#14604) Zola007 válasza Runner_fxr (#14584) üzenetére


Zola007
veterán

fehérjeturmixxal - mértékkel ugyan (napi max 30g) - egyetértek, viszont egyszerű cukrok tömegnövelőben sokszor csak cukorbetegek gyártására jók.

ha nem is napi 6x, de 5x illene enni. ez lenne az egészséges táplálkozás alapja, amelyik főnök nem engedi meg, az ellened vét és valószínűleg nem csak ebben, tehát ott jobb nem dolgozni

egyébként meg általában van mindenkinek 45 perc ebédideje, meg kell mondani, hogy nem egyben veszed ki, hanem 3x15 és kész.
reggelit és vacsorát meg úgy is otthon eszed

eddig 1 embert ismertem aki valóban nem tudta megoldani, de náluk gyógyszeripari sterilszobából 4 óránként jöhetnek ki, mert fél óra be és kibújni a szkafanderből

(#14585) imyourfriend : sport melletti energiabevitelt nem egyszerű és sokszor nem is lehet 3 étkezésből fedezni
aktív 80 kilós sportoló adagja átlag 3500-4000 kalória, ez 3 étkezésre lebontva egészséges mérsékelt zsírtartalmú kajából a zabálás kategória 1-1 étkezésre

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#14605) ---Lasali--- válasza lsebestyen (#14599) üzenetére


---Lasali---
Közösségépítő

Nem okoz gondot a másik négyszöges monoblokk, egy eset van amit fel tudok idézni, régi campagnolo négyszöges monoblokkok nem voltak kompatibilisek a shimanoval, de erre még akkor is minimális esélyt látok ha campa monoblokkod van.
Elvileg be tudod állítani 2 tányérhoz a fékváltókart. Maximum a köztes fokozatok nem lesznek a helyükön.

(#14606) Runner_fxr válasza Zola007 (#14604) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Persze én is azt mondom, hogy jobb az ha csak szilárd táplálékkal viszed be a szükséges tápanyagot, de ha nem kivitelezhető, akkor jól jöhet a turmix.

Én kb 15 év alatt még egy olyan emberrel nem találkoztam akinek bármi baja lett volna egy fehérjétől vagy magasabb szénhidrátos tömegnövelőtől, pláne nem cukorbetegség.

imyourfriend: Felőlem úgy edzel, táplálkozol ahogy jól esik, de szerintem olyan sportot amit nem űzöl nem is ismerhetsz. (én is sokat olvastam már pl a hegymászásról mégsem ismerem a sportot szakmailag, maximum van egy elképzelésem róla ami valószínűleg teljesen más mint a valóság) A kerékpározás és testépítés két külön dolog épp ezt próbáltam neked elmagyarázni. :)

[ Szerkesztve ]

(#14607) ---Lasali--- válasza Moric (#14600) üzenetére


---Lasali---
Közösségépítő

Teleszkóp nem reba hanem recon. Ez a recon acél becsúszós, nem alu, ez a legnagyobb különbség, azért ez jelentősen egyszerűbb holmi mint az alu becsúszós reba.
Az agyak XT helyett SLX, az SLX sajnos jóval gyengébb konstrukció mint az XT agy, nem egy kategória ugrás mint amit a nevéből sejtenénk.
A hajtóműve nem integrált cső tengelyes, hanem monoblokkos. Mondjuk ennél nem ilyen egyszerű a helyzet, mert a másikban az integrált csőtengelyesnek U profilú hajtókarja van, míg ennek Hollowtech üreges. Tehát a monoblokk miatt rosszabb (de az miatt sem annyira, mert octalinkes cső tengelyes monoblokk van benne, ami azért elég merev), a hollowtech kar miatt jobb. Nehéz eldönteni melyik hajtás a jobb.
Jah és egy eléggé alsó kategóriás shimano fék van rajta. Amivel mondjuk meg lehet állni, de nem egy könnyű darab. Azért a magura fék elég könnyű a másikon, kevésbé akarja az ember később lecserélni szerintem mint ezt a shimano féket.
Ezek azok amik jelentős változások az előbbi biciklihez képest. Szerintem túl sok a potenciálisan fejlesztést kívánó alkatrész, és annyival nem olcsóbb mint a másik.

[ Szerkesztve ]

(#14608) Runner_fxr válasza csabi94 (#14602) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Szerintem úgy értette, hogy ha számít a helyezés, akkor az nagyon kemény és szenvedős, nem a szórakozásról szól. Amúgy meg egy jó kis buliként is fel lehet fogni egy ilyen versenyt, mint egy teljesítménytúra ahol nem számít a helyezés csak az ,hogy megcsinálod a távot.

(#14609) csabi94 válasza Runner_fxr (#14608) üzenetére


csabi94
őstag

Tudom, hogy hogy értette, direkt reagáltam így, mert ezt akkor jó, csinálni, ha az ember élvezi. :) És lehet élvezni, ezt már tapasztaltam. ;)

(#14610) Muton


Muton
addikt

link :DDD

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#14611) Tüzi válasza anorche1 (#14460) üzenetére

kicsit más, de mindenképp érdemes megnézni

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#14612) Zola007 válasza Runner_fxr (#14606) üzenetére


Zola007
veterán

statisztika következik: minden 2. cukorbeteg nem tudja hogy az

Az átlag tömegnövelő 50-100 gramm gyors CH-t tartalmaz adagonként + még utána a szilárd kaja
A kórházi cukorterheléses vizsgálatot 75gramm glükózzal végzik, speciális esetben max 1g/ttkg-al (ha mondjuk valaki 110-120 kiló feletti férfi vagy 50kg alatti nő.

Ez annyit tesz hogy aki tömegnövelőt gurít le, az minden edzés után elvégez magán egy cukorterheléses vizsgálatot, ami körülbelül páros lábbal hasbarúgása a hasnyálmirigynek.
Még ha sokaknak nem is akad belőle idővel problémájuk

Ez olyan mint az alapos péntek esti berúgás -> keveseknek lesz tőle májcirrhózisa, de jót nem tesz, az biztos

Tömegnövelő nélkül is voltak régen benga nagy állatok, nem kell ahhoz magunkba dönteni minden szart

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#14613) Tüzi válasza Zola007 (#14612) üzenetére

Van egy kedves (mondhatom talán) jóbarátom.
Igazi parasztpóver az ember. Literes suzuki blokkot egymaga kiveszi az autóból.
Nem evett sose ilyen szart.
Viszont sokat betonozott... (két házat húzott fel magának "egyedül")

Tömegnövelő... bullshit... látszat.
Dolgozni kell. Térkő, beton, tető, alapozás, cementhordás, talicska, ilyenek.
Az ad izmot, meg kondit is.

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#14614) Moric válasza fpeter07 (#14601) üzenetére


Moric
aktív tag

Az jó! Nem kell új gépet vennem, indulhatok a fitness bicommal.
El is olvasom a kiírást, hogy van-e kerékpárra vonatkozó megkötés.

(#14615) pFEFErohni


pFEFErohni
tag

Sziasztok!

Hozzáértők véleményét kérném! Lassan jön a jó idő, szeretném karbantartani a testem! Nincs biciklim, pár cimboram pedig most vásárolt! Ők cross trekkingre esküsznek, nekem is ezt a fajtát ajánlottak, annak tudatában h amire használni fogjuk! El is kezdtem lelkesen nézni a netet és idáig ez tetszik a legjobban: [link]
Max 100k a keret, 2-3 naponta max 40-50km! Aki ismeri a típust szívesen vennem ha mondana pár szót róla, vagy esetleg ajanlana ár/érték arányban egy jobbat!

Előre is köszönöm a válaszokat!

ps4 Id: pFEFErohnii

(#14616) Runner_fxr válasza Zola007 (#14612) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Nem kell magadba önteni minden szert, edzésnek és testalkatnak megfelelően kell táplálkozni.

Szerinted az a sok tartósítószer ami az élelmiszerekben van jót tesz? Az állandó szmog jót tesz?
Ez a bődület mennyiségű sugárzás ami a levegőbe manapság van (Wifi) jót tesz?
És még ki tudja mennyi környezeti ártalom vesz körül nap mint nap, ez mind jót tesz?
Francokat tesz jót, nem gondolom, hogy ilyen életkörülmények mellett majd egy normális mértékben szedett táplálékkiegészítő okozná a nagy gondot. És még egyszer mondom, 15 éve járok kondizni, az életben nem hallottam vagy láttam olyat akinek a táplálékkiegészítőtől bármi baja lett volna, pedig elhiheted találkoztam néhány emberrel, sőt még szteroidhasználók között is csak elvétve láttam olyat akinek gondja lett volna tőle, persze ezt nem javaslom senkinek, nem azért mondom, csak úgy mellékesen jegyzem meg.

Tüzi: Nekem is van olyan gyerekkori ismerősöm aki 178 centihez 95 kiló izom, ráadásul még nem is edz, olyan mint a szikla,
akármikor bemelegítés nélkül aláfekszik 140 kilónak és a szeme se rebben, igen, ilyen is van. De az átlag ember nem ilyen.
Az ilyen paraszt melósokat sem kell félteni, lehet, hogy edzi őket a meló, de a 90%-a masszív alkoholista és úgy füstöl mint a gyárkémény, a fizikumuk meg, erősek, de a kinézet, abba inkább ne menjünk bele. :)

pFEFErohni Ezzel a géppel terepre ne nagyon merészkedj, ez inkább aszfaltra való bringa, maximum a sáros aszfalt. :) Ha ilyen körülmények között fogod használni nem lesz gond, a szokásos kopó alkatrészek, illetve a villa nem lesz egy nagyon hosszú életű darab. Akár 1 év múlva is eléggé nagy kottyanása lehet.

[ Szerkesztve ]

(#14617) pFEFErohni válasza Runner_fxr (#14616) üzenetére


pFEFErohni
tag

Köszi! :)

Inkább csak a jó magyar utak a felhasználási szempont! :) Cimboraimnak csepel elit gépük van, ők rá akarnak nagyon beszélni, de nekem a kellys jobban tetszik :)

ps4 Id: pFEFErohnii

(#14618) Moric válasza ---Lasali--- (#14607) üzenetére


Moric
aktív tag

Nem feltétlenül hátrány ha valami egyszerűbb szerkezet. Nem értek hozzá, ha túl sok az állítási lehetőség, az engem csak összezavar, behangolni nem tudnám.

Nézegettem hirdetéseket az egyik bringás oldalon. Ezek közül érdemes valamelyikkel foglalkoznom?
Cannondale
Cube
Rockrider
Giant

Ezek olyan árban vannak, ha egy-egy alkatrész nagyon lepusztult vagy gyenge rajta azt tudom cserélni, elbírja a büdzsé.

(#14619) Runner_fxr válasza Moric (#14618) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Talán a giant a legszimpatikusabb, a cannondale se rossz, de az a hajtómű meg az a villa elég alap cuccok, nem valók egy ilyen bringába. Decathlonos Rockrider-t felejtsd el.
Hány centi magas vagy? Az enyém nem érdekel? :) [link]
Bár elvileg ma megnézi egy srác, szóval lehet ma elkel.

[ Szerkesztve ]

(#14620) sanzi89 válasza pFEFErohni (#14617) üzenetére


sanzi89
addikt

Nekem van egy Csepel Elite TX51-es bringám, csak úgy hívom, hogy az Átok... Nagyon nem ajánlom!
Bár felszereltségben a fenti Kelly's is hasonló, ezekkel a bringákkal csak nagyon szolid lehet a felhasználói élmény.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#14621) Heimdal25


Heimdal25
újonc

Szia mindenkinek, egy lelkes kezdő volnék. Szeretnék vásárolni egy új MTB-t kezdő szinten komolyabb strapabíró képességgel, Velence, Sukoró hegyei között kezdeném vele, tehát ilyen terepre tervezem vele az utakat. A keret kb 130 ezernél állna meg, elsősorban újat szeretnék. Súlyom 95~kg (inkább izom tömeg) és 190 cm magas. Én már nézelődtem és ezt találtam laikus fejjel ami nekem még be is jön: Merida Matts 20-MD 2013. Vélemények, esetleg más tippeket szívesen fogadok. Előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#14622) lsebestyen válasza Heimdal25 (#14621) üzenetére


lsebestyen
addikt

Ez terepre kevés lesz szvsz...Viszont használtan ennyiből sokkal jobbat lehet kapni. Nem véletlenül szajkózzuk, h használtan érdemes bringát venni, sajnos nagyon el vannak szállva az árak...(használtan is, pár évvel ezelőtthöz képest, de még mindig jobban jár az ember) Szóval ha nem nagyon értesz hozzá, akkor először is ide belinkeled h miket találtál ami neked jó méretben stb, és itt megmondják h érdmes-e vele foglalkozni a továbbiakban. Ha meg vásárlásra adod a fejed, ismerőseid közül biztosan elkísér valaki aki ért hozzá. :K

(#14623) Zola007 válasza Runner_fxr (#14616) üzenetére


Zola007
veterán

És ha tartósítószer + szmog + wifi, akkor még trónfonjunk rá, "ha lúd, legyen kövér" alapon? :W
Az alapvető probléma hogy összekeverik az inzulincsúcsot az inzulinérzékenységgel

Nem a táplálékkiegészítővel van gond, hanem azzal hogy pl tömegnövelő nélkül is le lehet érni ugyanazt a saját szervezeted és anyagcseréd kapacitásának ismeretével és védelmével.

Minden tiszteletem a 15 éves kondis múlt előtt :R
Nekem csak 5 év molekuláris biológus egyetemi képzés jutott a DOTE-n

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#14624) Heimdal25 válasza lsebestyen (#14622) üzenetére


Heimdal25
újonc

Hosszabb túra jelleggel szeretném használni, súlyom miatt írtam azt, hogy strapabíró legyen, nekem elég kezdésnek, ha a súlyomat elviszi egy átlag terepen túra stílusba. Le tudnád nekem írni miért nem megfelelő? Mik a hibái szerinted.

(#14625) Zola007 válasza Heimdal25 (#14624) üzenetére


Zola007
veterán

Teló, fékek, hajtás 95 kiló alá terepen kevés, pontosabban nem lesz olyan hatásos és strapabíró mint szeretnéd
Tapasztalattal ezek egy részét lehet kompenzálni, de ilyen keretből szinte új, de jóval jobb felszereltségű használtat is tudsz venni, akár még bőséges garival is.

Nem kell annyira félni tőle, ha nagyvárosban laksz, akkor kérj egy időpontot egy jobb szervizben átvizsgálásra és megtekintés után (ha méretben is megfelel, kényelmes és tetszik is neked), akkor vigyétek el együtt oda a gépet
Hozzáértő negyed óra alatt aprólékosan átnéz neked mindent pár ezer forintért és megmondja, hogy érdemes-e megvenned. Ha alaposabb szétszedést, generált is kérsz (alkatrészigénytől függően 5e-től -> sokig), akkor pedig egy beállított, rendberakott bringával kezdheted meg a tekerést, sok fejfájástól megkímélve

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#14626) Heimdal25 válasza Zola007 (#14625) üzenetére


Heimdal25
újonc

Én ezt megértem és egyet is értek, logika is ezt mondja, de sajna én írózom a használtaktól, sajna az emberek nagy részébe még mindig nem lehet bízni ha pénzről van szó, kevesebb mint fél éve estem át az első autóm vásárlásán, használt természetesen és összetehetem a kezem, hogy sikerült jót kifognom nagyobb rejtett buktatók nélkül, mondjuk úgy, hogy elsőre kezdésnek vennék újat és mikor már tapasztalt leszek akkor körülnézek majd a használt piacon amikor már ismerem jól ezt az egész szakágat :) Ezért inkább a kereten belüli újra tippeket fogadnék, ha szeretnétek kicsit segíteni egy lelkes kezdőnek :)

[ Szerkesztve ]

(#14627) Moric válasza Runner_fxr (#14619) üzenetére


Moric
aktív tag

Igen, láttam.
A hátsó rugóstag miatt nem maradt meg a szűrésemben. Egyenlőre nekem az egy plusz dolog amire figyelnem kell. Szeretnék hidraulikus tárcsaféket is. Új kerékkel, fékkel már sokba lenne nekem.

(#14628) dudi6 válasza Heimdal25 (#14626) üzenetére


dudi6
senior tag

Szerintem is használtat vegyél, hallgass itt a szakikra. Azért egy autó nem ugyanaz mint egy bicó. Ott van ezer alkatrész, bicónál meg van pár dolog amire figyelni kell és akár fél áron hozzájuthatsz egy jó bringához. Te esetedben mondjuk 120-ért kaphatsz olyat ami újonnan 200 körül volt. Linkelgess ide és megmondják, hogy megéri e a pénzt vagy sem és hogy mire figyelj ha elmész megnézni, vagy esetleg pár sörért cserébe elhívsz valakit vásárláskor. Én is használtan vettem a bicajt jó áron és semmi baja már 3 éve.

[ Szerkesztve ]

(#14629) Def26


Def26
félisten

Üdv. Ránéznétek erre? Kelly's arc 1.0 135k milyen ár érte?

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#14630) ---Lasali--- válasza Runner_fxr (#14619) üzenetére


---Lasali---
Közösségépítő

Nekem meg pont a Rockrider tetszik ezek közül. Csak az a kérdés hogy ez mit kapott, meg mennyi km van benne, mert ezekből a homályos szar képekből semmi nem derül ki. Mi alapján döntötted el hogy ez szar? Mert rockrider a váz? A legtöbb váz taiwani szutyok, középkategóriáig minimális különbségekkel.
Felszereltsége viszont ennyi pénzért vicc, XT hajtás, SID villa, új iparis kerekek, és teljes x7 es váltás, 150 ezerért ez vicc kategória. Még az is belefér ha azt a csúnya decathlonos vázat eladja 5 ezerért és vesz egy másik vázat alá, ha nincs lenyúlva a hajtás.

(#14631) ludsimon


ludsimon
veterán

Tessék, és van aki kidobja egy kis luk miatt a külsőt. :W

undefined

(#14632) imyourfriend válasza ludsimon (#14631) üzenetére


imyourfriend
őstag

Ilyen lyukat látva én is kidobnám, tudod kinek kell 35-40km/h-nál egy durrdefekt. :)

(#14633) pFEFErohni válasza sanzi89 (#14620) üzenetére


pFEFErohni
tag

Értem, köszi :)
Amire en hasznalni fogom, arra szerintem tökéletes lesz! Aztán majd kiderül, de nagyon szerintem nem nyulhatok mellé a kellys-szel...

ps4 Id: pFEFErohnii

(#14634) Moric válasza ---Lasali--- (#14630) üzenetére


Moric
aktív tag

Mikor olvastam az volt a benyomásom, hogy ezen aztán van minden. Nem túl egységes a felszerelése.
A következő meg az, miért kell 4500km alatt kereket cserélni?

Nem tudom milyen környéken lakik, aszfaltra én biztos cseréltem volna a bütykös gumit simára, ha terepen nem használta.

(#14635) imyourfriend válasza Runner_fxr (#14619) üzenetére


imyourfriend
őstag

Egész jó gépnek tűnik ez, annyira nem értek az mtb részéhez a dolgoknak viszont tetszik. :)

(#14636) gergo5991


gergo5991
őstag

merida 1-20 500d 2012-es kb tiszta új állapotban megér 700 eurót kéztől?
[link]
túrabiciklinek mennyire fellene meg aszfalton/terepen (nem downhill, inkább köves,sáros)

(#14637) ludsimon válasza imyourfriend (#14632) üzenetére


ludsimon
veterán

Összevarrni és nem fog továbbszakadni + belülről ragasztószalag és puff, kész!

undefined

(#14638) -=RelakS=- válasza ludsimon (#14637) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Amúgy is, olyan ragasztószalaggal már találkoztam. Nem a felrakása tud nehéz lenni, hanem ha meg akarsz tőle szabadulni... olyan erős dögöt még nem láttam, simán elképzelem, hogy tartós megoldásnak is megfelel, ha a ragasztó nem eszi meg a gumit O_o

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#14639) Runner_fxr válasza Zola007 (#14623) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Egyáltalán nem így értettem, hidd el nem vagyok idióta, saját magam ellensége. :)
Úgy értettem, hogy amennyi káros hatás ér minket, nem a tápkiegészítőn fog múlni, ha bármi bajod lesz, azt biztos lehetsz nem a tápkieg. fogja okozni.
Jelenleg én sem szedek táplálékkiegészítőket, de sokáig szedtem, amikor legjobb formámba voltam is szedtem, többször is voltam teljes kivizsgáláson, vérkép stb. Soha semmilyen negatív eltérés nem volt egyik leletemben sem. Vércukrom is teljesen normális volt. Én egy büdös szóval nem írtam olyat, hogy csak szilár kajával ne lehetne elérni egy jó fizikumot, sőt az a legjobb. Annyit merészeltem írni, ha nem megoldható az 5-6 étkezés, akkor szükséges lehet. MIvel 3 étkezéssel a büdös életben nem lehet izmos fizikumot építeni egy vékony embernek.

Lasali: Dolgoztam decathlonba, ismerem ezeket a gépeket, a váza az összesnek egy rakás kaka, ennek a felszereltsége nem rossz, amennyiben nincs leharcolva, tehát ez is nyitott kérdés.
Szerintem nem érdemes olyan bringát venni amin a vázat eleve cseréled, egy jó váz sem olcsó.

imyourfriend: Köszi, nem csak annak néz ki, hanem valóban egy renek bringa, de tegnap elkelt! :)
Most megkezdődik a bringa keresés, egyenlőre nem kapkodom el, mert a cégnél valószínű kapok egyet nagyon kedvezményes áron.

(#14640) Moric


Moric
aktív tag

Ehhez az öreg mtb-hez mit szóltok?
Nekem tetszik, így képről.

(#14641) zoo8800 válasza Moric (#14640) üzenetére


zoo8800
veterán

Nem nagy dolog, de én frászt kapok a fordított húzásirányú hátsó váltótól. Egyébként nem rossz.

rip and tear, until it is done

(#14642) Zola007 válasza Runner_fxr (#14639) üzenetére


Zola007
veterán

Én sem ellened írtam és elhiszem hogy neked bevált, valamint nem okoz problémát.
Ez lenne az ideális, de sajnos sokan nincsenek ilyen szerencsés helyzetben és hidd el, rossz látni mikor a 100-110 kilós 30% testzsírral rendelkező srácok nyomják be a 100g-os tömegnövelő turmixot az öltözőben edzés után.
Én is csak azóta iszom fehérjét (csak vegyes lassú fehérje, mértékkel, 20g) mióta lecsökken a súlyom és testzsírszázalékom emberi léptékre
A korábbi írásaid alapján te jó fizikummal és adottságokkal rendelkezel, de ez 10 tömegnövelésbe kezdő emberből ~2 főről mondható el.
A többiek jobban járnának edzés után 30-40 deka főtt krumplival, fehér rizzsel, tejberizzsel, főtt kukoricadarával, ha már vércukorszintet akarnak emelni, természetes módon.

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#14643) rii


rii
nagyúr

sziasztok

havernak kell feladnia ezt a hajtóművet postán

szerintetek mennyi lenne a postaköltség erre?

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#14644) sanzi89 válasza rii (#14643) üzenetére


sanzi89
addikt

A súlyát kellene tudni.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#14645) rii válasza sanzi89 (#14644) üzenetére


rii
nagyúr

azt mondja haver, hogy 1 kg .... kb: 80 dkg

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#14646) cekkk válasza rii (#14645) üzenetére


cekkk
veterán

Postás topikba megmondják neked pillanatok alatt. ;)

(#14647) sanzi89 válasza rii (#14645) üzenetére


sanzi89
addikt

Tehát csomagolással együtt biztos több, mint 750 gramm. Olcsó megoldás az ajánlott levél 2000gramm-ig. Könyvelt, az átvevőnek aláírással kell igazolnia az átvételt, ha bármi gond lenne akkor feladási díj 13 (vagy 14?)-szerese a kártérítés. Egyébként itt tudsz te is számolni.
Esetleg olcsóbban Vaterafutár.

[ Szerkesztve ]

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#14648) Valkűr


Valkűr
őstag

Segítsen már valaki, h az MTB esetében mi alapján derül ki, h a külső gumi jó előre és hátra is, vagy csak előre vagy csak hátra javasolt?

iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5

(#14649) Valkűr válasza rii (#14643) üzenetére


Valkűr
őstag

a 3 napos időgarantáltban eljön 1700 ft-ban...Sima postacsomag olyan 1000 ft

iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5

(#14650) Runner_fxr válasza Zola007 (#14642) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

A táplálékkiegészítőkhöz érteni is kell, ha nem a test típusodnak megfelelőt fogyasztod, akkor valóban többet árt mint használ, ezzel egyetértek. Tömegnövelőt csak vékony, szálkás alkatúaknak szabad fogyasztani. Aki hízásra hajlamos annak a szénhidrátokkal vigyázni kell, különben izmosodás helyett vizesedés és zsírosodás lehet. Ott a magasabb fehérjés termékek a hatásosak, persze vékony ember is ihat magas fehérjést és alacsonyt felváltva, szilárd tápanyagbevitel függvényében.

Voltak sajnos kihagyásaim az edzésben, jó pár sérülés miatt. 16 éves koromban 178 centi magassággal és igen soványka 58 kilóval kezdtem. Ezt 23 éves koromig 88-ra sikerült feltornászni. Doppingszer nélkül csak kajával és táplálékkiegészítővel. Ekkor egy elég brutális síbaleset miatt majdhogynem a 0-ról kezdtem újra. Alkatom abból a szempontból szerencsés ,hogy zsírosodásra egyáltalán nem vagyok hajlamos, még most se. Pedig már 33 vagyok. Most számolom 17 éve megy a body. :) 23 éves korom körüli csúcsformámban 45-ös bicepsz és 68-as combom volt. Sajnos azóta lejebb mentem és csak szinten tartok 80-82 kiló vagyok most. Az utóbbi években inkább a bicóra megy a pénz. :) Igazából pénzkérdése, és fél év múlva simán 90 vagyok izomban, de ez a 80-82 is elég a 178 centihez.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.