Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14544) Runner_fxr válasza Zola007 (#14540) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Persze, a body-s berkekben is rengetegen a mérőszalag és a mérleg mámorában élnek, holott kurv@ra nem mindegy, hogy milyen az összetétel. Lehet valakinek 50-es karja vagy 72-es combja, ha egy ormótlan fatuskó az egész. :) Inkább legyen "csak" 43-as pajszer és 64-es comb, de az formásan, izmosan, szálkásan.

A vádlim én is úgy edzettem, hogy felálltam egy fadeszkára, amin rendesen meg tudtam lefelé nyújtani a vádlit úgy, hogy a sarkam nem érte el a talajt. Egy lábon és az egyik kézben egy kézi súlyzó, edzettség függvényében. Ez non-stop gyakorlat volt, tehát annyit pihent az egyik vádli amíg a másikat megcsináltam. Ez kb 6 X 20 ismétléssel végeztem. Olyan szinten berobbant tőle a vádlim, hogy szó szerint menni alig bírtam, a vádlim azóta is a top testrészem. A legfejlettebb izom az egész testemen. Pedig nem könnyű növekedésre bírni ezt az izmot.
Illetve a kitörést is csináltam sokat. A láb edzésem eléggé összetett volt, nagyon szeretem a mai napig. Combhajlító, combfeszítő, Guggolás, elölguggolás, kitörés, lábtoló gép és a végén a vádli, plusz kerékpár.
Mai napig ez a menü az edzőteremben. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.