Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11345) Zola007 válasza Norbika88 (#11335) üzenetére


Zola007
veterán

Ahogy a kolléga írta, az ott biza a tengely.
Mindenekelőtt annak örülj, hogy ezek szerint meg volt tépve rendesen a gyorszár, hogy így egybefogta az agyat, illetve álló helyzetben vetted észre. Valószínűleg mostanság lassan mentél vele, mert ha ez nagy sebességnél kanyarban vagy egy nagyobb kátyúban adja meg teljesen magát és beáll a hátsó agy, annak csúnya perecelés lett volna a vége!

Olcsón megúszhatod, de olcsó és olcsó között is van különbség, van amelyik öntött és van amelyik köszörült / cnc kónusszal vehető meg.
Nagyobb kerékpárboltok általában tartanak jobb minőségben, nem érdemes rajta spórolni. 600-700 körül már príma csőtengelyt lehet venni.

Az agy állapotától függően lehet 500 - 5000 ft a költsége a dolognak, de érdemes lenne legalább a két kereket egy alaposabb revíziónak alávetni.

Azt tudni kell, hogy ezeket a mostani agyakat 70-80kg-ra tervezik. Ha jót akarsz magadnak, akkor átnézeted a hajtást is és cserélteted amit kell.
Ha a hátsó kerék egyébként jó állapotban van (felni, küllők), akkor fűzesd át valami normálisabb aggyal.

Milyen bringa, milyen kerék van benne?

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.