Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Packersbay #10348 üzenetére
Azzal a 6-7 évvel ezelőtti árral sokra nem mész
Ezzel már inkábbEverybody lies.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz venember83 #10342 üzenetére
Vagy a kereket fordítva vissza...
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
_seth_
veterán
válasz venember83 #10350 üzenetére
Négyszögtengelyes ami benne van.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz zoli03 #10354 üzenetére
Ilyen van rajta valóban, csak a szerelést gondoltam megspórolom, hátha van ilyen valakinek és tudja az adatait
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz zoli03 #10356 üzenetére
Értem most más, köszi a tippet
-
Muton
addikt
válasz planbmokus #10323 üzenetére
azért Te is durva cuccot szedhetsz...
ennek nem az a lényege, h szép-e vagy sem, hanem hogy fékezés esetén nem torzul az első tag, ergo nem befolyásolja a rugózást a fékezés. normál villánál fékezéskor a becsúszó nekifeszül a lábaknak, itt ilyen nincs, mindig axiális terhelést kap a tag
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Tomi_Sci
őstag
válasz stracker06 #10359 üzenetére
A BikeLand-ban Meridákat lehet tesztelni (tavaly lehetett), a Kusziban pedig főleg Speciket. (fel van matricázva az ami tesztbringa). Illetve nemrég volt Speci tesztnap is a Kuszinál.
Bikeland-ból kettő van, nem tudom mindkettőben él-e a dolog.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Muton
addikt
szerintem nem. motorokon látni gyakrabban ezt/ehhez hasonló megoldást. a lényeg, hogy a fékezés nem befolyásolja a rugózást, de hogy mi a hátránya, azt nem tudom. lennie kell, mert nem terjedt el. vagy mert drágább, vagy mert kevésbé stabil, vagy mert nincs szükség akkora rugózási pontosságra ilyen áron.
meg ahogy a kolléga is írta: ez a bicaj csúnyaMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Solad
addikt
Sziasztok!
A vázméretnél a felsőcső hosszát illesztéstől illesztésig, vagy a kapcsolódó csövek középvonalától szokás mérni?
Fogalmam sincs mekkora a vázam, a matricáról sajnos lekopott az írás, és szeretnék képben lenni. de nekem az illesztéstől mért 50 centi nagyon kevésnek tűnik
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Runner_fxr
Ármester
Sziasztok, elektromos kerékpárt szeretnék építeni. 26-os mtb-ból. Hátsó kerékbe fűzhető agy motort használnék. A kérdés az lenne, hol érdemes ilyen szettet vásárolni? Nem szeretnék fél milláért bosch szettet, de mondjuk nem is olyat ami 1 hónap alatt tönkremegy. Valahol a kettő között. Tud valaki ajánlani valami jó webshop-ot?
-
Solad
addikt
válasz venember83 #10367 üzenetére
Valahogy így gondoltam és is, így már reálisabb az 54-55 centi
Oké, de a méreteket többnyire az alapján adják meg nem?
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
hoffman_
nagyúr
más, lopott bringa ismerősöm gépét lovasították meg. cimbora rántotta gatyába részben, felismerhető, elég egyedi cucc miche, geax, manitou minute cumókkal. hátha látja valaki...
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
A korábban linkelt téli kerékpáros nadrágból az esztergomi Aldiban még van férfi 48-50-52-es méretből 1-1 darab, nőiből 2 db , illetve a kabátból még 2 db 50-es.
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Az Alföldről átteszem a helyem Ajka és környékére
A kérdésem az lenne ,hogy most 100-150k között milyen best buy biciklit érdemes venni?
Országúti ,treking otthon van szóval egy MTB-ra fáj a fogam. Esetleg nézelődjek a használt piacon? (nekem fontos lenni a gari miatt)
Napi szinten csak 5-8km lenne viszont hétvégente 1-1 túrát is szeretnék nyomni amig nem esik le az első hó. (mondjuk utána meg buli lenne hóban hegyre tekerni )Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
TripleB
senior tag
válasz HwAdokVeszek #10333 üzenetére
Áhh, kell
Nagyon tetszik!"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
planbmokus
senior tag
válasz Packersbay #10348 üzenetére
4500.- ért vettem, de tényleg nagyon jó minőségű cucc.
Mondom, legalább 6-7 éve használom, a mai napig."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
D.Orion
veterán
válasz Daniel Alves #10375 üzenetére
Én használtat vennék a helyedben, mert ha sikerül 150K-ig kitolni a költségvetést, akkor abból már komoly gépet is lehet venni. A téli havas tekerést csak akkor próbáld ki ha utána nem vagy lusta egy teljes mosás-újrakenés folyamatot elvégezni a gépen. A városi tél közlekedést pedig a felsózott utak miatt nem ajánlom.
-
Runner_fxr
Ármester
Erre valaki tud választ adni?
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
-
venember83
nagyúr
válasz Runner_fxr #10365 üzenetére
Javasolnám a revomag fórumot, vagy esetleg a bikemag fórumot, ott a témában kissé jártasabb fórumozókra lelsz.
-
planbmokus
senior tag
válasz Runner_fxr #10365 üzenetére
Nagyon sok a macera vele.
Vegyél inkább egyben egyet. Nálunk a kölcsönzőben ilyenek voltak a nyáron:
[link]
Ezek elég kemény strapateszten mentek át, és hiba nélkül átvészelték."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Gondolkodtam hogy felutazok Bp-re, Csillebércre a bringás tesztnapra, kiprobálnék pár outit. Erre nézem a tesztelhető bringáknál van súly korlát. És természetesen nem férek bele egyikbe se!
Ez milyen már!"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Toomy
senior tag
Bazzzz ez nekem fájt.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz belaazallat #10383 üzenetére
Szerinted mérlegelni fognak?
-
nagyúr
Én se sok helyre férnék be, ahogy elnézem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
belaazallat
addikt
válasz venember83 #10385 üzenetére
Valszeg nem, de nem véletlen van a súly korlát sem. Nem szeretném, ha a +30 kilóm miatt kipurcanna valami a bringán. Aláírásom bringára is vonatkozik, nem csak hardverre.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
fpeter07
veterán
válasz belaazallat #10387 üzenetére
Azért nem olyan nagy a valószínűsége, hogy jó aszfalton eltörik a kapott váz egy gödör miatt (és +30 kg miatt)
szerk: (#10384) Toomy: ~90 felett ment a csávó, nem értem mit gondolt.
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Ha már teszt, egy ilyen jöhetne. Ez all-in-one lenne.[link]
szerk:[link] Szín alapján ez tuti lenne. A súlya viszont kevésbé jó.
Versenyre meg egy ilyet: [link].[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
belaazallat
addikt
válasz fpeter07 #10388 üzenetére
Nem a vázat féltem, a kereket, meg küllők hamar fogynak nálam. Ha hirtelen ugrik egy 8-as a kerékbe, még bukás is lehet belőle.
A linkelt első bringának nincs értelme, a többi jöhet.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Runner_fxr
Ármester
válasz planbmokus #10382 üzenetére
Ismerem a típust, a boltban ahol dolgozom árultak ilyet. Ki is próbáltam, de én nem nagypapa kerékpárt akarok hanem egy elektromos montit. Ráadásul ezek a green sparkok 30 kiló körül vannak, én meg szeretnék 20 kiló alatt maradni. Van egy Specialized Epic bringám, ebből akarok elektromostat, de úgy hogy bármikor vissza tudjam alakítani. Csak kicserélem a kereket, rádobom az aksit és ennyi. Ezenkívül nekem nem elég a 250w-os motor, pláne nem 300 ezerért.
venember83: Köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Runner_fxr #10393 üzenetére
Hmm, Epic? Mennyire fog tetszeni a villának a lényegesen nehezebb kerék?
-
madmike
őstag
Volt már valamelyikőtök az Arénában nyilt Sportsdirectben? Szeretnék venné egy hosszú ujjú mezt. A honlapjukon már 4000 körül van. Az üzletben is ennyiért lehet?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz HwAdokVeszek #10396 üzenetére
Szerintem én ma elgurulok. Holnap maraton verseny a bakonyban és nem vagyok felkészülve a reggeli hidegre.
-
lefkosia
őstag
Budapesten az Aldiba, hol lehet kapni kabátot, illetve nadrágot? Nálunk V. kerület természetesen nincs
The Truth Is Out There
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest