Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#97423) rlazol válasza WOT-H-A-C (#97418) üzenetére


rlazol
addikt

ha megnézed a WG saját írását a témában: nem úgy működik a dolog, h az MM egyszer dönt. Főleg nem x1000 csata után - az több hónap is lehet! Az MM az utolsó időszakot nézi - nem emléxem fejből mennyit, de nem sokat.
Ha én most vennék egy lila accot az ebayen, se jobb se rosszabb eredményt nem érnék el vele, mint a jelenlegivel. Csak az összesített statom lenne jobb, de a hosszútávon az is leromlana a valós közeli értékre.

"Ehhez a játékhoz nem kell rakéta tudomány."
valóban? Te írod:
Ismerd a tankod tulajdonságait, tudd is kihasználni. - 300+ tank van a játékban + prémek. És mindnek van vmi trükkje! Általánosságok vannak, de kivételek is.
Mindhez kaphatsz 3-4 féle ágyút. Ránézésre, vagy első lövésből tudnod kell, ez épp a táras vagy sem? Troll vagy sem? Mekkora az átütés-e a sebzése, mennyi a újratöltése a függőleges/vízszintes kitéríthetősége?
Hol hány mm a páncél? Hol a lőszer rekesze? Véletlen, h vhányszor lila/sötétkék játékos támad meg a tankom lőszerrekesze max a második találatra sérül?
Diegho (és a többi lila) ezeket az adatokat és minden mást is FEJBŐL és naprakészen vágja. 300 tankra. Brutális lexikális tudás. :R Tudom, mert voltam vele szakaszban, tapasztaltam.
Te írod:
Ismerd a pályát éstudd kihasználni az adottságait
Menj szakaszban ne lilával, de mondjuk Janóval vagy diarmanddal a fórumról. Fejből megmondja neked, h ahol most állsz hova látsz rá és honnan lőnek. Hol van gödör, bokor, kavics. Defaultból úgy megy, h ne tudjanak rálőni, és arra tartja a fegyvert, ahonnan belőhető az útvonal. És ezt 40 térképen az összes irányból tudja. Brutális térlátás, vizuális képesség és persze ismét hatalmas lexikális tudás.
Te írod:
Tudj csapatban játszani és legyen némi taktikai érzéked
a gyakorlatban ez azt jelenti, h a csatatéren mozgó összes tanknak tudnod kell az aktuális állapotát. A szikla mögött az E100 most lőtt, épp tölt, kimehet elé. De nem megyek, mert azt a pozíciót spot alatt tartja egy light a bokorból, amire nem látok innen rá és tűz alatt egy TD hobbra a dombról aki be van töltve (az előbb láttam, h sebzett vkit, és tudom, h táras, de még csak a második lövése volt). Diegho, Diarmand, Bingisz és a többi lila pontosan tudják, h melyik pontja a térképnek az adott csat adott pillanatában tűz/spot alatt van-e. Hogy az ellenség melyik tankja mikor tölt. Még arról is van fogalmuk, hogy merre fordul, merre indul. mert tudják, az adott szituációban a másik fejével mi a legvalószínűbb döntés. Ők kiszámolják, h hány dmg-t fognak elszenvedni, és visznek be az adott kinézéskor és ez alapján döntenek.

Ezeket az adatokat vagy leülsz és megtanulod és akkor jó eséllyel kék/lila leszel (tehetségtől függően) vagy kb tudod őket és akkor zöld és ráfogod Szergejre, hogy ő téged utál és azért nem vagy jobb.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.