Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#95191) MCGaiwer válasza Angel1981 (#95185) üzenetére


MCGaiwer
addikt

nem magyarázom. tavaly ESLWoT Hungary bajnok voltam, azóta biztos elfelejtettem játszani.

mégis ezekre a kérdésekre milyen konkrétumot vársz? írjam le, hogy jobbra meg balra nyomogatom a nyilakat, vagy mi? az, hogy hány százaléknak mondok ellent, irreleváns. lásd: lócitrom meg milliónyi légy mondás. Egyébként eddig 2, azaz KETTŐ dolognak mondtam ellent, és azt sem hasraütésből, hanem meggyőződésből.

egy szóval nem mondtam, hogy az említett oldal számai jók lennének (bár kérdés, mi alapján akarod meghatározni, hogy az a szám jó-e, ha nem tudod, mi a célja). Két példa volt, a Tortoise és a cent 7/1, és arra reagáltam, hogy hozhatók a számok. egyébként teljesen felesleges X csatát venni alapul. A wn8 mindig az aktuális teljesítmény mérésére szolgál a többi játékos aktuális teljesítményéhez viszonyítva. Ha a többség teljesítménye emelkedik, akkor a te változatlan X sebzésed értéke csökken (ez a helyzet most), ha pedig a többség romlik, akkor te változatlan sebzéssel is érhetsz el jobb eredményt. Itt tehát mindig az aktualitáson van a hangsúly, nem pedig az akárhány csata alatt elért átlagról.

Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.