Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#60771) dfsz34


dfsz34
őstag

A bugos szemét programját. A tank ászom múlt rajta. Így szereztem 880 alap xp, de döntetlen lett és sajnos nem volt medál. Így is első osztály, úgyhogy tuti ász lett volna medállal vagy győzelemmel.

Az egy más kérdés, hogy 4 nyomorék csapattárs nem tudta kilőni, de még sebezni sem az utolsó ellenfelet, mert egyik sem mert megindulni, nem spotolták a foglaló ellent, mert alacsony hp-n voltak, féltek a kilövéstől.

Rohanok, felspotoltam, kb 10 másodperc volt hátra, a 4 nyomorék természetesen mind mellét lőtt, az én lövésem viszont célra tartott, de semmi, se kritikál, se semmi. Aranyra váltottam gyorsan és még egyet tudtam lőni teljes becélzás mellett, pontosan a célra tartott, de megint semmi, se lepattanó, se kritikál, se semmi. 194 pen, ha nem pattant, márpedig nem pattant, akkor kizárt, hogy nem üti át.

Most nincs idegzetem visszanézni, de lehet, hogy ez is zombi tank miatt volt, mert ott volt egy kilőtt tank, lehet, hogy a szerver máshol számolta.

Az RNG szemétkedést már megszoktam, 5 lövést leadok az ellenfél egy tankjára, 4 talál, az ötödik nem, csak sokadjára, most éppen három lövés kellett még. Ez egyáltalán nem ritka, hanem szinte szabályszerű dolog, na ez most akkor hogyan? Persze, tudom, a nagy szent rng, el kell fogadni, hogy mindig az utolsó lövésre dobja az egyest a kocka.

Amúgy aki kicsit is foglalkozott valószínűségszámítással, az megérti, hogy miért mondják sokan, ez egy manipulált, nem tiszta rng rendszer.

Sokan leoltják a viktorár panaszkodásait, aztán el sem gondolkodnak azon, hogy a véletlenszerű sorozatokban nem lehetnének szabályszerű dolgok, oszt mégis vannak, na ez hogyan? Vagy nem számít, csak higgyünk a szent rng istenben.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.