Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#32358) Petyus87 válasza diegho (#32330) üzenetére


Petyus87
aktív tag

Hali!
Erre lenne igény szerintem.
Ugyan én még statisztika szerint átlag alatti játékos vagyok, de leginkább tapasztalt zöld, vagy már majdnem zöld barátokkal szoktam szakaszolni. Érdekes mód, akkor nekem is meg szokott ugrani a teljesítményem és itt nem csak a győzelmi rátára gondolok. Nagyon sok múlik egy jó vezetőn, ez napról napra bizonyítást nyer, mert pl. ha csapatozunk és velünk van a megfelelő ember is, az XVM jóslata alapján 20-30% győzelmi eséllyel is nyerünk csatát nem egyszer nem kétszer, úgy hogy nálunk 1 zöld 1 sárga 2-3-4 narancssárga játékos van, az ellen meg full zöld meg világoskék. Ez aztán az igazi sikerélmény. Ha nincs velünk a tapasztalt parancsnok, akkor meg elvérzünk, mint a sicc...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.