Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#32337) diegho válasza Drenadar (#32332) üzenetére


diegho
nagyúr

A században nem számít olyan sokat az egyéni skill. Annyit tudok csinálni, hogy mindig megmondom a legjobb pozíciót és a legjobb teendőt, ha egy átlagos játékos megkapja ezeket az információkat és csak a lövés múlik rajta, akkor simán képes bárkit leverni, vagy veszett csatákat megfordítani. Ma Stieger-el toltunk egy csatát, ő T-43-al volt, én már meghaltam, ellenféltől élt egy KV-1S 4xx hp-val és egy Panther2 11xx hp-val, neki meg 500 körül volt. A KV-1S megölése nem volt necces, de a Panther2-t szerintem ő sem hitte, hogy meg tudja ölni, végig mondtam neki hova menjen és hova célozzon, egy marhaságot csinált, akkor vertem a fejem a falba, de szerencsére a panther2 elcseszte a lövést és így sikerült megölnie. Most sem értem miért nem ment ott egyenesen tovább. Replay-t majd tesz fel remélem és látjátok miről van szó.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.