Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#183566) Bobyjack válasza kchryss (#183559) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Szerintem itt sok napig fog menni a dolog, ezért be fog állni egy átlagra az MM. Például hétfőn egyetlen sráf elvesztése nélkül eljutottam lvl 5-ig. Tegnap pedig 10-ig összesen 3 sráf vesztéssel. Ezek bizonyosan a jó napok közül vannak, ellenben biztos lesz olyan is amikor megszakadok sem fogok tudni haladni előre.

Egyébként lehet hogy megéri lassítani, mert most nagyon nagy az esélye, hogy a játék elitjével kerülsz össze, ahol nehéz érvényesülni. Én például mentem Dakival és egyszer Dezgamez ellen is.

Haverom eddig kétszer ment Dakival. Egy másik csatámban az egyik srác Divízió II Rank 14-en tolta. Elképesztő sebességgel tolják egyesek. A másik oldalon viszont találkoztam Kvalifikációs Divizió Rank 12-es sráccal, 540 WN8-al. Ezek szerint a kitartás útja is még mindig működik...

BTW jó volt összefutni veled csatában, jó volt végre valami ismerős arcot is látni. A VK-d lövegpajzsát nem spammelik szét golddal?

Nálam a Super Conqueror eddig nagyon jól szuperál, előző szezonban T110E5-el próbálkozásaimhoz képest ég és föld. 0 weakspot a tornyon, jobb dpm és handling, továbbá APCR prémium lőszer. A legutolsó pont nagyon-nagyon fontos, mert nagyon sok HEAT-et spammelő akad el a láncban utána meg nem érti, hogy miért nem lőtte át a BatChat-et 350-es pennel...

Egyébként a szerepkörös XP osztás még mindig teljesen rossz. Azt vettem észre például, hogy ugyanazon tevékenységre például a Sup Conq több XP-t kap, mint a Chieftain. Pedig gyakorlatilag ugyanaz a két tank, azt leszámítva, hogy a Chieftain még jobb. De olyat is láttam ahol pont én csináltam sokkal többet a saját meglátásom szerint mégis rosszabb pozíciót kaptam mint egy másik játékos.

Azt vettem még észre, hogy ha durva csatába kerülsz (páldául olyanba ahol nincs 1800 WN8 alatt senki) akkor brutális fókusz tűz van. Tisztára mint egy CW, pedig még beszéd koordináció sincs. Csinálsz egy hibát és trackelnek egy dombocskán, két métert kéne tolatnod, de konkrétan 3 másodperc alatt véged van.

A másik érdekes, hogy brutál lemming trainek mennek. És az érdekes, hogy általában a másik csapat is ezt csinálja. Ha nem akkor szinte biztos hogy semmi esélyük. Lementettem egy képet az egyik meccsről, ahol nem volt kedvem velük menni, felkempeltem a hegyre. Annak ellenére, hogy nagyjából mindenki egy helyre ment, ledarálták a csapatomat. Mielőtt valaki kérdezné nem én hiányoztam onnan, brutálisan ledarálták őket. Talán 4-5 tankot vesztett az ellenfél összesen. A végén a hegyen eltornyozgattam még a vereséges top1-ért járó sráfot is behúztam, de nagyon izgalmas látni mennyire másként mennek a dolgok ebben a játékmódban.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.