Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#157957) Razermazer


Razermazer
őstag

No véleményem az új patch-el majdan behozott orosz tankokról op szarok, kipróbáltam mindent teszten, object 268 4 páncélvadász bazdmeg, belőhetetlen, gyors, kibaszott alfa damage. Obj 257 seggscrape aztán senki nem lovi be azt se, viharzik az is mint az istennyila, obj 705A az egy erőd iszonyat gunal szintén gyors lassan fordul de ki nem szarja le. Tiszta arany korszak köszönt be, csak azzal lehet őket belőni, wg-nek meg ömlik majd a pénz.
Valahogy én karácsonykor éreztem, hogy nem véletlenül osztogattak dobozokból annyi prém tankot, meg ugye naponta voltak speckó ajánlatként. Majdnem mind, egy két kivételtől eltekintve, tier 8-as prém amiknek az átütése sehol nincs ezekhez a szörnyekhez, még goldal sem!!! hogy miért, azért hogy vegyél prémnapot még többet, ha ezek ellen akarsz bármit is tenni, és nem akarod hogy a számlád kredithozama legatyásodjon.
Az én garázsomban két tank van amit talán mondom talán szembe tudok állítani, az egyik a t54 prot 1, a másik a wz-120-1G-FT, az előbbi ha van support akkor oldalról és hátulról okozhat kellemetlenséget sebzést azt nem 250-ees sebzés ha jó a roll, vicc az egész, a másik a heat lőszerrel, de nem oldalról a rétegelt páncél megeszi és kiröhögi, az is csak gyenge ponton, de hol is van gyenge pont 1pixelen meg 2 pixelen what :DDD :N .
A legrosszabb a szegény fv4202-m papírmasé lesz nem opció. Szóval tier 8 kivégezve ingyen damage lesz mindenki a 9-es 10-es heavyknek, tankdestroyereknek.
Azt hiszen hogy ezután pihetetve lesz a dolog jó ideig.

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.