Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#153250) Luperator


Luperator
tag

Mint páran off topikban láttátok, nem vagyok túl rutinos játékos, de ha rosszul megy a meccs, egyszer nem jut eszembe, hogy a wg hibája lenne. Ahogy írtátok páran, mi miképp működik, statisztika, mm, sok mindenre lehet programot írni, de úgy gondolom a játékosokra nem.

Nem gép (jobb esetben) játszik, hanem ember, akinek ha esetleg rossz a statja, lehet fejlődni akar, lehet másfelé megy adott térképen, más játékmódot próbál adott tankkal, de lehet hogy nem. Ezt az emberre jellemző kiszámíthatatlanságot kötve hiszem, hogy programnyelvbe tudnák ültetni, meg aztán, így is próbálnak javítani amit épp gondolnak. Szóval, szerintem van nekik meló elég, még ha nem is úgy sikerül minden mint gondolják.

Remélem értitek mit akartam közölni és bocs az offért.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.