Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#107366) ollie válasza Mister_X (#107361) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

WZ-111-et csak akkor, ha együtt tudsz élni a 175-ös pennel, na meg annak egy még nagyobb weakpontja van az elején egy függőleges csík az orrán. Löwe-nek eszméletlen jó az ágyúja, de nem túl acélos a páncélzata, kivéve a tornyát, elölről, és iszonyatosan lassú és lomha. A T34 nagyon jó, de sajátos játékstílust igényel, amolyan TD-ként kell kezeli, mert papír a páncélzata, és e mellett nagyon lassú, vagyis nem tud elmenekülni az ellenség elől. Neki van a legnagyobb penje, talán az összes tier 8-as tankot beleértve, viszont nagyon hosszú a célzási ideje. Jelenleg tudtommal a T34 a legtöbb creditet termelő tank a játékban. Az FCM 50t papír, de legalább nagyon gyors, és nagyon jó az ágyúja.
Egyébként a T34-nek és a Löwe-nek van a legrosszabb DPM-e tier 8-on, beleértve minden heavy-t.

Az SP nem rossz, ha megtanul vele az ember játszani, de egyedül, a lassúsága miatt halott, ha több ellenféllel kell szembenézni, mert ugye csak szemből páncélozott. Ehhez jön még egy szörnyű 170-es pen, ami azt jelenti, hogy nagyon jól kell ismerni az ellenfelek gyenge pontjait, mert oldalba kapni vele még egy heavyt sem igazán lehet. Az STA-ról, de legfőképpen a T-34-3-ról sok jót nem hallottam. Az AMX fenomenális, csak úgy ontja a creditet, ha az ember megtanul vele játszani. Mivel papír, ezért a kulcs az, hogy ne találjanak el. Viszont szinte verseng a lightokkal mozgékonyságban. A T-54 prot a legmegbocsátóbb szerintem az összes med közül, mert elég jól páncélozott, beforgatva még a heavyket is lehet vele pattogtatni. Csak 183 a penje, és nem túl fürge (majdnem egy gyorsabb heavy szintjén van), de ezt kompenzálja a pontos ágyúja és a páncélzata.

***

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.