Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#101030) ktg3


ktg3
őstag

ELC-vel TD módban menni elég std, pláne ha agyhalott csapattársaid vannak akinek teljese feleslegesen spotolsz.
Az tény, hogy mindenhova ki kell állni vele ha lőni akarsz, de egyrészt low tierben bármikor megteheted, mert mindenki vakond kb 350m-es view range-dzsel, másrészt meg full camo skillel 300m-en belül esélytelen, hogy észrevegyenek, szóval simán csinálhatod azt, hogy ha közepes/nagy távra lősz, hogy kiállsz tisztán a ridge-re bokor nélkül, cálzol - lősz és amikor tüzelsz és észrevesznek, akkor egyből vissza. Amikor pedig már újratöltöttél, akkor nem is látszol már.

Az meg a másik, hogy azzal az ágyúval még T8-ban is lősz bármit szemből. OK KT-re meg IS3-ra szemből kellhet a gold, de T7-es HT-kat kivétel nélkül belövöd. Ugye ez mondjuk egy chafferól vagy leorol nem mondható el.

Szóval aki egy campelő elc-t azért kilő, mert campel, annak erősen el kéne gondolkodnia, hogy ki a helikopter. Az meg a másik, hogy mindenki úgy játszik ahogy akar. Azt pedig gyorsan megtanulja az ember, hogy random csatában jobb ha inkább csak magára számít az ember. Nyilván vannak kivételek, de 80 - 20% körül van az arány. Szóval inkább érdemesebb saját magadra támaszkodni pláne ha látod, hogy a csapattársaid nem túl kvalifikáltak.

Kevés annál rosszabb érzés van amikor egy spotter scouttal mindent megteszel és spotolsz masszívan és a sok siemka huszár csinál neked 500 sebzést. Nagyon durván a csapatra vagy utalva a spotter scoutokkal. ELC-vel azért jóval önállóbb tudsz lenni.

mod.: Mellesleg meg egy light inkább maradjon hátul és életben, mintsem az első 2 percben öngyilkos legyen. Szoros végjátékban egy jó light sokkal inkább meghatározó, mint a meccs elején. Annál rosszabb pedig nincs, mint amikor végig campel és amikor mondják, hogy menjen és rászánja magát, akkor egyből beledöglik:DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.