Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
válasz MZsoltee #161199 üzenetére
Most bármi lehet, Vácon ellenőriztek lakcím kártyát, és ha nem váci volt a bringás, nem engedték be.
Simán el tudom képzelni, hogy egy B-körön is bele tudsz futni egy-két ilyenbe. Hétköznap kisebb az esély, de turisztikailag felkapottabb.D1Rect: tippre Vanish szappan vagy Jar.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Mi a trükk,mondjam el zasszonynak?
(#161190) zsocy...talán negyedikén,mert az ünnepek lejárta előtt öngyilkosság lenne lazítani.
6030D...mi szombaton lesz ami lesz alapon figyelmen kívül hagytuk a behajtani tilos (kivéve lakcím kártyával) táblát Vác elején mikor Királyrét (Diósjenő,Nógrád,Berkenye,Katalin-puszta,Haza...) felé átutaztunk.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Massmurderer
őstag
-
-
zsocy
őstag
válasz MZsoltee #161199 üzenetére
Velencei tónál pl. hétvégén tuti lezárják a bringautat Pákozdnál, az ottani bohóc kitalálta hogy ez a legjobb védekezés a ragály ellen. Vissza is fordítanak, nincs kerülőút.
Kedvencem amikor a polgi a facebookra posztol egy képet amin egy "ide hozzánk negyerebe maszk nélkül, meg maradj is otthon" táblával a kezében pózol - maszk nélkül, kesztyű nélkül, az utcán. LOL.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
zsocy
őstag
válasz Napfénysüti #161212 üzenetére
Napfénysüti : Hála az égnek. Azért ezt erősnek éreztem hogy ennyire rászáltak a bringásokra, de minden más az ok volt, kocsival mehettél. Mondjuk én hétvégén már eleve nem megyek tókört, nyáron tényleg sok a turista, vírus nélkül is veszélyesek. Hétköznap szerencsére nyugi van.
Maximum1 : én is remélem hogy enyhül a szigor, persze érthető hogy a közvetlen választóit szeretné védeni, meg a Lacika, a Sváb és a Zömbikné is csesztetik ezzel, de nagyon sokan túltolták ezt az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
válasz Napfénysüti #161212 üzenetére
Szerintem nem jöttek rá, hogy baromság, csak nincs senkinek kedve kint állni és ellenőrizni De az tényleg elég szabotázs volt, hogy egyetlen falu megvétózta a tókört de tulajdonképpen még Fehérvár elérését is (az M7 aluljáró ugye szokás szerint vizes). Húsvétrkor északon meg Csákvár és Csókakő is le volt elméletileg lezárva, ez utóbbi talán még most is. Én biztos ami biztos elkerültem tegnap.
MZsoltee: időjárárás előrejelzést nézegesd, pont szerdára írnak zivatarokat
[ Szerkesztve ]
Jester
-
sebgutkopf
őstag
válasz jjeahh #160875 üzenetére
Látom már az első sorom kivágta nálad a biztosítékot, mert úgy tűnik idáig már nem jutottál el:
Egyik sem lesz 9 kg, nem akarom rád tukmálni, csak eszembe jutott, hogyan változtak a bringa kategóriák súly értékei...
Tudjuk, hogy nálad a merev xc a kedvenc, mert könnyű és nincs ezzel baj, nem akarlak én se rábeszélni csak a súlyokról beszéltem. -
nagyúr
-
MZsoltee
veterán
válasz Jester01 #161214 üzenetére
Köszi!
Hát azt látom, hogy szerda csütörtök és péntekre is mond 1-1 illetve 4mm-t a köpönyeg. Míg szél tekintetében 11 30 és 40 km/h szelet mond. Úgy voltam vele, hogy esőből kb. ugyanannyi, de szél miatt a szerda a legjobb. Vagy más oldalt érdemes nézni?A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
P11
csendes tag
Sziasztok!
Vélemény erről?
[link]
Polygon megbízható márka? -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Maximum1 #161211 üzenetére
Mindegyik sütögeti kis pecsenyéjét a vírusmizéria lángjánál,gátlástalanul meglovagolva a lehetőséget,ott tetszelegve buta fejével a megmentőnk szerepében ahol csak tud.Röhejesek ezek a politikusok!
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
DonDennis
senior tag
Dechatlonból aki rendelt biciklit mostanában milyen fuvarozóval küldték? Én két biciklit rendeltem 04.17.-én, és azt írja "Szállítási mód: MPL túlméretes csomag". Elvileg a megadott dátum szerint 04.27.-04.29. között kell kiszállítaniuk, de ma még nem igazán kaptam semmi értesítést, hogy átadták volna a futárnak. Tudja valaki, az MPL-nél is úgy van-e mint a többi fuvarozónál, hogy először bekerül a nagy elosztóba? Mert akkor ha holnap nem adják át futárnak akkor esélytelen, hogy ide érjen hosszú hétvége előtt, ami azért picit bosszantó lenne mivel elvileg "online készleten" volt minden termék és 04.17.-én megrendeltem őket...
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
zolka78
senior tag
Sziasztok! Lenne egy hátsó váltó dilemmám. Egy T6000 deore cuccot cserélnék valami jobb váltóra, 10-es sorhoz. Amik eddig elérhető kategóriába kerültek az a shimano xt cuccai, de nem tudom ebből melyik szériába érdemes belevágnom. Van az M781 és M786 verzió, amik alapvetően montira vannak kihegyezve ha jól tudom, és van egy T8000 verzió ami trekkinges cucc. Nekem szintén trekkingre kellene, ezért érdekel a véleményetek, hogy van-e esetleg értelme valamelyik montis verziót bevállalni. Esetleg ezek közül a váltok közül használható-e valamelyik deore 10es shifterrel? Vagy lenne még egy verzió, hogy elindulok sram vonalon, bár ez már egy nagyadag kütyübuzéria is lenne, de érdekelne a dolog ha jobban járnék mint a shimanokkal. Sramnál ugye csak az X5 és GX váltok tudnak szóba jönni.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
félisten
Hátsó fogassort/váltót + első váltót megküldhetem nagynyomásúval?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
HugóBoss
tag
Véletlenül nem közületek kanyarodott ki mögém valaki outival a soroksárira a hősök terénél?
-
-
Maximum1
őstag
válasz Hasaggymeg #161219 üzenetére
Az a szomorú hogy most kezdik el amikor már látszik a fény az alagút végén, eddig mind el volt tűnve.
Enyhül a járvány, most félhetünk ezektől...lásd maszk mizéria, eddig miért nem kellet?
Lement az ára, be lehet szerezni, most lehet osztogatni, játszani a "megmentőt" ahogy írtad.[ Szerkesztve ]
-
bardi
aktív tag
Ebbe csak úgy belefutottam ma. Tökre nem hasonlít semelyik nevesebb gyártó termékére
'92 Honda VFR 750
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz D1Rect #161222 üzenetére
Én nem,vagy csak messziről,óvatosan tenném,kimos6 minden zsírt mindenhonnan telenyomva sáros,poros vízzel a csapágyat.
(#161224) HugóBoss...ha mögötted maradt és nem tudott megelőzni, nem fogja bevallani senki,hogy ő volt.(#161226) Maximum1...jó volna már egy csak rájuk veszélyes törzs megjelenése végre!
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
használt e-bike-ot keresek (trekking) 5-600 000 Ft körül. van valami javasolt, bevált típus? köszönöm szépen.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
ZolkoW
őstag
válasz Teasüti #161165 üzenetére
Tudom, már többször volt kérdés, de a Reverb nem pont ellenjavallt? Ezzel szemben a Brand-X-ről talán még nem hallottam rosszat, a KS-ről egy kicsivel többet, de a Reverbet és a Crank Brotherst ebből mintha csak szidnák . Aztán bocs, ha rosszul emlékszem - mondjuk Reverb állandóan van az aprón, ez is egy intő jel lehet.
Nekem is Brand-X van, de túl sok km még nincs benne . Eddig működik, egyszerű volt beépíteni is (rejtett bowdenes).Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
félisten
válasz Hasaggymeg #161230 üzenetére
A váltóban vagy a fogassoron milyen csapágy van?
Arra gondoltam, hogy max a bovdenhez mehet be és berohadhat.[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz 6030D #161233 üzenetére
Mindíg a jobb lábamat teszem le, szerintem ezért fordul jobbra . Ha valamiért balra dőlök és a bal lábamat kell kirántani a pedálból, kva kellemetlen érzés, sőt, balra a kanyarokat is óvatosabban veszem . Kéne gyakorolgatni az ilyesmit, jó sokat.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
dbala
tag
válasz jjeahh #161238 üzenetére
Pont fordítva vagyok. Mindig a bal lábam akasztom ki először és teszem le és a jobbra kanyarokkal vagyok óvatosabb.
Shimano fékkel lenne valakinek tapasztalata? Cserén gondolkodom, mert gyengének érzem már az Aliviot, meg nem is nagyon illik a bringához.
M8000 vs M785 véleménye/tapasztalata valakinek? -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz D1Rect #161237 üzenetére
A görgők csapágyazottak (asszem a Deoretól felfele) és a sor csapágyazása,a reteszelő rendszer,vagy az agy is "átmosható" ha a rögzítőanya,vagy kialakítástól függően éppen az ellenkező oldalról,az agy felől kap egy rendes nyomást.
[ Szerkesztve ]
-
-
ZolkoW
őstag
válasz dbala #161239 üzenetére
M500-tól már nem nagyon nyúlsz mellé.. bár pont a 8000-essel vegyesek a tapasztalatok, nekem nem volt, úgyhogy csak a 785-ösről tudom írni, hogy az szerintem eléggé okés. A 8100 viszont állítólag mégjobb lett. Ezért abban bízom, hogy a 7100 is
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz nrg.960 #161241 üzenetére
A felsoroltak között milyen számottevő különbséget tapasztaltál?...én a sor elején tartok éppen.
[ Szerkesztve ]
-
nrg.960
tag
válasz Hasaggymeg #161243 üzenetére
Mindhez más tárcsa és betétek voltak. De a 615 és a 785 között fékerőben hatalmas eltérés nincs, a kar mint ha kicsit merevebb lenne, meg kisebb a súly, és az 785-ön a kar talvolsága kézzel állítható, nem csak imbusszal.
Ha jól rémlik, a 785 kerámia dugattyús, a 615-t nem tudom.. de lehet tévedek, nem mostanában voltak már.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok a szavak embere..
-
lorcsi
veterán
hello 4 all!
190 magas vagyok, 12 éve használok egy 26' kerekű ...kb. 54os bicajt (felsőcső hossz) és kezdem kicsinek érezni..talán L-es lehet
itt a bicaj :
[kép] [kép] [kép]
síkon tekerek..de van benne terep isszeretnék fentebb lépni pl. 29er irányban...és xt szintet megütve...plusz xl méretű váz is kényelmesebb lenne már
a keretem 200, ezeket a bicajokat néztem első körben:
első
második
harmadik
negyedikszerintetek?
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
jjeahh
nagyúr
válasz lugosi #161245 üzenetére
Touring Edge Plus és szilikontok van rajta, az Edge 810 enyhén butított tesója.
lorcsi: ezek közül én az elsőt venném, a többit elfelejteném.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
félisten
válasz Hasaggymeg #161240 üzenetére
Értem már mire gondolsz, nyilván nem ész nélkül küldeném meg.
Eszembe nem jutna az olajos koszt rámosni a kerékre.(#161247) lorcsi: A nagyobb FB csoportokba írj, hogy ilyet keresel!
Azt is írnám, hogy 200(körül), aztán azt a plusz 10-20eFt-ot lealkudnám a végéből.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest