Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
válasz janakbacsi #171492 üzenetére
Szerintem azért itthon se drágábbak. Attól függ, milyen kell...
Azért itt is van választék például.WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
addikt
válasz janakbacsi #171492 üzenetére
$50 azaz biztos vámolni fogják, lesz 18-19 ezer a vége
egy Velotech táska meg 4500 forint
de az általad linkelt táska is olcsóbb itthonról, más márkanévvel: [link]“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
jjeahh
nagyúr
válasz janakbacsi #171833 üzenetére
Két ismerősöm használ ilyeneket, ők elégedettek vele, de nem valami igényesek a lencsére és előtte nem próbáltak semmi igazán jót, szal a lencse minősége kérdéses.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz janakbacsi #171848 üzenetére
Igen, a Stravan egy szakaszon az aktuális csúcs.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Toobee
veterán
válasz janakbacsi #171833 üzenetére
Aldiban van most 5990 azt hiszem.
-
Ringman
nagyúr
válasz janakbacsi #190010 üzenetére
árfüggő is, én schwalbe marathon szériát nézném (jobban megéri külföldről rendelni)
pontos típus meg felhasználásfüggő - mennyit mész terepen, esőben, hóban, stb.
én ezt használtam a trekkingen: marathon GT 365 [link]
hóban/sárban/esőben is tekertem vele, szerintem kb mindenre jó, de semmiben sem kiemelkedő, ha csak aszfalton mész, akkor ne ezt válaszd, mert nem a leggyorsabban gurul.
nyilván nem könnyű, mert drótperemes.2 defektem volt egy pár gumival ~1500 km alatt, egyik egy szeg - itt kb minden lyukadt volna amúgy is, meg egy felütéses, terepen, ami nagyobb nyomáson vsz. nem történt volna meg.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz janakbacsi #190016 üzenetére
ebben az árkategóriában marathon plus, marathon mondial vagy marathon almotion. (attól függően hogy a súly-defektállóság-tartósság tengelyben mi a fontos - nézd meg a schwalbe oldalát + ezt a cikket)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz janakbacsi #190032 üzenetére
Most nem látom de korábban már volt hirdetve hogy ideiglenesen nincs átvétel a Covid miatt.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
balintbaba
tag
válasz janakbacsi #259478 üzenetére
Használd, nekem hátul nyeregtáskámban a pótbelsőm is foltozott már.
-
Ringman
nagyúr
ha nem ereszt gyorsan (pl. 3 naponta pumpálni kell, a másikat meg havonta), akkor jól sikerült a javítás és nyugodtan használhatod.
-
vlevi
nagyúr
Felhasználás függő. Ha városban, nagyfater bringajaval,, 1-2km-re, ott simán. De, ha orszagutival 80-al tepsz lefelé a grossglocknerről, akkor inkább ne és persze a kettő között is vannak fokozatok.
Ha jól sikerült a javítás, akkor persze megint más, akkor azzal nem lesz gond.
De egy új belső azért még olcsónak mondható, én inkább cseréltem.
Legfeljebb arra tartogatom meg, ha vegszukseg esetén, otthon nem tudnám másra cserélni. Aztán pár év múlva jó lesz az befőttesüvegre[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Én korábban amíg nem tejjel mentem úgy csináltam, hogy mindig az éppen foltozott belsőt tettem tartaléknak (az frissen foltozva és kipróbálva biztonságosabb mint az x ideig a nyeregtáskában zötykölődő tartalék) és a tartalékot helyeztem fel a gumiba, így biztosítva a körforgást is. Volt olyan, hogy a zsír új gumit foltozhatatlanul lyukasra dörzsölve vettem elő a nyeregtáskából. Egy ideig 3 folt volt a maximum, a harmadik utáni defektnél eldobtam a gumit, de egy időszakban, mikor 3 hónap alatt 9 (!) defektem lett volt 5 folttal rendelkező gumim is.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
janakbacsi
őstag
válasz janakbacsi #262045 üzenetére
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz janakbacsi #262046 üzenetére
Tudtommal vannak itt Alis telefontartót használok, vagy azt korábban kipróbálók, csak jelentkezik majd valaki.
chubby206...Friczy jól alád vágott! ...jó meccsnek ígérkezik ez! 😎
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Jogász topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest