Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz HugóBoss #160350 üzenetére
A tapasztalt ajánlók biztos mondanak jót, én csak a saját tapasztalatot tudom megosztani. 15 év nem tekerés után vettem tavaly egy Cube Naturet (nem pro, exc vagy allroad, csak a legalapabb) és nagyon imádom. 185 cm magassághoz 58as vázméret nekem kényelmes hosszú távon is. Semmiből sem csúcskategória van rajta, de minőségi és tartós cucc. Persze az sem mindegy, hogy mire kell. Munkába járás 5-10 km vagy túrázgatás 50-100 kmre? Kell rá csomagtartó pl? Illetve olyan aprósággal, mint pl ülőgumóhoz passzoló nyereg vagy mondjuk comfort markolat szarvval lehet tuningolni a kényelmet viszonlag olcsón (bringa árához képest). Nézz szét a nagyobb bringás boltok honlapján, hogy egyéltalán milyen forma tetszik és lehet szűkíteni.
[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
ggeleven
őstag
válasz HugóBoss #160350 üzenetére
Azzal még számolj, hogy pártízezer simán könnyen elmegy kigészítőkre a bicaj árán felül. Sisak, kesztyű(k), ruhák, szemüveg, világítás, fényvisszaverők, táskák/pakolós helyek, defektjavítók/defektgátló folyadék, kulacstartó+kulacs, kitámasztó-sárvédő-csomagtartó (ha nincs és kell), láncspray, féktisztító, stb, stb.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz HugóBoss #160365 üzenetére
1 szavazat a Cube-ra.
szekra...nagyon alap,évi 1-2 ezer km laza,aszfaltos sétálásra jó.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Maximum1
őstag
-
ggeleven
őstag
válasz HugóBoss #160365 üzenetére
Pont náluk vettem én is a bicajt (alig pár sarokra van) és nagyon segítőkész brigád. Az üzletben jelenleg csak online átvétel zajlik, de telefonon kérdezz rá, hogy esetleg méretpróba megolható-e. Akkor már egyből látnád a valós készletet is. Simán lehet, hogy van náluk készleten érdekes darab, amit a honlapon nem is szúrsz ki.
Amúgy meg: Ezért késnek a Cube kerékpárok Magyarországon20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Maximum1
őstag
válasz HugóBoss #160374 üzenetére
Akkor nem marad más mint a 105, ebből van méret és isteni ez a szett, én is ilyen szettet használok csak koskormánnyal.
Ez a hobbi szint csúcsa, szerintem ha belefér akkor ezt vedd meg, évekig nem lesz gondod bringára.
Van fent egy használt is, sokat nem mehetett vele, ezt Neked kell eldönteni megéri e, még bele alkudni stb...[ Szerkesztve ]
-
-
INTELligent
senior tag
válasz HugóBoss #160504 üzenetére
HugóBoss: Grat hozzá! Majd kérjük a beszámolót .
itouchfan: cadence/speed sensor, pont nemrég lett vége az akciónak, én még ennél is olcsóbban el tudtam hozni.
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
jjeahh
nagyúr
válasz HugóBoss #160509 üzenetére
Jó kis gép, grat! A kitámasztót én sem raknám rá . Mondjuk haverom a 29er montira is felrakta, aztán terepen csattog mint állat . Szoktuk cseszegetni, hogy próbálja meg "kézifék"-ként használni, pl. nagysebességgel köves lejtőn lerúgja, oszt megáll .
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Maximum1
őstag
válasz HugóBoss #160524 üzenetére
Kormányra mountot, pedálfordulat mérő , sebességmérőnek is vehetsz még egyet ha belefér, de az óra GPS mérőjével is el lehet lenni amíg lemennek az árak, és mellkaspánt, de lehet olyanod már van.
Ezeknek most jól felment az ára + a Dollár árfolyam tovább drágítja.Gyári Garmin: szenzorok, mount
A fizut én is várom, de kb 86'-ban kaptam ennyit utoljára mint most fogok...
[ Szerkesztve ]
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz HugóBoss #160640 üzenetére
A lakat téma végtelen...
Nekem volt hüvelykujjnyi láncos Abus, Robbanthatatlan U, mindkettő negyven kiló, beszartam a hurcolástól. Most van egy 40 dekás Kellys fold 70; 5 perc alatt ezt se törik le, csak flex-szel. Menő bicajt ne hagyj olyan helyen, ahol békében mókolhatnak vele, mert akkor mindegy mivel kötöd le."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
ggeleven
őstag
válasz HugóBoss #160640 üzenetére
Olcsó, de használható nadrágot nézd meg Aldiban. Kivehető a betét, kényelmes, csak 2500-4000 és akkor láttam kirakva, amikor amúgy nincs bicós akció.
Zár remek kérdés, részben ízlés kérdése is. Sokat olvasgattam róla/néztem tesztet és Abus u-lakat mellett döntöttem. Amazon.de-ről meg is volt 52 Eurból a Granit Plus 470/300. Csak 1300 gramm![ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz HugóBoss #161554 üzenetére
[link]
Erre lehet, hogy van egy egyezményesebb is, de Cube-éknál ezt találtam. Nekem úgy rémlik, a 61 cm-es ugratások (24 inch?) több gyártónál is a 3-as kategóriába tartoztak, ez jellemzően egy MTB XC kategóriát fed, ami ennél durvább, az pedig a 4-es, 5-ös.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ggeleven
őstag
válasz HugóBoss #161646 üzenetére
Nézd meg az EP honlapján, hogy hol fogadják el. Ahogy látom a sajátomnál (Prémium EP) ezek mind kártyaelfogadóhelyek. De inkább hívd fel őket, mert nekem a gyógyszertárban sem voltak benne biztosak, hogy működnie fog-e (de működött). Amúgy az EP kártya kb egy egyszerű bankkártya, szóval jónak kellene lennie sok helyen. Valahol csak találtok valamit.
Viszlay Sport
Bar-Ker 97 BT Kerékpárüzlet - szervíz
Berguson
Bike Art Center Kerékpárbolt
Bringaboard Trekking-City
Bringaland
Bringáspár
Gepida Factory store
Hajtány Kerékpárbolt
Hervis
K2 Bikeshop
Mekka Kerékpár Szaküzlet és szerviz
KerékpárCity
Omega Kerékpárbolt
Speed Bike Kft.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest