Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Azteeek #161001 üzenetére
Mennyire vékony kerék? A 700-35 pl vékony. Nekem olyan van. Igazából azt hiszem mindegy milyen mintával is vékony. A 40 már tuti jó, mert az asszony 42-ese traktor kategória egy trekkingre (nekem).
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
ZolkoW
őstag
válasz Azteeek #161001 üzenetére
nehéz rá válaszolni, ha száguldozni szeretnél, kevés lehet, ha túrázni, akkor simán jó, szóval a bringástól is függ, az elvárásoktól is, a konkrét úttól is :)
Ma csupa erdei úton mentem a 42-es aprómintással, és frankó volt, meg volt vagy 25-30km aszfalt is.
Egyik nap feleségemmel tekertünk, jó sok km-t konkrétan friss sóderban, arról nem fotóztam :)
Féltem tőle, de végülis nem volt akkora vész.
Ráadásul jó esélykiegyenlítésre ;) Míg párom az életéért küzd a montijával, addig én is megtalálom a kihívást a vékonygumissal.[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
válasz Azteeek #161012 üzenetére
Békés, itt is rengeteg a folyó töltés.
Függ a váztól, hogy elfér-e és a felni szélességétől, hogy mi a max. az ajánlott gumiméret. Én kockáztattam, mert 18-as felnim van. Úgy voltam, hogy max. lecserélem a kerekeket is, végül maradtak. Lehet, hogy alacsonyabb nyomáson hajlamosabbak lennének lefordulni, de én nem használom 3bar alatt. -
RetepNyaraB
veterán
válasz Azteeek #161010 üzenetére
Ilyenekre bármilyen trekking jó. Ez sima töltésnek néz ki, sehol a sóder. Ha kavicsos az út, az nem gond. A gyári felnire teszel szélesebb külsőt. Épp mostanság érdeklődtem ilyen témában. A választott bicón van spórolósság (műanyag pedál, mechanikus tárcsafék) és kellemesség (lockout teló, használható váltás, Mitas gumik) is. Neked kell eldönteni.
(#161011) woodworm 18-as felnire 50-es gumi NAGYON durván hangzik, érdekel. Mutassá képet közelről és távolról is!
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
INTELligent
senior tag
válasz Azteeek #161010 üzenetére
Győr felé milyen minőségi töltések vannak , én Ásványrárótól Dunakilitiig jártam végig az árteret valamennyire, hol töltésen, hol a Duna mellett, de ott sokkal több a kavics. Nem mondom, hogy van kondim, de volt olyan, amikor akkora kavicsokkal volt borítva a töltés (talán Dunaremete magasságában), hogy hiába a légrugós teló meg a 2.25-ös gumi, szépen szétrázta a kezemet. És itt most nem kavicságyról beszélek, hanem a kemény földön szétszórt darabokról.
Más: na ma végre én is kiszabadultam egy rövid körre. A Convoy M1-et most megtúráztattam szürkülettől az erdőben. Majdnem még jobb is volt, mert a vetített árnéykok miatt lehetett látni a gyökereket, meg a gödröket. Viszont jó, hogy rendeltem tartókonzolt a sisakra, mert amikor a kormányt rángatom, akkor nem mindig előre vetüla fény és az izgi tud lenni .
(#160980) Hasaggymeg: Nem is tudtam, hogy cx-szel is nyomatod. Szépek nagyon, jó ízlésed van .
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
-
Hínár929
tag
válasz Azteeek #163316 üzenetére
Szia,
Itt egy összefoglaló, hátha segít. -
Ringman
nagyúr
válasz Azteeek #288116 üzenetére
nem a felni lesz a szűk keresztmetszet, hanem a váz/villa férőhelye.
a schwalbe szerint 19-es belső felniszélességhez akár 2,4"-os mtb-gumikat is feltehetnél:
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android játékok topikja
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest