Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#124284) deny330 válasza Toobee (#124276) üzenetére


deny330
aktív tag

Attól függ, hogy milyet. A freerider kellene ahogyan olvasgattam ezek után, a spitfire nem tudom milyen lehet. Freeridert nem láttam 76 euró alatt, az meg már szállítással bőven kiesik a lélektani keretemből, és akkor még fel sem tudtam próbálni, hogy milyen, kényelmes-e. Nekem ez a legnagyobb bajom a ruha / cipő rendelésekkel netről.
Az ION Raideket nézegettem, de nekem külsőre nagyon nem jönnek be.

(#124277) emiki6: Volt hasonló pedálom mint ez a Vellgo, ha azon tapad akkor annyira rossz nem lehet talán. Az a baj ezt élőben ki kellene próbálni. Nem tudom, ha lesz rá alkalmam lehet kipróbálom, de így vakon nem tudom bízzak-e benne. Bár a Vans sem jobb ilyen szempontból, csak ott van némi teszt lehetőségem.

(#124279) jjeahh: Adidasom volt, jelenleg is abban bringázok, de csak mert a bőr jól tűri a sarat, vizet. Téli cipőnek használom, eléggé ütött-kopott. Amúgy megértelek, én is a "sablonsága" miatt nem vennék ilyeneket. Northwave Tribe amit linkeltél nem tűnik rossznak, de azt se találtam 80 euró alatt, itthon pedig kétlem, hogy árulnák bárhol is, hogy kipróbáljam.

(#124280) Hasaggymeg: Pont ez az, hogy tapasztalat. Bár tudtommal vissza lehet vinni a cipőt és kicserélni bizonyos boltokban, az ilyennel talán megérné egy próbát tenni a vans-ek esetében, főleg ez szól csak mellette, meg a "talán jó".. :DDD .
Múltkor volt szó az Adidas Terrex cipőről, hogy ugyan olyan (vagy hasonló?) a talpa, mint a Five Ten cipőknek. Az a baj, hogy nekem nem túra cipő kellene, hanem akkor már hétköznapi használatra is azt hordanám. Persze személyes vélemény, de nekem nem jönnek be az ilyesmi fajták.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat és segítségeket! :R :B

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.