Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#32760) nemeth989 válasza D1Rect (#32753) üzenetére


nemeth989
senior tag

Mondjuk annyit kétségkívül annak idején megért nekem, azért is vettem meg.

313313 igen nehéz átütni, hát ezzel nem igazán értek egyet, simán kilyuggatnak at azonos tierben lévő tankok, de vannak olyan napok, amikor tényleg képes érdekes dolgokra.

Drenadar azért légyszíves a T54-el ne említsük már egy lapon, semmi esélye nincs ellene, nekem volt t44-em mondjuk még a zárt bétában, de ha fullos szerintem jobb cucc az, és a Panther II-vel is jobban szerettem menni, de ezt úgy mondom, hogy a type-pal sincsen rossz statisztikám.

Bingisz sajnos nincsenek már meg a régi screenek, de tudtam volna neked olyan dmg-eket mutatni, amitől égnek állt a hajam. Konkrétan ütöttek már át a torony legfelső pontján középen, ahol se kupola se semmi nincs.

Biztos vagyok benne, ha jó páran csatát mennétek type-pal, rájönnétek, hogy közel sincs olyan nagy tank, mint ahogy bevan állítva. Szerintem ezt jó néhány type tulajdonos tudná igazolni, nem mondom azt hogy rossz tank, de akkor se akkora nagy cucc, mint ahogy jó néhányan elképzelik.

[ Szerkesztve ]

RideMyStyle "LoveMyWilier"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.