Hirdetés

2024. március 4., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Segal


Segal
veterán

Nem csípem a Majkát, de azzal a gondolatával maximálisan egyetértek hogy egy férfi ne viseljen ilyen "csipogót". Röhejesen néznek ki egy férfi kezén.
Vagy valami elegáns hagyományos óra vagy inkább semmi, de ezek a túlárazott, színes-szagos ehulladékok...

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#2) Ricardo válasza Segal (#1) üzenetére


Ricardo
félisten

Egy pár millás luxusóra valóban jobban mutat. :U
Nem is férfi a férfi ha nem olyat hord :W

[ Szerkesztve ]

(#3) novinyul válasza Segal (#1) üzenetére


novinyul
veterán

Munkába nagyon sokat segít! Mikor nincs meló akkor meg a hagyományos óra van használatban :)

Pixel 8 - Samsung Fold 3 - Retro telefonok

(#4) Trailblazer


Trailblazer
addikt

Hááát nekem a feleennyi lenne a "'megengedhető árú"...

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#5) foglaltvagy válasza Segal (#1) üzenetére


foglaltvagy
kezdő

Te milyen típust viselsz?
Kép is jöhet vagy akár link is hozzá!

(#6) Lajmund válasza Segal (#1) üzenetére


Lajmund
senior tag

Nettó hülyeség. Meg kit érdekel Majka? A régi óra csak az időt tudja mutatni meg ékszer. Kik hordanak ékszert? A nők. A férfiasság nem itt kezdödik. Sokkal nagyobb poén egy okos eszközt hordani ami tud egy csomó mindent az elavult sima órákhoz képest és pluszba megkönnyíti az életed és nem kell elövenned a telefont fizetéshez vagy üzenetküldéshez mert csak simán bediktálod és rányomsz hogy küldés. Uszásnál nem kell számolnom mennyinél tartok mert az óra ezt is tudja. Folyamatos pulzus követés vagy bármi ami nem jut hirtelen eszembe. Most hogy egy diszpinty kis Lakatos Majka mit gondol pont leszarom meg az összes kamu macsót. Ugyanmár.

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/ #Ha nagy a sötétség akkor egy gyertya láng is vakító# Lajmund

(#7) .mf válasza Segal (#1) üzenetére


.mf
veterán

Nem vagyok a kütyümánia híve, sőt, órát se hordok már legalább 15 éve; azonban az átlagnál sokkal többet mozgok, vagyok kint a természetben, csinálok akár elég extrém utakat (most ősszel Izland bringával-sátorral, tavasszal volt vadkempingezve sivatag Jordániában, tavaly 3000+ hegyek, meg korábban Himalája, sarkkör, stb). Egy ilyen nagyon praktikus lenne, ha pl. rá tudnék pillantani rajta a térképre és az órára, nem pedig a zsebemből kéne előkotorni a mobilt, és levenni a kesztyűt, hogy az ujjlenyomat-olvasó felismerjen és a képernyőn tudjak tapicskolni, amíg el nem gémberedik a hidegtől...
Jó cucc, de én is drágállom még egy kicsit, és az üzemideje túl rövid.

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#8) PeteePeti válasza .mf (#7) üzenetére


PeteePeti
őstag

Hát neked nem is az ilyen gagyi órák valók akkor, hanem egy csúcs Garmin! Na azok pont az ilyen kalandoroknak vannak kitalálva! :R Egyszer ruházz be egy olyanra és látni fogod, hogy neked minden pénzt megér majd! Nem csalódnál benne az biztos! :DD

OnePlus 12 5G 16/512 | Samsung Galaxy Watch 5 Pro | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923

(#9) dionaea válasza Segal (#1) üzenetére


dionaea
őstag

Ezért vettem hybrid smart watchot (is) e-ink kijelzővel. Úgy néz ki mint egy óra és amire hétköznapokon szüksége van egy főleg irodás embernek azt bőven tudja.

(#10) MC Pite válasza .mf (#7) üzenetére


MC Pite
veterán

Epix-et 210ért vettem (kibontott volt), na ott az 5 gombos kezelés, térképhez meg a tapi, elég jó felbontással.
Bringához nem a legjobb az amoled (akkor fenix), de ha a csuklólendítés nem hátrány, simán jó lehet.

Ha meg csak követed a tracket, arra egész jó a vaktérképes Instinct 2 is, ami korrekt árban van, és legalább annyit bír mint te - és te az átlagtól acélosabb vagy:) !
Sőt, X-es változata akár expedíció módban, navival rendesben lazán rögzíthet napokig, hetekig.
Tényleg be kéne menni Z-hez egyszer körülnézni :K

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#11) foxymaci válasza Lajmund (#6) üzenetére


foxymaci
senior tag

Köszönöm :C :R

_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /

(#12) embe válasza Segal (#1) üzenetére


embe
nagyúr

Legalább "felpörgetted" ezt a topicot. Nekem van egy Garmin Fenix 6, illetve egy Huawei GT3Pro. Nem érzem egyiket sem röhejesnek. A fitnesz karkötőkre rálehetne mondani, de az én szememben azok sem azok.

Azért az is tök jó volt nyáron, hogy supoztunk a Balatonon. Áteveztünk egy másik strandra. Hirtelen jött ötlet - a parton odamentünk egy büféhez. Fogyasztottunk - és fizettem a Garmin órával.

[ Szerkesztve ]

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#13) LosBlancosRM válasza Segal (#1) üzenetére


LosBlancosRM
senior tag

Ne az órától várd, hogy férfit faragjon belőled. :U Ha nem érzed magad annak, bármilyen órát felvehetsz, nem fog segíteni. Ez fordítva is igaz. Pl egy Jason Momoáról nem jut az eszembe, hogy nem férfi, mert felvesz rózsaszín ruhát.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S24 Ultra

(#14) jUUh válasza Segal (#1) üzenetére


jUUh
addikt

Így 2023 legvégén én meg úgy vagyok vele, hogy felnőtt emberek azt hordanak, amit akarnak.

Ki vagyok én, hogy megmondjam férfinek, nőnek, hogy mit meg hogyan hordjon? Egyáltalán kinek van erre ideje és energiája, kedve foglalkozni.

Samsung Galaxy S23+ | Samsung Galaxy eredeti szövet szíj eladó

(#15) Segal válasza Ricardo (#2) üzenetére


Segal
veterán

Itt nem a pár milláson van részemről a hangsúly, hanem csak azon hogy egy sima óra egyszerűen jobban mutat egy férfi karján mint ezek mindenféle színes csíkos mintázatot mutató okosórák. Ettől függetlenül nem lett senkinek sem címezve a hsz-em és direkt offbe is raktam ezzel utalva hogy ez csak a magánvéleményem.

foglaltvagy:
Jelenleg nincs órám, de alapesetben leginkább a Certina órák jönnek be.

Lajmund: Elavult hagyományos órák? Ezek az eszemetek lesznek fél év múlva fele annyit érő környezetszennyezések.
A sportfunkciók meg tök jók csak az egyik óra épp azt mutatja hogy megtettél 7000 lépést a másik szerint csak 6500-at, az egyik szerint 160 a pulzusod, a másik szerint épp csak 150 stb. Még jó hogy legalább az időt ugyan annyinak mutatják...

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#16) doooo válasza Segal (#1) üzenetére


doooo
veterán

Na még csak az maradt kérdéses, hogy amúgy egyrészt kit érdekel, mit gondoltok a Majkával karöltve, illetve másrészt, hogy van-e jogotok megmondani bárkinek is, mit hordjon? Senkit, és nincs. Téma lezárva.

(#17) Ricardo válasza Segal (#15) üzenetére


Ricardo
félisten

" mint ezek mindenféle színes csíkos mintázatot mutató okosórák"
Ezek szerint kicsit sem ismered őket. Olyat állítasz be kb amilyet akarsz.

Nem kell hogy színes szagos számlapot használj.
Példa

Ráadásul egy óra nem attól szép vagy ízléstelen (bár hogy kinek mi aez vagy az , az egyénenként változik), hogy okos vagy "hagyományos. Sőt még az ára sem garancia ezen a téren semmire.
Példa

[ Szerkesztve ]

(#18) Segal válasza doooo (#16) üzenetére


Segal
veterán

Mondtam én hogy ne hord? Én csak azt írtam hogy szerintem hülyén mutat egy férfi kezén. Ettől függetlenül nekem mindegy hogy hordod e, csak a véleményem írtam le. Azt meg remélem még lehet... Részemről is lezárva!

Ricardo: Tudom hogy be lehet állítani, de én ismerettségi körben még 1 embernél sem láttam hogy olyanra lett volna állítva a kinézet, hogy hagyományos órának tűnjön.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#19) pusszycat


pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog

Nem attól férfi a férfi, h milyen órája van, hanem attól hogy folyton kanos. Mert ha nem az, akkor már nem férfi. Csak elgondolkoztam. :D

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB

(#20) Füleske


Füleske
addikt

Estére kifogy, érintkezős töltés. Tényleg eddig tartott az érdeklődés. Meg ha már pro, akkor zafír legyen az üvege. A nélkül nem vennék órát.

(#21) mrcrnl


mrcrnl
tag

Én S1-et használok már egy ideje. Törekszem a legtermészetesebb, de mégis leginformálóbb kinézetre, ezért a képen látható számlapot használom. Viszont van 10db különféle óraszíjam hozzá a bőrtől a csat nélküliig, melyeket minden reggel az aznapra összeállított outfitemhez igazítok. Ha estére megyek valahová, akkor megintcsak az öltözethez és az alkalomhoz illőt csatolom fel. Úgy érzem, vélem, ezzel kevésbé komolytalan a megjelenésem. 2 hetente töltöm az akkuját, ez nem olyan rossz, bár az előző Amazfit-em 3 és fél hétig kibírta konnektor nélkül. Két "jelentősebb" problémám van ezzel az órával: nem tudok vele fizetni (nincs VISA támogatás), illetve az alsó gomb gyakran benyomódik munka közben, így nem az időt látom ha ránézek, hanem a sportválasztó menüt. Ezek miatt előbb-utóbb cserélődni fog egy okosabb példányra...

(#22) embe válasza Segal (#18) üzenetére


embe
nagyúr

Mondtam én hogy arra jó volt a hozzászólásod, hogy ezzel felpörgetted a topicot. Mert amúgy az óra valóban érdektelen ilyen üzemidővel. ;] :P

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#23) Mustaros válasza Segal (#15) üzenetére


Mustaros
aktív tag

Órát se hordasz, de ide azért sikerült bebüfögnöd valami napi bölcsességet.. gratulálok..

(#24) Parallaxis válasza Mustaros (#23) üzenetére


Parallaxis
addikt

Ismerek én is ilyen embert..

Ékszerként hordja a milliós óráját, mert ettől érzi valakinek magát, de az időt ne kérdezd meg tőle, mert nem tudja leolvasni, előveszi a mobilját és onnan mondja meg :D :D
(Halál komoly, megtörtént eset.)

[ Szerkesztve ]

(#25) Ricardo válasza Parallaxis (#24) üzenetére


Ricardo
félisten

Agyat nem lehet venni :DDD

(#26) Predatorr


Predatorr
őstag

Ennyi pénzért kapni galakszivacs 5 pro-t, és még a xiaomi hemzsegő bugjai sem zavarnak be. Amúgy majd 1 hetes üzemidővel érdekel okosóra, az talán kibír egy egész napos kerékpározást. Addig jó Xiaomi watch 1, féláron, zafír üveggel és extra bőrszíjjal, bugostul.

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#27) prolad


prolad
őstag

Annak mi az oka, hogy az EKG-t nem lehet használni engedélyeztetés híján, ha maga a HW ott van benne? Önkéntes alapon 3 nagy figyelmeztetés után, hogy csak saját felelősségre, mert nem hitelesített eszköz.

(#28) Predatorr válasza prolad (#27) üzenetére


Predatorr
őstag

Az, hogy nem te mondod meg, mire használhatod, amit vettél. Szokd az igát! Amúgy zenét sem lehet másolni a Watch 1-re, mert európai vagy. Színtiszta rasszizmus.

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#29) juuzer


juuzer
addikt

Nem tudom, nekem az a koronaplacement nemigazán jön be. Úgy néz ki, mint egy elb.ott szemölcs. :(

Vamos a la playa.

(#30) kazsmerlaca


kazsmerlaca
senior tag

EKG-t akkor be lehet üzemelni rajta vagy nem?

Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire

(#31) vodrosjozsi


vodrosjozsi
őstag

De kár érte, annyit se tud mint egy samsung watch 4.
Azt nem értem miért kell ilyen batár óra icipici üzemidővel.
mondjuk megvan a rétege :DDD

Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4

(#32) szabi__memo


szabi__memo
nagyúr

a Garmin engedélyeztetési mizériájáról valaki tud linket adni? Érdekelne, hogy mi volt

(#33) Hallosz


Hallosz
senior tag

#1
Csak kérdem, a férfinak mi szüksége egy szilikonnal kitömött, üresfejű ám annál költségesebb fenntartású celebre? :R

Mert lakni, muszáj.

(#34) S-eye


S-eye
senior tag

Na, én nagyon nézegettem ezt az órát, de más fórumokon is problémát írnak az üzemidővel és szoftveres bugokkal kapcsolatban. Szerintem ennek az alternatívája a Samsung Watch 5 Pro.

(#35) vodrosjozsi válasza S-eye (#34) üzenetére


vodrosjozsi
őstag

Kb ugyanazon az áron van és többet is tud.

Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4

(#36) kazsmerlaca válasza Segal (#1) üzenetére


kazsmerlaca
senior tag

baromságokat beszéltek mind a ketten :DD

Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire

(#37) sfefe válasza doooo (#16) üzenetére


sfefe
őstag

Hu ezt bírom.... Van e jogotok....
Na ez a világ van ma mindenki ezzel jön ha vki elmondja a véleményét vagy állít vmit, hogy nincs hozzá jogod meg nekem jgom van ehhez vagy nincs hozzá jogom blablabla....
Szánalmas komolyan...

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#38) sfefe válasza Segal (#15) üzenetére


sfefe
őstag

Ebben van igazság... Egyik óra ennyit mutat a másik annyit...
Van sima órám van egy "okos" is...
Azt veszem fel amihez kedvem van meg hát az adott alkalomhoz illik...

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#39) sfefe válasza Segal (#18) üzenetére


sfefe
őstag

Vigyázz mert nincs jogod hozzá :D
Megjöttek a jogászok..

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#40) sfefe


sfefe
őstag

Tyű mennyi embernek gázoltak a lelki világába....
Viccesek vagytok... Ja nem...

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#41) sfefe válasza LosBlancosRM (#13) üzenetére


sfefe
őstag

Hát ha rózsaszín cuccban pózol vki akkor azért biztos nem a férfiasság jut eszébe bárkinek... Ha igen akkor vele van a baj ..

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#42) LosBlancosRM válasza sfefe (#41) üzenetére


LosBlancosRM
senior tag

Fogadjátok el magatokat. Szerintem ultragáz, hogy "férfiként" azzal foglalkoztok, hogy egy másik férfi nem férfias. :D Ez nem a csajok dolga lenne? Vagy ettől érzed magad férfinak, hogy más férfiakat stírölsz? :DD

Samsung Galaxy S24 Ultra

(#43) vodrosjozsi válasza LosBlancosRM (#42) üzenetére


vodrosjozsi
őstag

Pontosan.
Kicsit tényleg olyan mintha bele akarnának szólni mások világába azért mert őket ez zavarja.
LOL, egyem a májukat.

Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4

(#44) vlesi69


vlesi69
senior tag

Az óra nem lenne rossz szerintem, de az üzem idő és a töltés már riasztó. Volt samu órám annak is katasztrófális az üzemidő. Maradok a Watch Gt 3 Pronál, de van egy Blitzwolfom ami nem rossz. A többi hozzászólásra reagálva, egy sima karóra is öltöztet, nekem is van több darab nem csak az okosak, különböző stilusúak, sportos, elegáns, szögletes stb.

(#45) moleculez válasza Segal (#1) üzenetére


moleculez
veterán

Kihagytad hogy hetero férfi nem vezet automataváltós kocsit, a cipő bőrből készül, parfümöt pedig nem veszünk hanem csináltatunk… :U
Kb 15 velünk vannak a smart watchok, még mindig itt tartunk hogy a létjogosultsága a kérdéses? :F

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

(#46) vlesi69 válasza moleculez (#45) üzenetére


vlesi69
senior tag

:C

(#47) Csocsesz75 válasza S-eye (#34) üzenetére


Csocsesz75
őstag

Hol vannak azok a fórumok ?

(#48) MC Pite válasza prolad (#27) üzenetére


MC Pite
veterán

Ahogy írták.
Sajomi, de global cucc? Akkor 1-2 dolog máris kimaradhat. EKG amcsiknak mehet, EU-ban nem, még egy kis gyomlálás.

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#49) doooo válasza sfefe (#37) üzenetére


doooo
veterán

Szánalmas hát. Mégis megint nyomatod fullba azt, amit nem kellene. Nagyon szánalmas ez a kéretlen, jogtalan, látens agymenés.

[ Szerkesztve ]

(#50) Montanaxy válasza Segal (#1) üzenetére


Montanaxy
aktív tag

Pont lefosom azt a majombert :D

Én arra buzdítok mindenkit, hogy hordjon olyat, ami neki tetszik és jól érzi magát benne!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.