Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz BsReiki #146782 üzenetére
Szia ,
Ez megtörtént .... mármint a saját hang kiválasztása az opciók közül . Viszont a "hang tesztelése" fülre nem lehet kattintani ( nem működik) . Gondolom azért , mert a program nem érzékel felhasználói hangot . Viszont az 1. és 2. opcióknál sem lehet tesztelni a hangot ... de ettől még a játékban az alap vészjelzési hang működik .
zozyk , nincs konvertáló programom , meg nekem magas a fájlokkal való bütykölés . A lányom szokta mondani ... apa te múltszázadi vagy .
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz BsReiki #179886 üzenetére
Mint írtam , szerintem az előnye egyenlő a nullával . Az igazi problémát a Cheat , vagy csíter programok jelentik . Rohadjon le a keze aki használja . Bannolták egy részét , de a többség a mai napig használja .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Bobyjack
senior tag
válasz BsReiki #183129 üzenetére
Elvileg nem kell. A csata 3 legjobb sebzője között kell lenned hétszer. Arra figyelj, hogy az ellenfél csapata is bele van számolva ebbe, tehát nem elég a saját csapatodban a legjobb háromban lenned.
Ha túléled a csatát akkor a másodlagos is sikerül.
Elvileg az N gombot nyomva mutatnia kéne csata közben, hogy a 7-ből hánynál jársz az adott pillanatban.
-
e-newsee
addikt
válasz BsReiki #196926 üzenetére
Abban a posztban én nem látom a Miért?-re adott választ. Idézd be légyszi! Komolyan mondom!
Abban csak azt írja le Stauffenberg, hogy miért van az RNG a játékban. Egy szóval nem utal arra, hogy ezt csalásra használná/használhatná a WG. Nem kell ezt manipulálni, az ekkora RNG alapból is elvégzi azt, amit a kolléga leírt, hogy közelebb hozza a jó és a rossz játékosokat."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
De arról volt szó, hogy valakiknek pozitívan, valakiknek meg negatívan csal a WG. Na ennek nincs semmi értelme, semmi logikus és racionális alapja, legfeljebb a konteók közé sorolható. Azt meg azért nem hiszem, hogy tényleg csalna mindenki kárára, mert annyi az RNG a játékban, hogy felesleges lenne.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Stauffenberg
nagyúr
"Igen azt is leírta, meg azt is, hogyha mégis megtenné, tehát manipulálna akkor azt miért tenné!"
Ilyet nem írtam. Én logikát sem látok abban, hogy a játékosok kipécézésének és a játékuk szándékos elrontásának mégis mi értelme lenne. Az ő pénzük nem kell a WG-nek? Sosem titkoltam, hogy ennek a megvadult RNG-nek nem vagyok nagy híve, ma is egész nap a WZ-120-1G FT-vel mentem, teljesen megnyugodott célzókör mellett is aránylag sok lövést küldött mellé, miközben több mozgás közben leadott lövésem meg elképesztően halálpontos volt, amiket egy +25%-os RNG szorzó is megdobott. Nem gondolom, hogy ez így rendjén van, nem azért mert csalás, hanem mert csak egyszerűen retardált dolog.
-
xAttilax
őstag
válasz BsReiki #196940 üzenetére
de ha mindenkinek manipulált akkor egyenlő esélyek vannak, szóval az olyan mintha senkinek....
minél tovább maradjak játékban? ezt nem értem. Tovább mint a csata tartana? vagy lassabb fejleszteni egy tankot és többet kell játszani? (ha valaki ezt mondja akkor sírok).
Szerintem most a srácok olyan jól levezették, hogy el kéne engedni ezeket a gagyi dumákat .. Aki így nem tudta megérteni az már nem is akarja.."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest