Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#113286) A Zéé válasza rlazol (#113283) üzenetére


A Zéé
addikt

azért nincs teljesen igazatok teljesen abban, hogy a wn8-ad csak te befolyásolod, mert vannak olyan esetek, amikor igen is számít, hogy a körülötted levők mit csinálnak.
példák tucatjait lehetne rá mondani, hogy jó helyen vagy, igyekszel jól csinálni a dolgod, és még nem is tök egyedül vagy az adott oldalon, mégse tudsz értelmes sebzést összelőni.
De hogy kicsit konkrétabb legyek mai élmények:
El Haluf, Pershinggel top tier vagyok, közös bázis foglalás, elindulunk 6-7-en a bázis feletti sziklákhoz, jobbára azok a tankok, akiknek ott kéne lenni, ellenfelek közül is kb annyian vannak ott, mégis a 6 tankból 5 úgy hal meg, a csata 2. percében, hogy alig van sebzése, és a pálya többi része se áll jobban. Ilyen helyzetben örülhetsz annak, ha neked van időd, és lehetőséged 4-5 lövésre, abból 1 úgyis elmegy világgá, 1 lepattan, marad 2-3 sebződ, 1000 dmg... Nézd meg a wn8-ad. A csata végeredménye 15 - 4 (v. 5)
Steppes, szintén közös bázis foglalás, a 15 tankból 13 odamegy hullát játszani a két induló bázis közé a sziklákhoz, hiába pittyegek középen az STA-1-el, hogy baj van, kibújni fedezékből nem lehet, mert az ellenfelek majdnem hogy felesben jönnek a foglalókör irányából is, 1 sebző lövésre futotta, mert kétirányból jöttek felém, szétkaptak, mint foxi a lábtörlőt. Nem tartott 5 percig a csata. 15 - 3. Itt nyilván én is elszabtam, mert nem kellett volna egyedül arra menni.
Amúgy szerintem Erlenberg Támadás talán a legjobb példa erre, hogy ha ott egyik irányban megindul a támadó csapat, de úgy nagyon, akkor simán le tudják tarolni úgy a pályát, hogy a védők közül kb esélye sincs senkinek se értékelhető sebzésszámot produkálni, hiába van a tuti védekező helyeken.

Persze ezek 1-1 csaták, és 10k csatán belül elveszik a jelentőségük, de azért nem 1, nem 2 ilyen csata van naponta, hogy hiába vagy te nagyjából jó helyen, hiába teszed kb. azt amit kellene, mégse tudsz értékelhető lövésszámot produkálni.

Just a simple Lineman...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.