Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Alfa, inkább omega az...
- New Game Blitz - 2024
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz mauimagic #315198 üzenetére
nem meglepő, attól, hogy valaki bicikliboltban tölti fel az árut a webshopba, nem feltétlenül ért hozzá, és tűnik fel neki, hogy ez nagyon offos érték. lát két számot perjellel elválasztva, az egyik kb 100 grammal kisebb a másiknál, ilyet már sokat látott más cikknél, jó lesz.
én sem, mondjuk én leginkább azért, mert nincs tárcsás bicóm.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
készülj a jövő évre - a magyar triatlon szövetség rövid videója az idei eseményekről. szuszinho az egyik sztárja a videónak, minimum kétszer bekerült.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Ringman #315194 üzenetére
Pontosan...meg nem merül le soha mert vészhelyzetben kap kraftot másik akksikról váltó(k), lámpa stb.) melyeket mind összekötő egy a karnonváz anyagába szőtt huzalrendszer érintkezőkkel a szükséges pontokon...na, jól kitaláltam?
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #315206 üzenetére
egy a karnonváz anyagába szőtt huzalrendszer érintkezőkkel
D a vezetékes vezetéknélküli rendszerEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
ZavaBalazs
őstag
akkor már merjünk nagyot álmodni, energia-visszanyerő rendszer is kell bele, minden fékezésnél visszatölt a fékre, így sosem merül le.
[ Szerkesztve ]
-
Lacerta
aktív tag
Erről volt szó korábban, hogy mekkora faszaság lenne, ha lemerül a féked, akkor befog, és még hazatolni sem tudod a bringát.
A karbonváz anyagába szőtt vezeték meg különösen jó ötlet, tekintve hogy a karbonszál elég jól vezet.
"- Ki kellett dombnom a 3000 eurós karbonvázamat.
- Eltört?
- Á, fenéket. Zárlatos."
-
Lacerta
aktív tag
válasz ZavaBalazs #315208 üzenetére
Nem, inkább a váz anyagába integrált napelem.
Plusz hibrid indukciós fékek, amiknél a fékbetét csak satuzásnál ér a tárcsához, és töltik az akkukat
Mekkora marketinget lehetne hozzá kerekíteni!
" Mivel lassításnál nem ér a betét a tárcsához, akár 3x akkora is lehet a betétek és a tárcsa élettartama!*
*Cserébe csak 15x annyiba kerül mint egy hagyományos felső polcos hidrós fékrendszer"
-
(ex)Cat
senior tag
-
chubby2o6
senior tag
válasz Hasaggymeg #315193 üzenetére
Te???! Elektromos féket???!
Egy retkes AXS-re se tudlak rábeszélni, pedig már fél éve...
Asszem feladom.
-
mauimagic
senior tag
válasz chubby2o6 #315217 üzenetére
Fox Live Valve NEO érzékelői a féktesteken vannak, szal
we are getting there
[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
válasz mauimagic #315219 üzenetére
Én ezt a fórumot próbálom segítséget adó és vevő helyként venni, de nálatok ez hajlamos átmenni a személyeskedésbe ami szerintem nem nyerő, ennyi, érdemes ezeket az energiákat inkább a görgőbe meg az útba fektetni szerintem, és az eredményekkel menőzni
Részemről lezártam[ Szerkesztve ]
-
addikt
A trainernél ugyanúgy kell használni 11-es sornál a legnagyobb fogaskerék mögötti hézagolót, mint kerékre szerelve, igaz?
Csak fura, mert bringán szinte tök kussban van az egész (vagy elnyomja a forgalom zaja), görgőn meg, mint a kávédaráló. Nem ugrik, meg vált, csak jóval zajosabbnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
(ex)Cat
senior tag
válasz Dark Archon #315223 üzenetére
Én még nem hallottam élőben ilyen görgőt, de simán lehet hangja a szettnek, hiszen itt nincs ami tompítsa, ráadásul nem zúg a szél a füledbe Ezzel együtt szerintem azért nem kéne kávédaráló szintet hoznia. Persze a darálóból is van csendesebb, hangosabb..
-
ZavaBalazs
őstag
válasz mauimagic #315224 üzenetére
bocsi, hogy beleugatok, de egyszerűen nem találok olyan koordinátarendszert, amiben a 199 és a 205-ös hsz-ből az egyik személyeskedés, a másik meg vicc. nálam mindkettő egészséges csipkelődésnek tűnik, ha az előzményeket nem tudnám, még azt is mondanám, hogy baráti.
-
mauimagic
senior tag
válasz ZavaBalazs #315226 üzenetére
Én is így látom, más meg nem.
Mindegy, biztos csak a szar idő miatt vagyok az átlagosnál is furkóbb, akkora a dagonya itt, hogy képtelen vagyok kimenni bringázni. -
fulton
addikt
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz mauimagic #315228 üzenetére
pont nem, te azt írtad, hogy a 205-tel kezdődött, én meg azt, hogy egy szinten van a két hsz, tehát vagy a 199-cel, vagy semmivel (utóbbira szavazok)
de azt hiszem ez már végképp ki lett vesézve.tessék, nyálkás idős kép ma reggelről:
zékettőzést gyorsan elengedtem, az erőfeszítéshez képest vagy 15-20-szal arrébb volt a pulzus a kelleténél.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
dom1n0
senior tag
válasz ZavaBalazs #315230 üzenetére
Ugyanilyen idő volt tegnap nekem is, vicces volt benne haladni, de valamiért nagyon éltem Holnapra viszont 20km/h szelet ígérnek, így marad a zwift
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Szerintem még ne add fel!
#315204ZavaBalazs...
szuszinho az egyik sztárja a videónak, minimum kétszer bekerült.
Én ismerem őt, már bringáztam vele, sőt, láttam hanyattfekve is egy patakban."Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
dom1n0
senior tag
válasz fulton #315233 üzenetére
Csirke vagyok, vállalom, ez a jeges szél az arcba nem finom azért
Vasárnap viszont jónak tűnik, lehet egy 100kili fölöttire bepróbálkozok akkor
Szél tapasztalatok szerint akár 30-50watt körül is tud büntetni 30 körüli utazó tempónál,
ilyenkor a drop pozi nagyon sokat hoz vissza belőle Nálam 50 watt az kb a z2 teteje vs z4 közepe különbség, mondhatni jelentős hosszú távon... -
fulton
addikt
válasz zsocy #315234 üzenetére
hátszél jó móka, de mennék karikát is benne am. (viszont mivel ritkán van így inkább kihasználomra van kedv) talán egyszer tudtam elugrani 45km/h írt szélben még a csepellel, az vitorlázás volt, de még így is éreztem az erejét a kanyarokban, akkorákat rántott a bringán, és az egy sekély felni volt.
[ Szerkesztve ]
-
Oktaan
csendes tag
Szerintem 11-es sornál nem kell hézagoló, az csak 8/9/10-hez szükséges. Bár, ha hézagolóval együtt is fel tudtad rakni a kazettát, akkor passzolom, nekem a bringán és a görgőn sincs.
...
-
fulton
addikt
válasz dom1n0 #315231 üzenetére
én is. Sok napon át már gáz a köd elpocsékosodik az idő ,nedvesedik az út és az nem buli..de más élmény... egyik minapi ilyen utamon rám is esteledett na ott aztán totál bele a semmibe... én nagyon adtam na meg a szemüveg lencse az bajos tud lenni, de már van rá folyadék ha ilyen lesz majd használom szerintem használni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Ááá, már a bogár el lett ültetve. Innentől fogva csak idő kérdése, hogy megvegye vagy kérje karácsonyra.
Megjött ma a csere XT fékkar, lesz egy pótalkatrésznek. :-/ Igaz kicserélni még nem fogom tudni, még nem jött helyre a kezem teljesen. Most mindenhová gyalog megyek addig is. Pedig elmentem volna ma is simán tekerni, még nem esett eddig. Borús idő van 10 °C-kal, reggel tejköd.
-
Maximum1
őstag
Csak 11-34-es sor mögé kell hézagoló, gondolom görgőn is kéri.
-
-
attiss66
senior tag
Megjött a lánc lengyelből. Ugyancsak megjött az ülés is a Temu-tól.
Hááááát... Majdnem jó Kinézetre elég faxa, bár az a fehér az elejére nem hiányzott/mi az, valami öntudatra ébredő gyalogos átkelőhely? /.
Nem lehet eléggé előre billenteni, hogy az ülés teteje vízszintes legyen, hanem ágaskodik felfele. Tekertem rá marhabőrt, előre keveset, hátra többet, így a billentés rendben, és nem csúszkál hátra az ülés, mert mire bátorba értem, már hátul volt teljesen. Még szerencse, hogy az ülés alatti szár gyors záras és lejjebb tudtam engedni az ülést. Na, de ennyiben még nem merültek ki a hibák. Az ülés középen behajlik, merhogy nem elég vastag és merev a műanyag, így ráülésnél megemelkedik az eleje. Csak akkor nem ha, eléggé hátra ülök rajta. És még az, hogy meddig bírja ez a cucc, az kérdéses. Aszittem, hogy csak ez lesz kérdés. Voltaképpen ezek a hibák generálják a bizalmatlanságot, a többi bringás cuccal kapcsiban.
A kormányra szerelt cuccokkal elégedett vagyok.
Viszont, nem csak ülést nem veszek többet a kici kínaiaktól, hanem láncot se, racsnit se, hajtóművet se, tehát ahol nagyon számít, ha el van baxva valami.
A bandázs rendben van, az ergonomikus kormány is, a bikaszarv is, és a kétrétegű marhabőr öv is/az nagyon tutti/.
Tehát nem minden arany, ami fénylik, erre jöttem rá.
Maradok az SMP SELLE üléseknél, ami jóval drágább persze, de az ülés nagyon fontos, hogy jó legyen.[ Szerkesztve ]
-
attiss66
senior tag
Most azon gondolkodok, hogy vegyek e olyan ülést a montimra, mint az utimra, az egy ilyen, SMP Well S Gel kerékpár nyereg - fekete [link] jó drága, na de az bevált. Majd gyűjtögetek rá, az a legjobb megoldás.
-
Maximum1
őstag
-
FeniX-
senior tag
Sziasztok, lenne egy szerelős kérdésem.
Van egy egyszerű 'bikefun' márkájú pedálom, ami elkezdett lötyögni.
Megpróbáltam szétszerelni, de - még nem találkoztam ilyen megoldással - hogy a záró sapka alatt nem volt csavaranya a tengely végén. Ránézésre csak egy alátét és más semmi.
Megpróbáltam aláfeszíteni, sikertelenül. Megpróbáltam lefogni az alátétet, hátha az rögzíti a tengelyt, de úgy sem.
Nem akartam tovább erőszakoskodni vele, elrontani nem szándékozom.
Esetleg tudjátok, hogy hogy kéne szétszedni?
Megpróbálom esetleg lefotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Digitális Állampolgárság Program
- Melyik tápegységet vegyem?
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Braun Series 9 Pro+ új csomagolássérült 6hó jótállással!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI AVATA Fly More Combo Kit - 2 akku, töltő
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- Decathlon Domyos szobakerékpár (izületkimélő üléspozíciójú)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest