Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz MPowerPH #253049 üzenetére
Komoly lehet ez a Trek, a Domane az az "endurance" geojuk, de azért ez nagyon nem "trekking", ez egy vérbeli országúti. Bár pont úgy hirdetik hogy boltbajárós is lehet Majdnem hogy azt mondanám hogy kezdésnek ez túlzás is, de te nem vagy kezdő, te profi vagy csak eddig nem országútiztál. Ha van rá ennyi pénz és a méret is stimmel akkor ez egy jó vétel a mai árak mellett.
Plussz, az ember aki hirdeti sok jó gépet szokott hirdetni (a képek alapján, mert mindig itt fotózza), gondolom ha simlis lenne már kiderült volna.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Hasaggymeg #253051 üzenetére
Nem, de meg az outi vazmeretekkel sem vagyok tisztaban.
zsocy: Ah, a profitol olyan messze vagyok, mint Mako Jeruzsalemtol. Neha meg muglinak is gyenge, inkabb lelkes amator.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
vhunor
őstag
válasz Fall-N #253012 üzenetére
Kask Valegro. Az egyik legjobban szellőző és legkönnyebb sisak.
Az én egyik korábbi Casco Cuda2 sisakom közel három éve van kiállítva a vihar utcai Bergusonban, egyből a bejárat mellett. A Casco mérnökei bekérték a baleset után megvizsgálni. Ötvennel repültem át a kormányon egy 8%-os lejtőn, cirka nyolc méterrel előrébb landoltam, fejjel az aszfalton. Olyan szinten megvédett, hogy egyből fel tudtam állni, visszaraktam a láncot, és elmentem az első helyig ahol újra lett térerő, segítséget hívni. Sisak nélkül ez instant koporsó. -
nagyúr
válasz MPowerPH #253049 üzenetére
leginkább ku...va jó, de a négydugattyús dh tárcsafékek után az outi patkófék kicsit csalódás lehet.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
ZolkoW
őstag
válasz jjeahh #253046 üzenetére
jó, tarkó még csak-csak, de oldalt én vékonynak érzem a legtöbb outis sisakot.
Talán nem véletlenül van trail fejvédőm montira, túlbiztosítom
Amúgy a korábbi sisakomban épp a fülem sérült terepen, pedig az XC sisak volt.
De ja, a trail cuccot rendesen érzem a fejemen, hogy húzza a szél, ezért is vettem már külön az aszfaltozáshoz, szellőzésben szerintem mindkettő jó.ilyesmim is volt, ez nekem tipikusan fejtetős fíling.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Ringman
nagyúr
át lett fűzve (nem én fűztem szerencsére) a túrabicikli kereke 10 sebis agyra, még az eredeti küllőket is meg lehetett menteni, nem csak a felnit, így elvileg van egy bombabiztos kerékszett, elöl+hátul 36 "butted/húzott" küllő, szegecselt duplafalú alesa 917-es felnik, novatec (klón/feliratozás nélküli) iparis agyak.
már csak kormánycsapágy-csere, hátsó papucstáv terpesztése, aztán lehet nulláról összerakni tiagra szettel, 1-2 csavaron kívül minden adott hozzá. (de jó esetben augusztusra leszek meg ezekkel).
az hogy koskormányos vagy altbaros lesz, azt még nem döntöttem el. (koskormány esetén sensah quantum váltókarokkal lesz szerelve)nyilván anyagi oldalról nézve nem éri meg ezzel foglalkozni
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Kiskopika
senior tag
Valaki akinek van watt mérője, nincs kedve tesztelni ezt a garmin virtuális wattmérőt ? Ma mentem vele egy szélcsendes kört és elég hihető számokat írt ki, de nekem csak görgőhöz képest van fogalmam a wattokról. A készítő leírása alapján jól beállított alkalmazással ~5% os pontosságú is lehet akár. Garmin Edge computer kell hozzá.
Nyilvanza becslés ezer dologtól függhet/változhat, de az én szintemen ez inkább érdekesség mint komoly dolog.[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #253038 üzenetére
A sváb, zsidó, spúr szavak többször hangzanak el a baráti körben.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz velizare #253056 üzenetére
Persze, ez egy felhasznalas, es az outi egy masik kavehaz.
Az MT7 -rol annyit, hogy tegnap nagyjabol 122kg tomeggel 63km/h -ról is olyan szepen megfogja a bringat, es olyan jol adagolhato, ami ehhez a felhasznalasi modhoz(nem a gyerkoc cipeles) elengedhetetlen. Egy HT -re en is MT8 -at raknek.
Outin meg a gazra lepnek, nem a feket cibalnam.Eleg lapos helyen elunk, itt helyben 70km -t kell utaznom a legkozelebbi maszashoz, ami a Zengo. Az, hogy esetleg jon velem a bicaj a meloba is, megint mas, de az a terv. Oda persze jo lenne egy tarcsafek.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
addikt
Így, hogy végül gravel helyett eBike lett, 10kg helyett 28kg a kerékpár, változtak a súlyviszonyok. Tegyük még hozzá a saját 70 kilómat.
Munkába menethez, laptop+kaja+egyebek cipeléséhez hátizsákká konvertálható oldaltáskát akarok venni, ami ~6kg cuccot cipelne.
Mivel ezt csak az egyik oldalra lehet feltenni, a bicikli egyensúlya nem lenne többé szimmetrikus.
A számok ismeretében mennyire vészes a súlyeloszlásra az oldalt elhelyezett táska? Illetve mennyire lehet zavaró?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz MPowerPH #253064 üzenetére
Hát te gyerekkel együtt vagy annyi mint egy "egészséges" szittya magyar ember meztelenül.
Citroware...Hollandiában tűsarkú cipős nők ingáznak féloldalt terhelt bringákkal, így azon a tankon gondolom meg sem érzed.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz ZolkoW #253058 üzenetére
Durva, hogy már hányadik olyan eset ez, amikor nekem valami megtetszik, erre te megveszed . A Catlike sisakok nagyon bejönnek általában, örülök, hogy feltámadt a márka. Egyelőre még bírja a sisakom, de ha újat veszek, az egyik esélyes a Catlike. Szeretem az olyan cuccokat, amik úgy egyediek és menők, hogy közben nem elcsépeltek, mint pl a POC.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #253062 üzenetére
Nézem Zoli futását és hát folyik a víz az erdőben...hogy lesz ebből járható Börzsöny vasárnapra?
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
parandroid
félisten
-
sepyi
aktív tag
válasz parandroid #253071 üzenetére
Viszont az élmény megfizethetetlen. Nyilván csak ott lehet ezt eljátszani, ahol minden centit ismer az ember.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #253070 üzenetére
Miért, mit csinálsz vasárnap? Topiktali jövő héten lesz.
Én egyelőre a holnap miatt aggódom.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #253070 üzenetére
nem jarhato kell csak kerekparozhato
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Kiskopika
senior tag
válasz Hasaggymeg #253072 üzenetére
Igen, egy adatmező ként hozzáadja, kell hozzá sebesség, pedálfordulat merő, es gps. És ezek összességéből valahogy kalkulál. Pluszba meg kell adni milyen gumit használsz, milyen stílusú a bringa, hol fogod, (milyen stilusban) és a súlyokat.
A mai tapasztalat pozitív volt vele, de nyilván fogalmam sincs mennyire közelíti meg a valóságban. A szembeszél az torzithat az eredményen. De nekem ma pl lejtőn hiába tekertem mint állat elvette a wattokat. Szóval kíváncsi lennék mennyi köze van a valòsàghoz. -
-
szimpláncsak
tag
válasz Ringman #253042 üzenetére
Én is MET crossoverben tekerek. Napellenzőt le lehet venni 1 kattintással, akkor egész országútinak néz ki
zsocy: Gratula, ennyiért tényleg jó kis bringa. Nah akkor már csak az asszonyt kell meggyőzni róla, hogy ez nem is új bringa, hanem eddig is megvolt.
dellfanboy: német vs. magyar áfa (18% vs 25%) + 60 euro a szállítás
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz szimpláncsak #253082 üzenetére
Én is, szintén levettem a napellenzőt, 5km/h-val rögtön gyorsabb lettem.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
ZolkoW
őstag
válasz jjeahh #253068 üzenetére
az eddigi legkényelmesebb sisakom, persze ez fejfüggő. nekem tojás fejem van, szóval hiába 58 centi a kerülete, legaláb 59 centisre való sisak kell. Korrekt cucc, amit vettem, de nyilván a drágább típusai a még menőbbek. A napellenzője, ami amúgy elég pici, normálisan lepattintható, és még vakdugót is adtak a két rögzítő helyére. Kicsit zörögnek
minimál bogáháló is van. Hátul szemüveg betolható.. ez amúgy urbán sisak, kár, hogy több félét nem árul a bolt.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #253076 üzenetére
Ja, hogy jövő héten lesz? ...viccet félre téve, egy hét alatt gondoltam, hogy nem tud felszáradni, mikor még mond valamennyi esőt továbbra is. ...de hátha, mert nem szeretném összekenni a bringát. Szóval mész a CRK-ra? Hát nem irigylem, majd szorítunk neked.
Kiskopika...gondolom a meglevő Watt adatmezőbe írja, de wattmérő nélkül is.
stickermajom...te menj edzeni jövő vasárnapra mert félórára éppen megállt az eső.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
mar kurva rég óta nem 25% a magyar áfa de a német áfa is 19%
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
dellfanboy
őstag
hijj a kva anyjukat, igaz en most svajcban lakok itt meg az afa is kevesebb de szallitasra csak 1,99eur-t kernek... rablas...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #253087 üzenetére
Elmegyünk, ha gáz, nem indulunk
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
jjeahh
nagyúr
válasz ZolkoW #253086 üzenetére
Van youtubeon a Jamis sorozata, a This is MTB Himalaya, ami amúgy szerintem egy nagyon király verseny, kétszer is végignéztem. Anno ott tetszett meg a szakállas csávón és valamelyik webshopban le is mentettem kívánságlistára. Aztán, hogy veszek-e én is, még elválik, de következőben mindenképp MIPS-es sisak kéne, vagy KOROYD, vagy hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz dellfanboy #253089 üzenetére
Bizony így, magyar áfa + 60 euro szállítás + 6 euro shipping and handling.
Így is vastagon megérte, de ne fájdítsd a szívem ezekkel a svájci árakkal, látszik hogy arrafelé nyomorognak az emberek, csak olcsóbban lehet nekik adni mindentÉn nem politizálok, de elnézve azért ezt a két képet eszembe jutott pár gondolat hogy mit dugnék fel és hová Felcsúton
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz zsocy #253008 üzenetére
Alig várom menj már vele és jöjjenek a KOM-ok, mert ez ugyebár a legagggressszívebb váz heted-hét országban. ...
Egyet se búsulj az ára miatt, mikor megkapod úgysem fog számítani az a 200 euró😉...amúgy meg van itt nekünk zöld hétfő.[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz jojjer94 #252969 üzenetére
oks, ez így tényleg nem vészes én csak az ebike-bikeprón néztem körül gyorsan. mondjuk igazából nekem ez a 9 sebességes 12-26 is kb mindenre elég, a standard 11-28 annyit változtat a kiosztáson, hogy berak az aljára egy 11-est, amivel 65-70 helyett 75-ig tudok beletekerni, meg a tetején 26 helyett 25-28 van, ami meg annyira nem oszt, nem szoroz. 11-32 már szignifikáns lépés lenne, de ott meg pont a mostanában haladásra használt 15, ill 17 fogas opciókat buknám.
na mindegy, úgysem egyhamar fogok váltani, de akkor jó tudni, hogy mégsem olyan drága fenntartani.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
zsocy
őstag
válasz Hasaggymeg #253094 üzenetére
Most szóltok csak hogy ez agresszív? Na szépen vagyunk, meg kell majd tanulnom terepen is bringázni a végén.
Viccen kívül, tőlem nem lesznek KOMok, talán ha 20 kilót ledobnék, vagy találnék valami tényleg elfeledett szakaszt valahol. Én nem KOMért hanem a szépségért, a nyugalomért, a madarakért megyek az erdőbe, na meg hogy jót dühöngjek a kcsg ebikeos jampikon 25-el felfele -
Hasaggymeg
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Xbox One
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Life is Strange: Double Exposure - Már játszható az alap kiadás is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI FPV Drone - bontatlan - 2 év garancia
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest