Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz 2thletme2day #244146 üzenetére
Dehogy csigaszem, sima kukker (coated optics).
-
Djuree
félisten
ez a roham játékmód mekkora gyökérség, vereségért többet von le, hiába nyerek is, folyamat nullán vagyok. 4k-t lövök vesztes csatában, semmit nem számít, ugyanúgy maxot von le. megy mindenki összevissza mint randomban, oké ez is annak jó aki talál 6 embert maga mellé és van lehetősége kommunikálni, de nekem nincs, lehetne a single játékosoknak is valami esélye, mondjuk ne lenne levonás a vereségért, vagy jóval kevesebb...annyit tolom hogy meglegyenek a küldik és bőven elég lesz ebből....
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Viktoár
addikt
válasz Djuree #244152 üzenetére
Igen, ez a rákfenéje ennek a módank. Megint le van szarva az egyéni teljesítmény, csak a győzelemmel lehet haladni.
Gondolom inkább arra mentek a fejlesztők hogy az átlag alatti játékosok is tudjanak haladni ha kifognak pár jobb csapatot akik húzzák őket. Ne görcsölj rá, a heti küldetés gyorsan meg lesz, a festésért nem érdemes agyérgörcsöt kapni.
Én is úgy voltam vele hogy csak a bond miatt játszom, de azt a pár csatát élveztem, ellentétben a randommal. Ma is megyek pár kört, hiányzik hogy köpködjenek rám.
Üdv:Viktor
-
válasz Baltazár123 #244131 üzenetére
Nincs igazad, több mindenben valótlant állítasz.
Sajnos nem a community...
tényleg a community sírta kiUgye azok a cc-k visítanak, akik szinte csak goldot lőnek
sok CC ritkán lő goldot, pl jelenleg a legnépszerűbb skill4ltu, aki tényleg ritkán (igazából csak egyet tudok a legnépszerűbbek közül, aki többnyire goldot lő)Itt most nagyon kilógott a lóláb, hogy ha nekik van sz.rásig fejlesztett cucc, akkor nehogy már másnak is legyen
mi az a szarásig fejlesztett cucc, ami nekik egy csomó van, és nem akarják, hogy másnak is legyen? a kötvényért vásárolható felszerelés ingyenes cseréjét vették ki, az nekik is annyi van, mint bárki másnak.Nincs igazuk, bármit is pofáztak, mert a fejlesztett bountyt ingyen lehet pakolgatni
A fejlesztett bounty 10 aranyért pakolható, az filléres összeg. A másik meg 200 kötvényért, ami nagyon sok. Nem érted a különbséget.ostoba f.szok, szereplési vágyukat élték ki, ennyi, ez a véleményem
és mi a logika e mögött? kiváncsi vagyok, mert én nem találom.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Viktoár
addikt
A mai nindzsa útja kód: PFNB9H8
-
válasz Melorin #244142 üzenetére
Szerintem csak a térképen mutatja rosszul, vagyis bug. Nekem is feltűnt, hogy a patch óta mintha több tanknak esett volna a látótávja, de a garázsban jól mutatja, csak a térképen rossz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Baltazár123 #244147 üzenetére
de a kb -1%os hatékonyságú bounty szabadon rakosgatható lesz és az már nem zavarja őket, az nem P2W
A bountyért fizetsz 10 aranyat, vagy WoT pluszt, így is úgy is pénzbe kerül, ráadásul a 10 arany filléres tétel, így gyakorlatilag a WoT plusszal többe kerül. A másikért kötvénnyel fizetsz, ami játékidőbe kerül, vagy pénzbe került volna a WoT plusszal, ezért utóbbi pay2win.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Viktoár
addikt
Elkezdtem a japó td ágat, elég sokan játszanak vele, sokkal találkozom alacsony tierben.
Egyébként tűrhető az 5-ös, persze a saját szintjén. Viszont nem igazán sikerül vele nyerni, így hosszú grind lesz.Más:
Azon gondolkoztam hogyha többnyire rossz/lenézett tankokkal játszok, mert szeretem ha fáj, attól még fejlődhetek?
Type 5-öt most hanyagolnom kell mert azzal már nem gyűlik a BP pont. Viszont a BP-ről eszembe jutott a Black Prince.
Egymás utáni két kör:
Ez rám nem jellemző, főleg nem egymás után.
-
Djuree
félisten
válasz Viktoár #244160 üzenetére
ki játszik 5-ös tankkal? free-ből kihuzgálom min. 7-ig ha új ág van.
de a tonnányi bónusszal pár csata és megvan az xp. főleg ha van még 5x xp-d tartalékban, meg a napi 5db 3x xp ha van prémed, egy jobb csata után 10k xp megvan...régen semmi ilyen nem volt, simán tier1-től kellett húzni...valahogy az emlékezetesebb maradt.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
hulp01
senior tag
válasz 2thletme2day #244133 üzenetére
Ez nálam is előjött. Kétszer is majdnem buktuk a csatát emiatt. Kurva idegesítő. Valami grafikai bug lehet, esetleg valamit nem tud betölteni rendesen? SSD-n van a játék, szóval elég érdekes lenne, ha nem tudna valamit betölteni. Különböző pályán, különböző tankkal jött elő.
Amúgy jól indult tegnap az Onslaught idényem. Az ellenfél alaposan kitett magáért.
A kezdő szint letudva, bár a vége eléggé szenvedős volt. Szerintem valahogy kicsit mérsékelni kéne a levonás mértékét, ha a játékos jól teljesít a vesztes csatában. Nagyon kíváncsi lennék egy olyan pontszámítási módra, hogy nincs a győzteseknek járó szorzó, és xp alapján kapják a játékosok az előrehaladási pontokat. És akkor aki béna volt attól levonnak, aki meg jó, az meg szépen lépkedhet előre.Ez meg random t10-es csata LIS-szel:
A 10-es csapattársak jól megdolgoztak a pénzükért. -
Warton
őstag
válasz Viktoár #244160 üzenetére
Az 5-ös TD-t átugrottam, tegnap a 6-ossal mentem pár kört. Nem lettünk barátok. Nagyon elszoktam már a toronynélküli TD-ktől. Azt látom, hogy armor nincs, sebesség nincs, a löveg viszont iszonyú pontos. Úgyhogy az aiming devicet le lehet cserélni ventsre (esetleg csigaszemre, ha valaki ácsorgás közben nagyon szeretne mindent látni), a töltésgyorsító mellé, harmadik eszköznek pedig a turbó való, szerintem.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
joergie
őstag
Megvan minden ág, szóval ilyenkor úgy szoktam, hogy megvárom amíg összegyűlik a napi és klános küldikből majdnem az összes blueprint, és akkor kezdem el az ágat (de legalább tier8ig az összes meglegyen, és pár nap alatt megcsinálom azt az ágyút vagy motort, ami a következő tierhez kell).
Nem izgat, hogy új vagy akármi. Igazából ez a max spórolós verzió. Így csak kreditbe kerül, ami "olcsó", könnyen hozzáférhető erőforrás.
A nemzeti blueprintek, meg free xp kellenek a januári lion meg obj780 féle projektekhez[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
popey37
addikt
tök fasza ma a játék: 80-as pingem van és a játékban laggolok mint állat, önnállo életet él a tankom, simán kimegy a mezö közepére, persze mindig akkor amikor nem kellene. elmegy a wg a jo büdös francba, hozza itt a szarabbnál szarabb dolgokat a játékba, de a szerverekkel baszik csinálni valamit. 12 mega a letöltési sebességem, a feltöltés 6 mega, ping 70-80 között, jitter 20-50 között és a wot meg egy foasadék.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
phoenix1989
őstag
válasz popey37 #244167 üzenetére
A sebességnek nincs köze a pinghez. Tudtommal a Ping a stabilitás. Én játszottam már a mobilom netevel ( Telenor smarttarifa 1 5Mbit/S ha nincs belassitva )úgy hogy le volt lassítva és laggmentesen ment pedig még csak letölteni se tudtál volna vele mert 6 évig tartott volna. Szóval a net stabilitása a legfontosabb nem a sebessége.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz popey37 #244167 üzenetére
Teljesen okés a játék, már letoltam a napi onslought adagomat. Pedig a lesajnált vodkafone-nál vagyok, rézkábeles net, a legkisebb csomag, ami van nekik. Egyébként amikor új release van akkor előtte és utána lehetnek kiugrások a pingben, sőt nem lehetnek, hanem vannak, ez a népi megfigyelésem. A wg persze rákeni a net szolgáltatókra, mert miért ne, aztán cáfold meg, ha tudod. Lassan egyébként a mobilos net valós alternatíva lesz, korlátlan már van 6e pénztől, a wotot is elviszi, ha többen streamelnek filmet, akkor még szaggat kicsit, de fejlődik a technológia. Pár év és ki lehet b.szni a vezetékes szolgáltatót végleg.
ollie: a visítás a wot+ miatt azért volt, hogy mert mi lesz itt, atyaúristen, a játék vége lesz, ha a rambo123 játékos minden csatáját lila felszerelésekkel tudja elindítani. A wg csak röhögött ezen a sok balf..... és annyit változtatott, hogy rambo123 nem lila, hanem bounty cuccokkal tudja majd indítani az összes csatáját, ha előfizet, de az a cc-k meg a sok gondolkodni képtelen szerint már teljesen rendben van. A lila az nem, az a játék vége lenne. Hagyjuk is, én nem fogom ezt többet magyarázni, ha valaki meg akarja érteni az megérti, aki meg nem, annak lehet ezt magyarázni, amíg kihül a nap, akkor se fogja megérteni.
Ja igen, és a 10 aranytalléros történeted, persze nem nagy kaland 10 aranypénz, csakhogy az 1 darab felszerelés 1 tankról leszedése. Pl mikor ágat fejlesztek és szintet lépek, akkor nem probléma 30 arany beáldozása, de minden csata előtt? Azt meg még neked se hiszem el, hogy az összes csatád előtt átpakolgatod a bounty felszereléseidet, mert csak 3x10 arany és nem számit. ok, ha te vagy a dagobert bácsi, aki az aranyban úszik, akkor elhiszem, más esetben nem. -
phoenix1989
őstag
válasz Baltazár123 #244169 üzenetére
Szerintem ezt a p2w dolgot sokan igen csak eltulozzak. Engem pl baromira nem izgat ki hogy pakolja a cuccait, ha balfasz akkor lilaval is balfasz meg anélkül is. És attól hogy lila cuccokkal jön még nem fog nyerni. 15 en vannak veled szemben van aki azért lila cuccokkal jön mert fizetett érte van aki azért mert azt vette meg a kisporolt kotvenyen, ezt soha a büdös életbe nem fogod megtudni ki miért és milyen cuccokkal jött szembe . Szóval ez hülyeség p2w nek nevezni. Szóval attól hogy neki milyen cuccai vannak még lehetek sokkal jobb nála úgy hogy én nem vásárolok. Számomra csak az jelentené a p2w ha konkrétan olyan előnyt kapna a csata alatt ami ténylegesen olyan előnnyel ruházza fel ami miatt nem tudnak vele mit kezdeni. Pl csata alatt kap extra páncélt , akár tüzérségi skilleket amiket eltolhat mint más modokban meg hasonló. Na az durván az lenne. De az hogy 1s el hamarabb betolt egy random jelentéktelen tét nélküli meccsen hát pont leszarom. 15 perc múlva másik csatában leszek mások ellen ahol épp en leszek a "p2w" játékos mert ingyen szereztem lila cuccot. XD szóval ez akkor baromság és érthetetlen számomra. Ennyi erővel a prémium shop egyértelműen p2w . Szüntessék be. Hisz verpisitke regisztrációkor első csatára mehet t8 tankkal én meg ha nem veszek akkor csak kulloghatok t1 el amíg ki nem húzom. P2W állítsuk le a shoppot. Aláírás gyűjtést követelek cc felháborodást kérdőív kitöltése és mindent amit lehet.
-
Baltazár123
senior tag
válasz phoenix1989 #244170 üzenetére
A wot+ nálam nagyon a határon van, hogy megéri-e vagy sem. A BP plusz jutalmakat meg szoktam venni, de igazából már se a token se a bounty cucc nem kell annyira, a többi meg egyáltalán nem kell. A német td érdekel egyedül tokenért, de valószínűleg egy rakás sz.r lesz az is, na mindegy.
Ha többet nem fizetek elő BP pluszra, hanem időszakosan a wot+-ra és akkor nem is kell több felszerelés, mert átrakosgatom és ennyi. Majd biztos lesz rá mod, ami automatán átrakja vagy már van is talán.
Amikor van onslought, frontline vagy egyéb érdekes esemény, akkor előfizetek, egyébként nem. Valamennyi aranyat is termel meg legénységi xp-t. Évente elég lesz szerintem 6 hónapra előfizetni, kb fél áron megoldom, mint a BP fejlesztett jutalmak amibe kerülnek.
Abban teljesen igazad van, hogy szinte mindegy milyen típusú felszerelés van, sokat nem ad hozzá, nem lesz tőle p2w, ez így van. Ha van egy jól kiosztott alap felszerelés sor. Ezért is érthetetlen ez a hisztéria a lila felszerelés körül. Nyilván, ha ingyen pakolgathatok bountyt, akkor azt fogom. Ha lilát lehetett volna, akkor azt, ha nem lehet, hát nem lehet, kisírták a cc-k meg a fellázított követőik amúgy teljesen röhejes ez az egész hisztéria, ha valaki komolyabban belegondol. A következményei nem lesznek ilyen viccesek, mert innentől ilyen eszelős hisztéria lesz minden egyes nagyobb változtatás miatt. Aztán majd egyszer rájön mindenki, amikor már talán késő is lesz hozzá, hogy a cc-k egy köre, aki megszokták a jelenlegi játékot és nem akarnak változtatni semmin, mert nekik így jól megy az üzlet, azok a kerékkötői a játék fejlődésének és a konstruktív párbeszédnek....
-
popey37
addikt
amugy láttátok az uj japo ág löszersebességeit? alig gyorsabbak mint az artyk löszere, söt van amelyik artyé gyorsabb. kész röhej.
-
csaba17
senior tag
sziasztok!
aki előfizetett a wot pluszra: most léptem be, erre kiírta, hogy megszüntetve, ez mi? (meg vmit az országodban nem elérhető szöveget írt ki)
most ott az ikon, de azt írja, hogy megszüntetve, kezelésnél meg aktív, következő fizetés 06.02.
ez most mi?[ Szerkesztve ]
-
manu75
aktív tag
Nálam is előfordult már párszor, hogy befagy a játék. Valamit elbaltáztak de lehet poénnak szánták. Arra jön vissza a játék, hogy tolnám el a falat és -2000 hp.
Szerintem a modulsebzéssel is mahináltak, egy csomó tankot kigyújtottam már volt amelyiket 2x is. Repkednek a lőszer robbanástól a tornyok. Normál csatákban soha nem volt ennyire sűrű.
Sok a kretén ezek direkt jönnek artyval meg ebr-rel és társaival szándékosan cseszik el a játékot. Ma sok ilyen leosztás volt mindkét oldalon.
-
popey37
addikt
számolgattátok már a wotpluszt, megéri?
heti max 500 gold, csatánként átlag 5 goldal számolva az heti 100 csata, napi 14.
az 5 percenkénti 40 xp 1 ora alatt 480, 1 nap alatt 11520. van egy 7 skilles legénységem, a 8. skill 70%-on van, egy 850k-s képzési könyv 5%-ot tol feljebb, ez max egy tök alap legénység képzésére valo, ahol nem kell sok xp a az elsö pár skillhez.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
joergie
őstag
Onslaughtban sztem strv nagyon meta, binocularral és turbóval használom. Próbáljátok ki. Nyilván nem himmelsdorfon vagy enszken, de nyitott mapokon műxik. Minotauro meg véletlen se azt csinálja amit szeretnék, pedig elvileg jónak kéne legyen.
-
2thletme2day
őstag
válasz popey37 #244178 üzenetére
Aranyat csak arra használom, hogy megvegyem belőle az improved passokat. Amennyi meg ehhez kell annyi bőven jön a karácsonyi ládákból a prémtankok mellett. A legénység képzés megint csak nem olyan csábító számomra. A battlepass és az improved pass elég szépen adja a képzési füzeteket. A TS54-es tank sem hoz különösebben lázba. Nekem nem éri meg. Nem is fogok előfizetni rá.
Rohadtul idegesítő ez a bug. Kép befagy 15-20 másodpercre, CPU használat 0-ra esik majd amikor magához tér vagy kilőttek vagy leolvadt a hp-d javarésze.
Amúgy szerintem az előző szeon durvább volt modulsebzés tekintetében. Ott az elején nem volt olyan meccs, hogy valaki nem dobta volna el a fejét vagy ne gyújtottak volna ki. De a randomban tapasztalhatónál még most is sokkal gyakoribb ebben a módban a modulsebzés. TVP-vel volt olyan köröm, hogy 3 tankot gyújtottam ki egy csata alatt.
-
kchryss
veterán
válasz 2thletme2day #244184 üzenetére
EU szerveren ha jól tudom nem lesznek lángszórósok.
Ruszkiknál volt előző hónapban űrutazós event az első ember által végrehajtott űrrepülés évfordulóján.
Ott nem voltak nagy jutalmak, böngészőben kellett aktiválni küldetéseket és kisebb jutalmak voltak a teljesítésükért. A "fődíj" 1 prém nap volt, 300 kötvény és ez a 2D stílus:
Most egyébként nagyon beindultak a küldetésekkel a ruszkiknál. Régebben ott nem volt szinte semmi akció és eseményekből is csak a fő események mentek amik megegyeztek az EU szerverével.
Most meg szinte minden héten van valami speciális esemény/küldetés amit a weboldalon lehet aktiválni. Volt együttműködés egy profi orosz focistával aki wot-ozik szabadidejében, volt ez az űrutazós küldetés, volt 2 féle verseny is aranyért bár azokon nyerni átlag teljesítménnyel sansztalan volt.
Ami durva volt hogy olyan akció is volt hogy ha aktiváltál egy kódot akkor azon a héten amit aranyat és leszerelő cuccot elköltöttél felszerelések levételére azt később visszautalták, tehát gyakorlatilag ingyen lehetett leszerelni az összes tankot.
Most meg május 1 ugye nagy szovjet ünnep, ennek alkalmából egész hónapban kedvezmények, x5-ös szorzók vannak és a weblapon lehet napi ajándékokat aktiválni kalendáriumból, vannak napok amikor egy kis aranyat adnak.
Lehet hogy fogynak a játékosok ott is hogy így belehúztak az ajándékozásba ... -
zodo
nagyúr
Eddig is minden napra jutott egy Nap ajánlata kupon, ma már -40% kupon csak vegyek végre valamit.
-
-
Djuree
félisten
azok közül is egy értelmes volt eddig, volt valami éves prém leárazás és még kaptam kupont amit be lehetett váltani rá, így kb. féláron volt. az megérte nekem, így legalább nem kell goldot vennem mert úgyis csak arra költöttem goldot...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
joergie
őstag
válasz joergie #244179 üzenetére
Még valami. onsluaghtban a globális hp buff miatt az adrenalin rush képesség hamarabb bekapcsol. ami azért nem mindegy. Szerintem. Mondjuk eddig a csaták 3%-ában tudtad használni egyáltalán, így lehet 4.5-6 is akár. mausnál akár 10%.
ráadásul az update miatt már minden skill és perk 0%-tól számít, tehát nem kell megvárni a 100%-ot néhánynál, 20-40-80%nál is kapod a bónuszt.[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
és az álca képesség le van véve nullára.
-
popey37
addikt
van 2 leo az ellenfélnél és 5 másodperc alatt lelönek rolam 2500 hp-t, kérdezem én, hogyan? 8,2 sec a töltésideje a leonak. tudom mert az egyik kedvenc tankom. 7x lötek meg, a hetedk csak azért nem sebzett , mert már hulla voltam.
ez egy vicc.
gondoltam megyek pár gurigát a kötvényekért, de ilyen buzi csalo brigádok ellen menjen az akinek 3 anyja meg 10 apja van.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
eltünt a garázsbol a napi statisztika ami a jármü adatai alatt szokott lenni. másnál sincs? valamint a kopi féle napistat sem müködik, pedig már ujra raktam.
már megint mit csesztek szét ezek a részeges idioták ott a wg-nél?Teló: +36302105384 SW 120/600
-
válasz popey37 #244193 üzenetére
Ha megvan a legénység képessége, más lőszerfajtára váltás a teljes töltési idő töredéke. Ilyenben amúgy is lehetetlen csalni, mert a szerveren történik a lövések számolása. Ezt tudhatnád.
-
Viktoár
addikt
Ha valaki szerencsét próbálna eu3-on akkor át tudom hívni, mert engem is meginvelt egy klántárs.
Én még nem igazán játszottam ott, meglátjuk van-e különbség. (Zellergumo(FRMHU))
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Ja és ne felejtsétek el a mai nindzsa kódot sem aktiválni. PFNJ1G3
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (+ ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest