Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
tag
válasz hulp01 #244800 üzenetére
60% az alap, de 84%-ig boostolható fel.
1.13-as patch note-ból: "Fully training the Intuition skill will speed up the shell-swapping process by 60%, and another 6% can be obtained through the commander's bonus. Bonuses from Brothers in Arms, Improved Ventilation, directives, and food consumables, such as Extra Combat Rations, can further increase this value up to 84%."
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
aktív tag
hulp és tboj
Köszi, akkor jó régi képet sikerült előkotorni a netről. Ez az esetlegesség témára értendő.
Nektek van igazatok, tanultam belőle. A másik kérdés is érdekes volt, azért van különbség a százalékban, nem is kevés. -
köpet
aktív tag
válasz hulp01 #244793 üzenetére
Hm, akkor mitől lehetett az, hogy "magától" átváltott bizonyos esetekben repeszre vagy goldra? Régebben írtam ezzel kapcsolatban, hogy elég zavaró, hogy néha átvált, ha más lőszertípust tart megfelelőnek, pl. papírtankot lövök és anélkül vált repeszre, hogy nyomkodnám a 3-at, vagy goldra, ha valami keményebbet próbálok eltalálni.
Nem gyakori, de volt több eset, hogy nem értettem miért fogyott ki a gold a csata végére, mikor nem váltottam át, vagy amikor lövök valamit és a splash-ből jövök rá, hogy a beavatkozásomon kívül HE lett betöltve. Char-ral volt legutóbb, hogy papírtankok felé mentem töltés közben, és tölthettem újra a tárat, mert HE lett, amit nem én akartam.
Ha ez a feature most már nincs én boldog vagyok, de régebben szerintem létezett. Nem volt gyakori, de engem eléggé zavart, többnyire elbuktam miatta a sebzést, vagy többet fizettem a csata végén a kelleténél.
Persze fenntartom a jogot a tévedésre, előfordulhat, hogy valami más helyett nyomtam a lőszeváltást, de ennek elég kicsi az esélye.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
hulp01
senior tag
válasz köpet #244803 üzenetére
100%, hogy valamit félrenyomtál. Magától ilyet soha nem csinált. Nálam is elő szokott fordulni, hogy a harc hevében főleg amikor javítani kell valamit vagy legénységet gyógyítani, hogy túl gyorsan nyomom meg a gombokat és valamit nem úgy érzékel, ahogy kéne, és mondjuk az ágyú javításánál nem aktiválja először a javítókészletet és úgy nyomom a hármast a javításra, hanem egyből a hármas gombot érzékeli. Nem tudom érthetően írtam-e le. Nekem kőkorszaki alap billentyűzetem van és kettőnél több gombot hiába nyomok le egyszerre, a harmadikat már nem érzékeli. Ebből adódhat a probléma. Vagy mondjuk hozzá vagy szokva a kis javítóhoz, aztán elkezded a nagyot használni. Ott ugye az aktiválás után már nem kell kiválasztani, hogy mit javítson, de te reflexből rányomsz a kettesre vagy a hármasra, és már ki is van választva a másik lőszertípus. És ugye ott még egyből észre se veszed, mert csak a következő betöltésnél jön a másik típus, és úgy tűnhet, hogy a játék választott helyetted. De ez sajnos biztosan user error.
-
köpet
aktív tag
válasz hulp01 #244806 üzenetére
OK, akkor figyelni fogom mit csinálok. Mondjuk egy éve írtam erről, és akkor senki se reagált, szóval egy évet éltem le abban a meggyőződésben, hogy itt valami árulás van.
Mondjuk az is lehet, hogy a billentyűzetemmel lesz valami, mert néha nem reagál egyes gombok megnyomására, csak Alt+Tab után, ami mondjuk egy gyors javítást eléggé elhúz.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
hulp01
senior tag
Azta, mennyi puhapöcs van ebben a játékban. Nem azt mondom, hogy fejjel rohanjon mindenki a falnak, de azért a gyávaságnak is van határa. Full hp-s axtron rex inkább beáll capelni minthogy levadásszon 2 td-t Pilsenen, miközben nálunk vagy 5 tank lesi a spotot.
-
2thletme2day
őstag
Melyiket éri meg jobban kivenni a token boltból szerintetek? Dicker max vagy HT No VI?
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #244811 üzenetére
dickert biztos nem, egy fos.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
köpet
aktív tag
válasz 2thletme2day #244811 üzenetére
Dicker szerintem, jó az ágyúja, turboval egész használható.
Kipróbáltam mindkettőt, ezer éve ültek 10 csatás bérlettel a garázsban, nekem a jappán tigris nem jött be, rohadt pontatlan volt.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Baltazár123
senior tag
válasz köpet #244813 üzenetére
A japó tigris egy borzalom, én csak a várható maraton miatt húztam be azt (kellenek a hatos tankok a gyors haladás érdekében), mert a dmax megvan. Még valamelyik kölcsönzés alkalmával volt "szerencsém" kipróbálni ez a japó csodavasat.
A dmax használható volt régen, de a mostani rohanós metában már nem az igazi, de a nagy alfás ágyú, a hulldown képesség meg a látótáv miatt néha kijöhet vele a lépés. A japó tigernek az ágyúja egy ipari hulladék, lassú, nagy batár viszonylag puha test és ennek a tetejébe rengeteg arty van tier5-6-ban. A lefh szereti nagyon lövöldözni.
Őszintén szólva bármelyiket is választja az ember, f.st kap, nem is véletlen, hogy kvázi ingyen odaadják. Amelyik jobban kell legénység húzáshoz, azt kell választani.
[ Szerkesztve ]
-
köpet
aktív tag
válasz Baltazár123 #244814 üzenetére
Jamm, éppen azon gondolkodtam, hogy elindulok a grille 15 felé, lesz egy alap legénységem legalább.
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani,hogy a játék teljes felbontáson minden részlet maxon mennyi ramot használ a vga-ból? FullHd felbontáson.
Köszönöm. -
Derron
aktív tag
válasz 2thletme2day #244816 üzenetére
Az is a baj vele, hogy nagyon kevés lőszert vihetsz magaddal, a töltési idő pedig gyors.
Én simán ki tudok fogyni vele -
Usul
tag
válasz Baltazár123 #244747 üzenetére
Szia!
Mi köze van a BP-nek a közte lévő maratonhoz? Ott nem az a lényeg, hogy BP pontokat szerezz, hanem valami egyéb feltételeknek kell teljesülni (ebből is 2 fajta volt szintenként) már ha jól emlékszem a múltkorira...
Üdv:
U.Commodor 64-en nem így volt???
-
CirrMee
addikt
Ez a "második" tokenbolt mi akar lenni? Jól sejtem, hogy az valami másféle tokent takar, amit szintén csak "token" néven illetnek...?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
popey37
addikt
a mohoság legjobb példája a wg. normál csata, roham, BP és frontvonal. kéne még vagy 3 másik is. a mostanibol 3 fizetös. az éhenkorász banda.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
hulp01
senior tag
válasz kchryss #244830 üzenetére
Érdekes. Számomra inkább az a meglepő, hogy a stat nem túl kiemelkedő. A winrate sem túl magas, de a kiosztott-bekapott sebzés majdnem ugyanannyi. Én átlag 3k sebzéssel a vas ligából alig tudtam kijutni az SC-vel (azóta már szerintem alacsonyabb az átlagom).
Tegnap megint toltam kicsit, hogy legalább a küldetéseket teljesítsem. Hát egy rémálom volt. A szokásos egy helyben toporgás. Egy keservesen kiharcolt győzelemre jut két vereség, ahol a csapatnak köze nem volt a győzelemhez. Volt, hogy már leszartam az egészet, és totál hülye tankokkal mentem be. Aztán FV-vel 5k sebzés és nyertünk. Bronz liga A szintig jutottam, de nincs kedvem tovább szívni vele. Nem érzem, hogy bármi ráhatásom lenne a győzelemre, mást meg nem jutalmaz a játék. Az új értékelés szerint 7,2k a wot ratingem (nem tudom hogy lett ennyi a 8,4-ből), és 3-4k-s játékosokkal dob össze. Hogy a francba jutottak el ők eddig a szintig egyáltalán? Volt, hogy 100k csatával rendelkező 2k-s bot volt a csapattársam. Neki az első szint első rangján nem szabadna továbbjutnia, nemhogy a bronz liga végéig.
Nagyon elbaszott pontozása van ennek a módnak szerintem. És még goldot se ad, szóval különösebben értékes ajándékok sincsenek, amiért érdemes lenne szívni vele. Most komolyan: egy változó festés a fődíj? Ami ráadásul még különösebben nem is látványos? Rankeden legalább lehetett goldot és tankot nyerni (kiváltani). Nem tudom miért gondolta úgy a wg, hogy ez kell a népnek a ranked helyett. -
Djuree
félisten
válasz hulp01 #244832 üzenetére
én is ezt mondom, ezért kellene a vereségért is adnia pontot mondjuk az első 3-nak. a győzelemért meg annak sokkal kevesebbet aki alig tesz hozzá. így nem jutnának fel a tomatok. a jók meg igen.
én hiába játszok jól, ha vesztünk lecsúszok gyorsan a picsába...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
manu75
aktív tag
válasz hulp01 #244832 üzenetére
Arra lett jó az új értékelés, hogy ha már lő ötöt csatánként és ebből egy track amire esetleg kap némi hozzájárulást netalántán sebez is egyet még, akkor már bepakolja a rendszer az ezüst szintbe. Ez pedig milyen jól hangzik már és szól a haverjának is, hogy itt ez a játék amiben ezüst ligás vagyok gyere te is.
Valami pozitíva is említsek. Most vasárnap leszorzóztam kb. az összes elsődleges tankom. 34 csata 27 győzelem majdnem 78% győzelmi arányt írt a nap végére a játék.
Tegnap kivettem a 27 tokenes német td-t. Egy csatát mentem vele. T54, T10, meg a 9-es IS kétágyús tank lőtt egyszerre. 5 lepattanót produkált zsinórban. Azt hittem ez valami puha tank de lehet csak folytatódik az oltári mázli nem tudom. Billeg mint a hintaágy a tank és 5,4 körül tölt az ágyú ha nincs a másik módban így 7 másodperc fölött tölt. Piszok gyors talán 65 a sebessége.
-
Djuree
félisten
ez igaz lehetne ha nem randomról lenne szó, hanem mondjuk klános lenne, mind a 7 player 1 klánból. randomban soha nem fognak összejátszani, mindenki igyekszik a másiknál jobb lenni, így vagy úgy....én is, te is. főleg hogy küldik is vannak hozzá, amiben ott a kill-es is. megvárják míg 1 lövéses lesz valaki és csak utána lövik...a holdasban is ez volt....
manu75: ez a beetetés, mindig ez van ha új tankot veszel, kedvező mm, minden pattan rólad, te mindent átlősz és eltalálsz. az első 5 csata mindig ilyen, utána jön a szopás...
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
De hát pont erről szól az egész. Nem egy állandó csapatban vagy, ami jut előre és közös a jutalom meg a bünti. Egyénileg haladsz a ranglétrán, és így is érdemesebb kibaszni a csapattársaddal, mert ha jól teljesítesz, akkor több pontot kapsz, vagy kevesebbet buksz. Továbbra is azt mondom, hogy a ranked pontozása jobban díjazta az egyéni teljesítményt. És ott felsőbb szinteken már nem találkoztál ennyi nyomival, mint itt.
-
joergie
őstag
-
ddt500hu
veterán
-
-
hulp01
senior tag
válasz ddt500hu #244843 üzenetére
Nem sok, ha fedeznek, de ha ott maradsz egy stb-vel szemben, akkor egy örökkévalóság. Azért a csatákban látható tankok eléggé jól megmutatják, hogy melyik tankok "OP"-k ebben a módban. Az előző körben volt körönként 3-4 AMX heavy, most meg elvétve van csak. Egyszer-egyszer bármilyen tankkal lehet szerencséd, és mehetsz brutál jó kört, de azért átlagban hozni szar tankkal a jó teljesítményt nem könnyű. Ezért is érthetetlen számomra a fenti FochB kép. Ráadásul ilyen rohadt sok csatát letolni eleve durva. 4-5 hete megy az onslaught? És ezalatt a csávó tolt 2700 csatát. Az nagyon beteg.
-
Djuree
félisten
-
hulp01
senior tag
-
Rellind
senior tag
Roham módban az a szerencse zseton mire lesz jó?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest