Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#169672) lacibacsi válasza jano_77 (#169671) üzenetére


lacibacsi
addikt

Eleinte teljesen másként gondolkodtam. Minden tankot Elit státuszúra fejlesztettem akkor is, ha egyébként nem volt szükség egy-egy drágább modul kifejlesztésére. Free XP-t nem költöttem csak nagyon elvétve, ha már végképp az idegeimre ment valamelyik tank (pl. Churchill GC).

Ma már csak azt fejlesztem ki amit muszáj és igen, ha úgy érzem kényelmesnek, akkor megy rá a free XP bármire gondolkodás nélkül. Persze ez nem napi szinten történik, de mindig van annyi free a kasszában, hogy elég szokott lenni az úri huncutságokra.

Hozzátartozik még a dologhoz az is, hogy ma már jóval kevesebbet játszok, mint az elején. Az első évben 12k (!) csatát nyomtam le, a másodikban már "csak" 8k-t, a harmadik évem pedig 7k csatával zártam. A negyedik évből eddig 9,5 hónap telt el és összesen 3k csatát mentem! Az évfordulóig nem fogja elérni a 4k-t. (Ezt nem panaszként írom, hiszen így kicsit többet lát a családom és a kutyám, sőt, a ház körüli munka is jobban halad. :K ) Ilyen kicsi csataszámmal meg inkább játszom azokkal a tankokkal, amikkel élvezem is a játékot. Gyűlöltem az AMX M4 45-öt, emiatt simán megérte belefektetni a 60k XP-t az utódba, mint órákat eltölteni grindeléssel egy "nemszeretem" tankban ülve... Ehelyett inkább ülök a Skorpion-ba, vagy uram bocsáss, az Obj. 261-be és azzal szórakozok... :B

Ezek az én indokaim Tekintetes Járásbíróság. Kérem felmentésem! :DDD

Szerk.:
Ja! és most is van kb. 1 milla free XP-m, pedig a tavaly karácsonyi nagy ládavásárlás óta nem költöttem egy fillért sem a játékra, csak az akkor megszerzett aranyat váltogattam be eddig...

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.