Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#137484) rlazol válasza Puculo (#137481) üzenetére


rlazol
addikt

Az első kérdésedre: a WR 8 v 9 ellenség kilövésekor jár, a pool 10-13 nál, a Raseiniai hősök 14-15-re, így ezeket csak az adott számnál kapod meg. A TG minimum 6, vagyis azt meg is kapod a többi mellé.
A különbség: a TG egy "Csata hőse" kitüntetés, aminek az XP számításban nagy szerepe van, ui ezzel vesztesként is megkapod a győzelemért járó bónuszt. A többi az "epic achievement" és mint olyan, más a szerepe az XP számításban.
A másik kérdést sajnos nem értem, kép, példa esetleg?

Antonius1978: az álcaháló a lövéskor lényegében hatástalan, hiszen az egész álcaérték majdnem 0-ra esik le. A 360-es látótávra ha rápakolsz még egy binót, attól nem lesz valami acélos, főleg, h csak álló helyzetben aktiválódik. Szerintem nem épp egy optimális kombó egy fürge tankra, gyorstüzelő ágyúval, neki mégis összejött a 3 csík. Másrészt a snipernek tudnia kell, hova álljon és mikor menjen arrébb. Neked van sniper tankkal 3 csíkod? Vagy Comettal más stílusban? Mert kritizálni akkor ér, ha igen.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.