Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#108290) lacibacsi válasza mcwolf79 (#108288) üzenetére


lacibacsi
addikt

Mindkettőnél a szakaszos küldetések és a 15-ös (nyilván) hiányzik. A szakaszossal nem lesz gond, bár az LT-nél kell a jó pálya/jó csapat/noob enemy faktor is.

LT-nél a bázisfoglalás várat még magára, ezt nem is nagyon próbáltam még, illetve a mumus: sebezz két arty-t...

Közepessel szintén az artys hiányzik. Izgalmas, hogy ha ez van beállítva, akkor alig van arty, vagy képtelenség eljutni hozzájuk. És hiányzik még a "sebezz 3000et" küldi. A Stug-nál Sherman Jumbo-val egyedül csináltam meg a szakaszos 3000-es küldetést, most bezzek képtelen vagyok 3000-et sebezni, pedig T-44 is áll már a garázsban :B .

Lehet, hogy nem lesz olyan hamar kész, de elég öreg vagyok már ahhoz, hogy tudok várni. Akár vasárnapig is! ;]

Ja, és kicsit félreérthető vaoltam: nem a T-55A jöhet, hanem csak a küldetései. A tankot őnúúúbságom lehet, hogy el sem éri, hacsak nem tartják bent a küldetéseket még vagy 3 évig... :O

És hogy igazán ON is legyek:
A gyújtogatós küldetéshez én is javasolom, hogy a Cromwell-t használjátok. Amikor elértem a küldihez (némi fórum olvasgatás után, ahol őt ajánlottátok) az első csatában, a második lövésemmel kigyújtottam egy Comet-et. Azon a napon velem volt a Schwartz... :))

(#108289) h1mpi : "ugyanolyan nehéz". Szo-szo. Ha ugyanolyan nehéz, akkor miért kínéódnak vele oly sokan? De igazad legyen!

(#108287) Emu: "arannyal nem próbálkoztak?". A Skoda T-40 köpte rám piszkosul. Talán ha egyszer sebzett vele. Nem néztem vissza saját magam (még), de lehet, hogy más is lőtt arannyal, csak hát ebben a csatában az én RNG-m volt felcsavarva.

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.