Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#105201) #84221696 válasza h1mpi (#105198) üzenetére


#84221696
törölt tag

Remélem, egy egyszerű golddetectoros hitlog, meg egy szebb damage panel nem számít csítnek. :)

Ja, meg ha lesz gnomefather motorhangjai, az sem.

[ Szerkesztve ]

(#105202) jagada válasza jozefgucci1 (#105199) üzenetére


jagada
őstag

EU szerveren nincs tiltva semmilyen mod, azaz nem számít csalásnak egyik sem, ha számolgatod fejben a töltésidőt akkor azzal is csalsz, mert ugyanazt csinálod mint a mod. Amúgy meg a mod tudtommal nem számol a legénység képzettségi szintjével, ammo rack-el, ventivel, töltésgyorsítóval stb. akkor milyen előnyről is beszélünk? Ne kelljen már többszáz tank többféle gunjának a töltésidejét fejben tartanom, főleg, ha azt sem látom mikor lőtte el magát, mert egy másik tankkal is küzdök mindeközben. A csaták többségében nem 1v1 szoktam harcolni sajnos. Mondjuk az sem árt, ha tudom, hogy a leláncolt társamnak (aki ott áll mellettem letolt gatyával, mert ellőtte magát és mondjuk van még 15 másodperc mire újra betölt), addig nem ártana védeni a seggét, hogy ne kampeljon meg.

[ Szerkesztve ]

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#105203) Kakumix válasza jagada (#105202) üzenetére


Kakumix
senior tag

Nem kell fejben tartanod a töltésidőt, a gyenge pontokat, meg semmit! Elég ha meg tudod nyomni a bal egérgombot és telepíted a megfelelő csaló modot.

Legyen szép napod!

(#105204) h1mpi válasza jozefgucci1 (#105199) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Igazad van szerintem is az összes cheat szerű, mert megkönnyíti a játékot, de mégis engedik és én is használom a legtöbbet (warpackot nem)

Edigital: aki korán kel aranyat lel. Reggel berendeltem egy halom cuccot több accra ;] 3 db xbox már el is kelt :D A Diarmandos bónusz kód él +5%-ot jelent Nekem :DDD Tavaly lemaradtam, idén nem. 10 perc alatt elég jól lehet keresni :))

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#105205) jagada válasza Kakumix (#105203) üzenetére


jagada
őstag

Most magadból indulsz ki? Kell ide ez a troll????

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#105206) jozefgucci1 válasza jagada (#105202) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Te miről beszélsz ? Milyen több száz tank ? Nem kell minden szituációban számolni és mikor több tankal vagy éppen csatában akkor majd pont arra fogsz figyelni még a képernyőn , hogy ki mikorra tölt be . Azt akarod nekem bemesélni , hogy képes vagy több adatot figyelemmel követni a képernyőn ,de a népszerű tankok töltés idejét hozzávetőlegesen sem tudod megjegyezni ? Mindezt még megtoldva a csapattárs segítésére tett megjegyzéseddel . Az pedig , hogy nincs tiltva még nem azt jelenti , hogy elnézhető és hú de ügyes vagy , mert használod . Ezek után gondolom a jopbb egér gombot is többet használod ( Auto aim ) mint a lövést !

Ilyen posztokkal az SG-s frissreges embereket riogasd ne engem én nem vagyok vevő erre !

H1mpi .: Használd , mert megteheted sőt én is használok párat , mert megkönnyíti a játékmenetet ennyi .DMG panel+Jimbo célkereszt és kétsoros tanklista van jah és zoom mod ennyi .

[ Szerkesztve ]

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#105207) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Ne hozzátok át OFF-ból ezt légyszi, direkt azért töröltem azt a topikot. :R

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#105208) H.Bencike


H.Bencike
aktív tag

Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy hogyan tudom újratelepíteni vagy letörölni az Aslain modpacket úgy hogy a játék beállításai megmaradjanak?
Véletlenül telepítettem azt hogy a tankok ábrája helyett kiírja a konkrét típust, így (nekem) nagyon átláthatatlan.

LG G3

(#105209) #43783936 válasza H.Bencike (#105208) üzenetére


#43783936
törölt tag

Indítsd el újra a telepítőt.
Kikeresed benne, hogy mi a fölösleges, és kiveszed mellőle a pipát, majd a végén a clean installt választod, hogy törölje.

(#105210) DaveHutt válasza jagada (#105202) üzenetére


DaveHutt
őstag

Ettől függetlenül "szürkezónás" előnyszerzés. Remélem egyszer jogtalan lesz. Vagy váltsunk ki mindenféle játéktapasztalatot moddal?

A premium ammo kijelzőt nem értem. Van a játéknak külön audio jelölése erre.

[ Szerkesztve ]

(#105211) gubabela


gubabela
senior tag

Üdv!
Most kaptam paypalltól egy promó kódot, hátha jó lesz valakinek: "PAYPALWGCODE"
Asszem csak új acchoz jó. (500g, 7 nap prém, excelsior tank, wow: tachibana romboló)

(#105212) kchryss válasza Phobion (#105191) üzenetére


kchryss
addikt

Nem kis meló lesz ám ezeknek a tankoknak a megszerzése. 5000 tankot osztanak ki a klánoknak helyezés alapján, ezt a top klánok fogják elvinni. Magyar klánok közül lehet hogy egy sem lesz ezek között. További 6000 tankot egyéni pontok alapján osztanak ki. Erre viszont egy átlagos képességű játékosnak egy átlagos klánnal akkor van esélye ha az egész kampány alatt szinte minden nap játszik. Kb 3x10 azaz 30 nap a kampány, szóval nem adják ingyen.
Tavaly ugyanezeket a tankokat osztogatták egyébként. Szóval van egy éved, fejlődj, kerülj be egy klánba ami majd reális eséllyel indul a kampányban és akkor jövőre neked is meglehet.

[ Szerkesztve ]

(#105213) jagada válasza jozefgucci1 (#105206) üzenetére


jagada
őstag

Nem értelek, pont azt mondom, hogy a mod segítségével elég egy pillantás és nem kell számolgatni/figyelni. Szeretem az ilyen én elvből nem használok semmilyen modot playereket, ne haragudj, de nem hiszem el. Az meg megint röhejes, hogy kinek mi nyújt előnyt, ilyen alapon ne játszhassanak a prémium előfizetők a mezei talpasokkal, mer azok aztán igazán előnyben vannak, had ne kelljen kifejtenem, hogy miért is.

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#105214) jagada válasza jozefgucci1 (#105206) üzenetére


jagada
őstag

Amúgy a jobb gombos autoaim alapból benne van a játékban, nem biztosít sem garantált találatot, sem átütést, nem értem azzal is mi a baj. Sok modot alapból beletehetne a WG (automatikus felszerelése/leszerelése az álcahálónak, csigaszemnek, legénység áthelyezése másik tankba, normális minimap stb.) és nem kellene minden pecsnél kínlódni ,hogy használhatóbb legyen a játék. Én elvből nem költök erre a játékra és elfogadom, hogy így hátrányban vagyok sok szempontból, mint ahogy te elvből nem használsz modokat, függetlenül attól, hogy rajtad kívül a csatában 29-en használnak ezt-azt.

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#105215) Bingisz válasza jagada (#105214) üzenetére


Bingisz
addikt

"Hogy így hátrányban vagyok sok szempontból."

Bullshit.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#105216) Kakumix válasza Bingisz (#105215) üzenetére


Kakumix
senior tag

:Y
Nem kapja meg +50% kreditet és XP-t, így sokkal többet kell hajtani a fejlesztés, XP gyűjtős akciók során és a vásárláshoz is. Ha esetleg valami másra gondolt akkor elnézést kérek, hogy beleszóltam.
Amíg volt prémiumom, T10-ben is gyűlt a kredit pedig nem vagyok kiemelkedő játékos, most meg már T8-ban is figyelnem kell, hogy ne menjek mínuszba a nap végére.

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#105217) #84221696 válasza jagada (#105214) üzenetére


#84221696
törölt tag

Egy minimap jó lenne, amiben látom, hogy meddig látok. :)
Vagy eddig is benne volt, csak én nem találkoztam vele?

(#105218) Bingisz válasza Kakumix (#105216) üzenetére


Bingisz
addikt

Vagyis egy szempontból vagy hátrányban. Több időt kell eltöltened a játékban egy tank eléréséhez, mint a prémiumot használóknak.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#105219) jagada válasza Kakumix (#105216) üzenetére


jagada
őstag

Erről van szó. Pl. sok hétvégi küldit, ill. személyes küldit azért nem tudok megcsinálni, mert nincs meg a megfelelő tankállományom. Ahhoz, hogy megvegyek egy kifejlesztett tankot, el kell adnom az előzőt, plusz 2-3 másik kisebb tankot. A legénység átképzése jó esetben 75%-ról indul. Nem tudom felszerelni a tankokat modulokkal (célzásgyorsító, töltésgyorsító) mert nincs rá kreditem+ nem tudom spammelni sem a gold lőszert mint egyesek. Ki van fejlesztve egy rakat tank de nincs kredit a megvásárlásra, sokat kell játszanom stock tankokkal, ami tudjuk, hogy eléggé keserves tud lenni, könnyebb lenne csak 10-es tankokkal játszani, nem kellene +2 tierben kínlódni stb. stb. Szerintem ez elég nagy hátrány.

[ Szerkesztve ]

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#105220) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

De én bizony hallani akarom tőle, hogy több mindent átütnek a prémiumosok, nagyobb sebzés, gyengébb ellenfelek, kanyarlövések ecetrea... Komolyan mondom, hogy hallani szeretném kíváncsi vagyok rá nagyon.
Mert ha csak a prémium adta előnyre gondol akkor miről beszélünk?Mint minden más hasonló játékban így működik nem? Dehogynem

[ Szerkesztve ]

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#105221) jano_77


jano_77
nagyúr

vki esetleg fel tudná tenni ha szépen kérem az ASLAIN 9.12.3 modpackot ZIP-elve, mert se a Chrome, se az IE nem tudja leszedni. Eddig nem volt gondom a Chrome-al!
Nagyon köszönöm előre is. :R

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#105222) Kucsek válasza jagada (#105213) üzenetére


Kucsek
aktív tag

"pont azt mondom, hogy a mod segítségével elég egy pillantás és nem kell számolgatni/figyelni"
Erre ez a válaszom: páran azért tartják jó dolognak a Wallhacket- CoDban és Bf-ben mert nem kell "számolni" a meglepetéssel és "figyelni" a sarkokat , hogy kijön valaki.
Vagyunk páran azért a régi motorsok közül akik még/már Alpha/beta-ban kezdtük ezt a játékot.
Szemtanúi voltunk a játékos állomány hanyatlásának illetve korcsosluásának is.
És igen is vagyunk páran akik nem használnak modokat, mert mi talán az élményt és kihívást keressük és szeretjük.
Innen már nincs messze a következő lépés a durvább "modok"-ig. Nem is értem miért nem telepítesz fel rögtön egy Red-Ball modot? Elvileg az sem tiltott. Vagy az már neked is sok? Ha igen akkor csak örülhetünk, de hidd el sokaknak nem. Tudod hogy van ez ? Nyújtod az ujjad majd letépnék már a karod is.
Ezért kellene csírájában elfojatni az egész modosdit, mert sokan nem tudják hol a határ.
Persze , tudom meg kell hagyni az embereknek a lehetőséget, hogy seggfejek lehessenek, joguk van hozzá.
Meg aztán manapság már kihívásnak számít, ha valakinek használnia kell azt az "izét" ami a nyakán van. Sokan nyilván félnek kipróbálni, mert menten összehugyozzák/fossák magukat, mert ugye csupán ezen két dolog kontrollálására képesek használni.

Üdvözlettel, egy sem modot/xvm-et és más egyéb "jogosulatlan" előnyökhöz juttató programokat nem használó játékostól.

Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!

(#105223) Kakumix válasza Bingisz (#105218) üzenetére


Kakumix
senior tag

Végül is lehet ennyire egyszerűsíteni. Tetszik :)

Legyen szép napod!

(#105224) grizlisandor válasza Stigma.HC (#105220) üzenetére


grizlisandor
addikt

Értem már, hogy miért nő nekem a wn8-am. :D
Mert befizettem prémium előfizetésre és nem azért, mert "valamicskét fejlődtem". :O

(#105225) jagada válasza Kucsek (#105222) üzenetére


jagada
őstag

Nem artyzom, így értelmét sem látom a red-ballnak. Lehet mártirkodni, hogy de én akkorsemhasználoksemmilyenmodot attól még a játékosok többsége használja, a COD-ot meg már tényleg ne keverjük már bele.

Ha hiszitek ha nem sokszor még a kilőtt tankomat sincs kreditem megjavítani, hogy következő csatát mehessem vele.

(#105221) jano_77: Te mégis mit képzelsz???? :DD :DD Itt senki nem használ modokat!!! :DDD Nem olvasol????

[ Szerkesztve ]

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#105226) H.Bencike válasza #43783936 (#105209) üzenetére


H.Bencike
aktív tag

Működik, köszi szépen!

LG G3

(#105227) rlazol válasza jagada (#105225) üzenetére


rlazol
addikt

nincs olyan prém tankod se, amit a játékban nyertél? Chi-nu Kai, Tog, Dicker Max?
Mert ezekkel elég jól lehet kreditet farmolni. Mostanában, amikor kilőnek az RHM-vel, megyek addig a Dickerrel. Így a két csatát összesítve mindenképp plusszal keveredek ki, akkor is, ha épp nincs prémem és egyik csata se sikerül jól.
Ha ezek a tankok nincsenek meg neked, akkor is biztosan van olyan T5-6os tankod, amivel szívesen mész, (Nashorn, KV1) azok elég jók farmolásra, ha ennyire kreditgondod van.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#105228) jagada válasza Stigma.HC (#105220) üzenetére


jagada
őstag

Mit is írtam??:
"Én elvből nem költök erre a játékra és elfogadom, hogy így hátrányban vagyok"

(#105227) rlazol : összefarmoltam két 5-os prém tankot + ott van a TOG II de megyek egy karikát egy jpII-vel vagy ST-I-vel és vesztes csatánál a tízes lövegeknek hála a skulló máris mínuszba visz. Alacsony tierben meg szinte csak piroskákkal játszom, ahol nagyon rapszodikusok tudnak lenni a csaták. Ráadásul, ha nagyobb tankot akarok a kicsiket mindig el kell adnom, ez lesz a sorsa most a Nashornnak, a T150-nek, a Type 58-nak stb.

[ Szerkesztve ]

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#105229) jano_77 válasza jagada (#105225) üzenetére


jano_77
nagyúr

Dehogy nem használnak, csak sokan nem ismerik el.
Olyat kérnék, aki felvállalja, hogy használja az ASLAIN-t és sikerült leszednie a 3-as verziót, hogy küldje már el vhová felrakva vagy esetleg mammutmail-en!?
Rlazol (Laci) Neked lent van már? Mammut-on átdobhatnád.

Megoldódott, Köszi :R :K

(#105228) jagada: ha rám hallgatsz, akkor nem most adod el őket az akció alatt, mert akkor megint buksz rajtuk, nem keveset. ;) :N

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#105230) Kucsek válasza jagada (#105228) üzenetére


Kucsek
aktív tag

Majd lesz erre is mod oszt jó napot :DDD :DDD ne aggódj

[ Szerkesztve ]

Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!

(#105231) jagada válasza jano_77 (#105229) üzenetére


jagada
őstag

Most csak nagyokra (T8+) van akció nem? Aki mindig is prémmel játszott fogalma sincs róla milyen nehéz kredit nélkül.

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#105232) jano_77 válasza jagada (#105231) üzenetére


jano_77
nagyúr

Tényleg igazad van, most a nagy vasak akciósak. Bocsi :B

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#105233) fradi81 válasza jagada (#105228) üzenetére


fradi81
veterán

Hát prémem soha nem volt de mégis összejött egy tankállomány :) 5-ös prémekkel is szépen lehet farmolni a kreditet, netto 15-20k körönként nem rossz, mindent lehet csak akarni kell. Ha magasabb tier minuszos, akkor nem kell feljebb menni, vagy felváltva tolni ennyi.

moto g72, Ninebot d28e

(#105234) rlazol válasza jagada (#105228) üzenetére


rlazol
addikt

ha nem költesz a játékra, akkor sajnos a 10es csatákat 1-2 alacsony tieres TOG csatával kell ellensúlyoznod. Nem véletlenül van így ballanszolva a játék, te is tudod jól. :(

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#105235) jano_77


jano_77
nagyúr

NOS aki azt állítja, hogy nála működik rendesen az ASLAIN modpack, árulja el nekem legyen oly szíves, hogy melyik zoom mod van beállítva, ugyanis nekem a 48x-al most sem működik! Megpróbáltam zoomolni és azonnal megállt a tankom, nem mozdul, eltűnt a célkeresztem is!?! :W

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#105236) kedvesgabor


kedvesgabor
tag

T34 használók, hogy tetszik a módosított vas? Anno amikor toltam nagyon a WOT-ot imádtam, de most nagyon lomhának tűnik, ágyú meg néha dob olyat...a páncélzat változás meg nem igazán tűnt fel:)

(#105237) Veatta válasza kedvesgabor (#105236) üzenetére


Veatta
aktív tag

A lomhasága nem változott, a pontosság nerf határozottan nem tett jót neki.

(#105238) #43783936 válasza jano_77 (#105235) üzenetére


#43783936
törölt tag

A legnagyobb PMOD zoomot használom, gond nélkül.

(#105239) DaveHutt válasza kedvesgabor (#105236) üzenetére


DaveHutt
őstag

A legfőbb erény abban a tankban a türelem. Várd meg, amíg közelre kb 1/2-3/4ig, távolra teljesen becélzott. A toronypáncél továbbra is nagyon jó.

(#105240) DaveHutt válasza jagada (#105231) üzenetére


DaveHutt
őstag

Bocsánat a double postért, de erre muszáj válaszolnom.
A helyedben tartanék legalább 2-2 tier 5-6-ot, rendes felszereléssel, jó legénységgel, amikben jól tudsz menni.
Ha csak egy vonalat húzol mindig, akkor lehet haladni wotban. Anno amikor volt időm rá két vonalat kihúztam ezzel a módszerrel tier 9ig.

Egyébként illene már felismerni, hogy az életben semmi, de főleg a szórakozás nincs ingyen. Ha ne adj isten összejön a pénz, vegyél egy tier 8 premium tankot leárazáskor, és minden bajod megoldódik.

[ Szerkesztve ]

(#105241) rudii


rudii
tag

Csúzli! :) P É N T E K! Nem is mondok többet! Csapjunk a lovak közé! ;)
Live Stream

(#105242) Stigma.HC válasza jano_77 (#105235) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

30x hat lépésben Koshnaranek hiba nélkül

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#105243) nyunyu válasza fradi81 (#105233) üzenetére


nyunyu
félisten

Ha magasabb tier minuszos, akkor nem kell feljebb menni, vagy felváltva tolni ennyi.

Na ja, tier9 onnan indul, hogy -18k ha kilonek, ezen felul minden melleloves/lanctalp 0/lepattano 1-1.5k-ba faj.
De ma valahogy sikerult +3k-ra kihozni az E50 kort, mivel csak a 2/3 javitasi koltseget kellett fizetni, meg 16k-t loszerre, viszont 3k sebzest kiosztottam.

Tier 10 javitasi koltsege 22k korul van.

Mult heti 5x szorzo+XP gyujtogetes modban hamar rajottem, hogy nem erdemes elovenni a tizes tankjaimat, mert csapattol fuggoen -15-tol -30k-ig faj a vegeredmeny, aztan nem biztos, hogy negy meccs eleg leszorzozni a Foch 155-ot vagy a hoeket. :W
Valami -200k volt a harom tizesem leszorzozasa utan az egyenleg. :Y

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#105244) Argh!


Argh!
aktív tag

Masnak is feltunt hogy garazsban nem mukodik a report? Csak csata kozben.

(#105245) Atti777 válasza Argh! (#105244) üzenetére


Atti777
senior tag

Nekem a blacklist működésképtelensége jobban fáj

Путин, иди нахуй!

(#105246) jano_77 válasza Stigma.HC (#105242) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ez érdekes, akkor nem tudom mi volt a gebasz nálam az ASLAIN-al!?

MÁS:
most azt csináltam, hogy a működő WEBIUM-ban kicseréltem az XVM beállításokat az ASLAIN-osra, mert azt már kezdtem megszokni. Minden fasza, működik is, csak vmiért kétféle óra lett a hangárban, ráadásul egymáson és így egyik sem látszódik rendesen. Hol tudnám megnézni, hogy mi a gubanc illetve az XVM/clock.xc file-on kívül mi tartalmazhat még óra kirajzolást a hangárban? :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#105247) Stigma.HC válasza jano_77 (#105246) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Valami moddal biztos össze akadt benne, nekem az előző verziónál ami szerdán jött ki el se indult a játék, nem is görcsöltem vele, megvártam az újat, ugyan azokat a modokat felraktam és minden simán megy azóta.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#105248) Khelben


Khelben
nagyúr

Aslain 9.12.3-nál másnál is sikítozik a Chrome meg a Windows, hogy nehogy futtassam, mert katasztrófa lesz?

(#105249) jano_77 válasza Khelben (#105248) üzenetére


jano_77
nagyúr

jaja, ez volt nálam is :K

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#105250) Khelben válasza jano_77 (#105249) üzenetére


Khelben
nagyúr

És? Futtattad? :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.