Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fidig
tag
válasz Doki-HUN1978 #6500 üzenetére
Igen, azonos sebességű haladásnál max könnyebb lesz érzésre
Már nagyon filózom, hogy váltok rá, mert az eddigi cipő, normál pedál kombó már nem igazán hatékony. Eléggé elkopott a cipőm talpa, és már csúszkál a pedálon. Mindig azt veszem észre, hogy talpközéppel tekerek...A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
Valkűr
addikt
Én klipszről váltottam spd, és egy álom a különbség számomra...Nem kezdem el ecsetelni az előnyeit..
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
concret_hp
addikt
gellért hegyen mennyi a szint emelkedés a gellért térről indulva, tudja valaki?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
pengemetal
aktív tag
Ma lesz egy Bp-Velence távom, aztán szombaton Velence-Balatonboglár. Kérdés, hogy Fehérvár és a Balaton közt járható a 7-es? (Arra még nem voltam)
[ Szerkesztve ]
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
peugeotmate
őstag
válasz pengemetal #6506 üzenetére
Az összes (legalábbis a legtöbb) KRESZ tábla kimozdítható a helyéről Budapesten, egyikhez sem érdemes odaláncolni a bringát. (Critical Mass Hungary is kiírta nemrég a Facebook oldalukon.)
[ Szerkesztve ]
meg
-
pengemetal
aktív tag
válasz peugeotmate #6507 üzenetére
F@sza...eddig ezt nem is tudtam
-
deicide
veterán
válasz pengemetal #6506 üzenetére
Igen, nincs tiltó tábla, de Fehérvár határáig kerékpárút van, addig szoktak dudálni az autósok.
szerk: nem tudom mikor mész, én 16:15-kor indulok Budaörsről-Sukoróra, Velencén át, lehet összefutunk.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
pengemetal
aktív tag
válasz deicide #6509 üzenetére
Köszi, Fehérváron belül úgyis kerülőnek tűnik a 7-es (Sukoró felől megyek). Meg lehet elnézek FEZEN felé, hátha összefutok valami ismerőssel egy gyógysörre
szerk: 13:00-kor terveztem az indulást, mert a kollégák kocsival 14:00-kor indulnak. Tényleg drótszamár kemping közelében van valami jó kocsma/étterem?
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
válasz pengemetal #6510 üzenetére
FEZEN-re én is mentem volna, ha az Arch Enemy nem mondja le a koncertet...
Név szerint nem tudom, de a környező utcákban van 2-3 hely, ahol kulturáltan el lehet tölteni a szabadidőt
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz concret_hp #6505 üzenetére
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
rétisün
veterán
válasz deicide #6504 üzenetére
(valószínűleg, mivel nem sokan ússzák meg ) bemutathatsz egy szép borulást, ha szerencséd van valami forgalmas helyen pl. egy pirosnál
de inkább előny a klipszhez képest, hogy sokkal jobban fogja a lábad, mint a klipsz, ami akkorjön jól, ha húzni is akarod a pedált.
ha szki jár erre, ő többet tud erről mondnai, ő is klipszről váltott spd-re, sztem nem cserélné vissza (legfeljebb télen, téli spd-s cipő híján)
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
zoli03
őstag
-
pengemetal
aktív tag
válasz Doki-HUN1978 #6517 üzenetére
Ráadásul lehet vagy 160 cm és 40 kg...hihetetlen! Energiabomba!
Szerk: 173 cm
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
válasz Doki-HUN1978 #6517 üzenetére
Elég férfias hangja van Angelának. Igen, Ő az avatarom
-
D.Orion
veterán
Én ezt úgy oldanám meg, hogy a plasztik kártyát becsomagolnám egy rongyba és úgy raknám a telefon mögé. Például vannak ezek a szemüveg törlő finom anyagból készült kendők. Ez szerintem tökéletes erre a célra, ez biztos nem karcolja meg a telefont.
Párásodásra annyit, hogy én láttam már légáteresztő anyagból készültet, igaz nem sűrűn.(#6491) Cathfaern: Ha ilyet veszel, akkor mindenképpen számolj azzal, hogy ezek általában szélesebb kialakításúak, plusz jobban visszanyúlnak a nyeregcső felé. Keskenyebb nyeregnél problémás lehet, mert a combod tekerés közben hozzáérhet a nyeregtáskához. Például az olcsó, de tökéletesen működő Crivit csepp alakú szimpla nyeregtáskával is így jártam. Ellenben [ez] nekem tökéletesen működik. Ja igen ez nem két részes, sajna.
[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
A kerékpárok féknyergeinél a menet -ahová a fékcső megy- megegyezik, vagy gyártónként esetleg eltérő lehet?
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
zack
nagyúr
válasz D.Orion #6520 üzenetére
Volt 6k iPhone 4 tokom (Belkin Fastfit) ami elméletileg a legjobb volt hozzá...Ebben is párásodott. Aztán azóta volt S2, Note2, S4 karpántom is. Ez utóbbit használom a HTC One-hoz. Volt olyan hogy a lecsapódott párából rajzolni tudtam a hátlapon. Talán az segít ezen egy kicsit, ha nem a karodra tépőzárazod, hanem egy hosszabb ujjú bicajos mezhez, így azt vettem észre kevésbé párásodik.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz rétisün #6515 üzenetére
Nekem is voltak érdekes esetek az elején. A tipikus, ami van, hogy még ma is előfordul, hogy egyik kiold, fékez, megáll, egyensúly átbillen valami külső tényezőtől arra az oldalra ahol be van akasztva... Ilyenkor úgy nézhetek ki mint valami balett táncos bicikli kellékkel. Ugyanis a kiakasztott lábammal ugrálva igyekszem a váz alatt addig átnyúlni szinte a másik lábam vonalában, amíg meg nem tartom az egyensúlyom. Katasztrófálisan néz ki (csajom mondta), de legalább hatékony.
Aztán volt olyan is az elején, hogy felértünk a Citadellához, majd gondolt egyet, befékezett előttem, hogy akkor itt most ő felkaptat a járdán...Szinte vészfékezéssel megálltam, nem mentem neki, de arra már nem maradt idő, hogy az spd-vel is foglalkozzak. Próbáltam menteni a menthetőt, belekapaszkodtam a műanyag vásárlós csomagtartójába, ami azonnal ízzé-porrá tört, ellenben elég sokat tompított mielőtt becsapódtam volna.
Inkább mókás dolgok voltak, mint nagy borulások. Nem vészes, azt mondják ezeken mindenki átesik.
Már el sem tudnám képzelni spd nélkül a bringázást.(#6523) D.Orion
Futásnál drasztikusabb. Ott van hogy futás közben kiveszem, hogy a menetszél kicsit szárítsa.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Cathfaern
nagyúr
válasz D.Orion #6520 üzenetére
Nyergem elég széles, szóval azzal nem hiszem hogy gond lesz (azzal már inkább lehet, hogy a selle smp-nél hátul van az a levehetetlen embléma... ).
Egyébként ki hova szokta rakni a telefonját? Kartáskán is gondolkoztam már, de azzal pont az a problémám amit írnak is sokan... -
deicide
veterán
-
őstag
Üdv, Acera FC-M361-8 octalinkes
hajtóművem van, sajnos a felszereltetésekor nem cseréltettem láncot és így a 32T lánctányér kb egy év alatt tönkrement. Kerestem a neten de ehhez a hajtóműhöz nem találtam lánckereket. Valaki tud hozzá? Két elég drága variáción gondolkodom. Rendelek megint egy FC-M361-8 hajtóművet, és ha nem feltétlenül szükséges nyomatékkulcs akkor otthon a garázsban kicserélem magam a hajtóművet. Másik variáció hogy veszek Alivio FC-M410-8 hajtóművet, hozzá való 118-as octalinkes monoblokkom van tartalékba, viszont a monoblokkcsere nem annyira egyszerű, és a váltót is bizos állítani kellene az Aliviora áttérés miatt, tehát ehhez hozzáadódna a szervízköltség. Kérdés hogy hosszútávon jobban megéria e a z Alivio hajtómű? Hajtókarlehúzóm van, tehát olcsóbban kijönne ha Acera-ról Acera-ra cserélnék otthon. Szerintetek mi legyen?-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
zack
nagyúr
válasz Cathfaern #6525 üzenetére
Csak karpánt. Bringára ne tedd, mert a rázkódás nem tenne neki jót. Esetleg bringás mez hátán levő zsebek. Onnan nem esik ki. De városban csak óvatosan, mert a kis réti négerek könnyen benyúlhatnak érte. Amikor városban megyek és hátra teszem valamiért, csak úgy, hogy a füles is csatlakoztatva van. Így érzed ha valaki piszkálja. Jó a karpánt, ha nem lenne jó, nem használnám, csak arra figyelj, hogy a pólót is szorítsd be alá, ami tompítja a test kipárolgása és a külső hőmérséklet közötti különbséget, ami a párát generálja.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Packersbay #6533 üzenetére
Pü.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Zoli133
addikt
válasz Packersbay #6533 üzenetére
Később terveztem, de elfelejtettem, hogy holnap megint 30+ lesz kinnt, ezért azt hiszem korábbra teszem.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Valkűr
addikt
Én simán belepakolok a kerékpáros mezem hátsó zsebeibe...2 részes, bőven belefér.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Bati0501
őstag
Vmilyen nyerget tudtok ajánlani Cross bringához?Outira való nyerget lehet tenni Crossra vagy mtb-ra valót?Sztem igen,de ki tudja.
A bringám fehér,pár alkatrészen kívül nincs is rajta fekete,ezért lehet,h a nyeregnek is fehérnek kellene lennie?Vagy az már lehet,h sok lenne.Most fekete van rajta,a gyári.
A fehér az nagyon kényes,hamar látszik rajta a kosz?
Az ár most annyira nem számít,persze 40e-es nem kell.
Tudom,h nehéz kérdés,mert mindenkinek más jön be,csak kíváncsi lennék,h mit ajánlotok.(a keresőt használtam már ) -
ludsimon
veterán
Elkészült az új XM-L2 U2 ledes lámpám réz távtartóval, illetve réz Sinkpaddal.
High-ben 2,42A-el hajtva 1178 Lumen @ 25 °c
1037 Lumen @ 85 °c[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz fi:zi'k #6541 üzenetére
szombat
Időpont20:30 - 4:00Leírás
Ahogy minden héten, most is bringázol szombat este!Irány Vecsés!
Az odafelé út egyszerű:
[link]
Visszafelé variálunkTalálkozó: 20:30 V. kerület, Szabadság tér, a Ronald Reagan szoborhoz közeli padoknál.
[link]
[link]Indulás: 21:00
Copyztam.
undefined
-
dqdb
nagyúr
válasz attilav2 #6529 üzenetére
[link]
Itt megtalálod a pontos cikkszámot, ezzel menj be a kedvenc bringaboltodba, hogy rendeljék meg neked, vagy rendeljenek egy vele kompatibiliset, ha ezt nem tudják beszerezni.Én a helyedben megnézném a lánc és a kazetta állapotát is, valószínűsíthető, hogy az előbbi kuka és az utóbbiban is esélyes, mert elkophattak a sűrűbben használt fokozatok.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
ludsimon
veterán
Én Andrássy út, Városliget felől közelítem meg.
Én is 3 éve voltam utoljára ilyen eseményen. Most is lámpa tesztért megyek, meg király éjjel tekerni 1000+ lumennel.
Én így megyek tovább: [link]Én se tervezek 2 óránál többet tekerni. A lámpa akkujával jobb nem packázni, jobb ha van tartalék bármi van..
undefined
-
zack
nagyúr
válasz ludsimon #6548 üzenetére
Városligetnél akár tudnánk talizni is. Viszont nem tudom, montival vagy országútival mész?
-
Cathfaern
nagyúr
Köszi mindenkinek a telefonnal kapcsolatos válaszokat
zack:
Kilopás biztos nem probléma, mert városban nem nagyon tekerek, illetve meg sem állok sehol
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest