Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vasinger!
nagyúr
Ha visszaolvasol, akkor pont ezért írtam, hogy érdemes használtak között nézegetni, mert töredék áron lehet hozzájutni jó darabokhoz.
Én is így jutottam még tavaly 3 darabhoz, idézem magam:
3 db. Schwalbe Racing Ralph 2.25" külső (1 eléggé használt drótperem nélküli, 1 vadiúj drótperemes és egy 95%-os drótperemes) (A 3 külső összesen 5k-ba került ) -
fi:zi'k
nagyúr
Rosszul gondolod.
Ha ránézel a bringára akkor látni fogod és hogy miből áll a hajtás, akkor rájössz, hogy amit raczger kolléga felsorolt, az mind hozzátartozik. Ha csak egy elemet cserélnél, akkor adnál vele a sz@rnak egy pofont.(#5166) otto14
1. Mi az hogy nem mozdul? Milyen váltod van most?
2. Bármilyen kerékbe lehet 8-ast tenni vagy a tojást. Kérdés, hogy meddig bírja előtte. Milyen felhasználáshoz kellene?
3. Van most első teleszkópod?
4. Mit értesz az alatt, hogy mennyi húzd meg?Összességében: megéri a bringára költeni, mintsem, hogy vennél egy másikat?
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
Hivatalosan a "hajtás" a hajtásláncot jelenti, ami áll a hajtóműből (hajtókar, középcsapágy, lánctányérok), láncból, fogsorból, váltókból, váltókarokból, pedálból.
Persze ettől függetlenül ki ki értheti hajtás alatt a hajtáslánc egy-egy részét is természetesen.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
fi:zi'k
nagyúr
Az a probléma a teóriáddal, hogy a lánchajtásban minden egység kopik. Tehát ha használni kezdesz egy új bringát, akkor ezek az egységek szépen együtt kopnak. Ha egy már kopott, de még használható rendszerbe beteszel egy új láncot vagy fogsort, várhatóan kellemetlen perceket fog szerezni, mivel pontatlan lehet a váltás és/vagy ugrálhat a lánc.
Nyilván vannak helyzetek, amikor egy elem cserélje megoldható, de alapvetően együtt szokták cserélni a fenti okok miatt.(#5170) otto14
Ha jól sejtem egy olcsó bringád van.
Nem biztos, hogy megéri rá áldozni, mivel már az alap, amire építkeznél is lehet rossz. Úgy meg nem sok értelme van.
Nem csak újat lehet venni, sőt érdemesebb a használtpiacon is szétnézni.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
zack
nagyúr
Nekem VDO HC 12.6 van. Tök jó, csak valamiért egy ideje az odo meter 1 nem mér semmit. Az odo meter 2 az össz megtett km, azt nem piszkálom. Van napi számláló ami müxik, a trip dist, és a navigator, de az odo meter 1 nem tudom miért nem mér. Mivel minden működik az órán, kétlem hogy hibás lenne, az is lehet az sosem mért semmit, csak én emlékszem rosszul.
Egyébként VDO-ra tudtommal 5 év gari van. Szerintem masszív jó cuccokat gyárt.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
dqdb
nagyúr
Nem biztos, hogy jó ötlet 1"-es fejcsőhöz 1 1/8"-es teleszkópot ajánlani.
zodo: bicajjal járnék akár télen is
Ha ~10 fok alatt is bringáznál, az drága dolog lesz, speciális ruházat nélkül nem úszod meg, felette semmi probléma.Ha ez a villa hátráltat akkor mi a javallott Pesten padkáról le-fel max kategóriában?
Ha mozog még valamennyit ez a villa, és nem állt be teljesen, akkor aszfaltra városba pont elég lesz arra, hogy kevésbé rázza szét a csuklódat, vagyis megfelelőnek tűnik.Szerintem hozd fel, takarítsd le, próbáld ki, aztán gondolkozzál, hogy mit kellene lépni. Amíg nem ismert a jelenlegi állapota, addig túl sok mindent nem lehet ajánlani. Ha menthetetlen vagy túl sokat kellene rá költeni, akkor az az általános mondás, hogy 30-40e környékén már jó állapotú, használt városi rohangálós bringát lehet venni.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
zodo
nagyúr
Nem kell hű de terepre gondolni max murvás útszakasz de semmi hegyen-völgyön át.
Ha ez a villa hátráltat akkor mi a javallott Pesten padkáról le-fel max kategóriában?
Lépcsőn inkább leviszem, mintsem röhögjenek rajtam ha zakózok vagy szétesik a verda
Mi a baj a hátsó váltóval ?Szerk: Közben látom írtál, meglesem őket.
(#7079) Vasinger!
Nem terv, nem is tudok drága bringát összedobni csak komfortosabbá tenném ahogy tudom.
Mivel még nincs meg az új melóhely így csak saccolnám a max 10-15km-t mert első időben talán az sem lenne leányálom.(#7083) dqdb
Akkor módosítok őszre.
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
2x vesztette el a CAD szenzor jelét indulás után közvetlenül de reset (csak egy gombot kell lenyomva tartani hozzá) megoldotta azonnal. Még megállni sem kellett
Nagyon kényelmes az automata indulás és leállás funkció is, gyönyörűen szuperál.
(#7247) fidig: Első váltó erősen belépő szint. Körbe kell nézni, hátha kapsz már komplett SORA szettes masinát ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
-
kovsol
titán
írtam a gyártónak egy levelet és a következő választ kaptam:
"Valóban kétféle verzióban gyártják, ezt le is tudod ellenőrizni a kross.eu központi weboldalon.
Nem csak hogy egyformán jók a fékek, de a személyes véleményem szerint a Tektro hidraulikus fékek még jobban is fognak és sokkal megbízhatóbb konstrukció, mint a Hayes Dino. A Tektro az teljes egészében Shimano fékrendszer, olyannyira, hogy Shimano fékbetéteket kell belerakni csere esetén. Szóval ez a jobbik specifikáció, ebben biztos lehetsz."May the Force be with you!
-
D.Orion
veterán
A legtöbb félig nyitott bukó 300g alatt van. Nekem pl. az occsó Wind Author bukóm mérlegen mérve 260g. Napellenző jó dolog, de ha van napszemüveged, akkor nélkülözhető, sajnos némi plusz szélzajt generál. Rovarháló viszont mindenképp legyen benne, nekem már nem egy méhet, darazsat megfogott.
Szerk.: Bacca meg jól elaludtam, de most már akkor én is megyek egy 30km-t.
[ Szerkesztve ]
-
tatabánya
senior tag
azok mások a kis freerideos huligánok szintén megérik a pénzüket, én itt a bicóskesztyűs, szemcsis dimenziót lépett meglett úriemberekről beszélek
de felesleges is folytatni, remélem, hogy itt a fórumtagok inkább csak példát mutatnak előzékeny magatartásukkal az utakon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest