Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    Re:
    Kösz az eddigi tippeket, megmértem magam egy itteni link alapján és nézegettem a kelly-s bringákat.
    A helyzet az, hogy sokat nem akartam rá költeni, de kicsinek érzem a mostani bringám és kényelmeset szeretnék elsősorban. (elvileg a régi bringám beszámolnák egy új kelly's-be 50000Ft-ért). Jó ajánlat, de több akció is szokott lenni, ezért nem léptem még meg. ThorX drága most (másra is kell a pénz) és ha jól látom a kelly's most nincs toppon ami az olcsóbb bringákat illeti.
    27,5 és 29"-os bringákat nézegetem belépő szinten. Némi terep lenne. Telót, egyebet ha nem bírja cserélem úgy is amint kidőlnek egy jobbra, így nem annyira fontos, persze nyilván egyből XT-vel indulni tisztább szárazabb érzés, de még nem tudom mennyi időm lesz tekerni.
    Ideális vázméret:

    Olvastam hogy 29"-nál is vannak kezelhető, fordulékony bringák, Tothgera30 és Runner_fxr hsz-ai meggyőztek.
    178cm és 81cm belső láb magasság elég lehet egy 29-eshez. Munkatársamé 21"-os, na az baromi nagy, de gondolom egy 19-es már megfelelne.
    A hsz elején a rizsa azért volt, mert láttam a Cube Aim Disc 29"-et és 140 ezer pénz környékén vesztegetik.
    Ennél többet kellett volna fizetnem mondjuk egy Kelly's TNT 50-ért de az meg hosszú felső vázcsővel rendelkezik (595 vs 620). Mi a véleményetek, ha kényelmes be merjem vállalni?
    Hol lehet venni ilyen bicót, MMbike-ot láttam esetleg más, vagy ajánlott bolt, ahol már ismerősök vagytok.
    Egy ceglédi céget ír a hivatalos Cube.eu mint viszont eladó.. Őket még nem néztem.
    Hasonló árban van jobb alternatíva, vagy inkább egy kicsit áldozzak többet rá?
    Runner_fxr-el egyet értek, hogy a fully a legkényelmesebb, a hétvégén meg is győződtem róla, de 4-600K-t még nem adnék ki érte, először kapjon el a gépszíj. ;]
    Másik alternatíva a 29-es merevvázas lenne ahogy kiveszem a véleményeitekből.

    Kelly's-re visszatérve TNT70 3-szorosan húzott alu váza és pl Spider sima 6061-es váza közt van érdemi eltérés? Nem találok review-eket a neten sehol... gondolom nem véletlen, vagy nincs a neten ezirányú szaksajtó... csak a fórumok bújása maradt? ... vagy a kezdeti Kelly's hype lecsitult . :D
    Kösz a válaszokat előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés