- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali
Ma megérkezett hozzám a futár útján a Neuzer whirlwind 1.0.
a gyári pedálokat egyből cseréltem....
nem tartom túl nehéznek...
sajnos egy problémám lett vele, mikor kivettem a dobozból a az első kereket , sajnos lapos volt, gyanús volt, mert a hátsó kerék nem volt lapos...összerakás után elkezdtem fújni, de sajnos nem sikerült...ki volt szakadva szelep...
minden más jó volt rajt...mivel másik belsőm nem volt hozzá, majd talán holnap lesz...ha kapok...így hát át raktam a Gepidábol az első kereket, hogy tudjak vele menni...hamar 10km-et lenyomtam vele,
váltók jól szuperálnak, fék megfog időben....de a külső gumik fizetés után cserélem...mert hát mindennek mondható csak nem guminak...na mindegy...
meg látjuk mit fog bírni... -
kerekfej
őstag
Eredeti Quando agyhoz gyári minőségi kónuszokat hol lehet kapni?
-
Topanka
aktív tag
válasz
ígyvanferi #47440 üzenetére
-
Topanka
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Fiamnak van egy Capriolo Monitor 26"-os kerékpárja, 559x19-es Krypton dupla alu felnikkel.
A 19 jelenti a felni belső szélességét mm-ben? 559 jelenti a felni belső átmérőjét mm-ben?
Külső, belső vásárlása előtt állunk, jelenleg 50-559, 26x1,90 méretű gumi van rajta.
Na itt bekavarodtam egy kicsit. A 26", vagy 26 jelzés egyértelmű, mivel a kerék külső átmérőjére utal (gondolom), és ennek fixnek kell lennie. A gumin feltüntetett 1,90 méret a felni 19mm-es belső szélességére utal?
Az 559 a felni perem átmérőjére utal?
Az 50 a ballon ajánlott méretére utal? És ez mennyire térhet el +-ba?
Ezeket a gumikat nézegettem, bármelyik megfelelő lenne?
Continental Country Plus drótp. 26x1.90" 50-559 fekete Reflex
Continental Travel Contact 26x2.0 SSB Reflex, drótperemes
Continental Travel Contact Reflex 26" (47-559) fekete Dura-Skin itt mi a Dura-Skin jelentése?
Continental Contact 26x1.75x2" 47-559 fekete Reflex
Continental E.Contact 26x1.75 47-559 SPB Reflex, drótperemes
Continental Cruise Contact 26x2.00 50-559 SSB krém Reflex, drótperemes
Continental Ride Plus 26x1.75 47-559 PPT fekete Reflex drótperemes
Continental Touring Plus 26x1.75" 47-559 fekete Reflex
Continental Country Plus peremes gumi 26x1.75" 47-559 fekete Re
Schwalbe Marathon HS 420 GG 26x2.00 Reflex
Schwalbe Marathon Plus HS 440 26 50-559 Reflex
Schwalbe Marathon Plus Tour HS 404 26x2.00 Reflex
Schwalbe Road Plus HS 431 26x2.00 50-559 PG SBC Reflex
Kicsivel olcsóbb kategória
Continental TourRide 26x1.75" 47-559 fekete Reflex
Continental Town & Country 26x2.1" 54-559 fekete/fekete
Continental Retro Ride 26x2.00" 50-559 barna Reflex
Continental Retro Ride 26x2.00 50-559 PPT barna Reflex drótperemes
Continental Retro Ride 26x2.0 50-559 PPT fekete Reflex, drótperemes
Na itt bekavart a "26x2.0 50-559" méret többek között. A fent felsoroltak végül is jók méretben?
Mit jelent a PPT, SPB, SSB, SBC, PG SBC jelölések?
A felsorolt gumik közül melyiket ajánlanátok?
Szokások:
1. Elsődlegesen kisvárosi, aszfaltos használat, 40-60km/nap-os túrázás főleg aszfalton.
2. 30-35% füves, kavicsos, királydinnyés terephasználat.
Elnézést a tudatlanságomért, de pont ezért írtam ide.
Előre is köszönöm segítőkész válaszotokat, István -
Acef
addikt
Sziasztok!
Láncot kell vennem a régebbi (vidéken lévő) bringámra.
3x6 sebességes, nincs extra elvárás, csak működjön.Ez [link] jó lenne a 3x6-os, menetes rendszerre?
Patentszemet is kell vennem, vagy "szerelhető"? -
-
Melack
veterán
3 sebességes agyváltóhoz hol találok váltókart?
-
bunddog
tag
válasz
Netkuszkusz #47429 üzenetére
Köszi bár nincs túl közel és az árakat látva felmerül a kérdés hogy ha cserélném milyen agyat ajánlanátok, leginkább csak városban használom napi szinten, havi 250-300at megyek általában és nem állat módjára megyek, kb milyen árban lenne ezek alapján egy tűrhet/elfogadható agy?
-
Netkuszkusz
csendes tag
válasz
bunddog #47427 üzenetére
A csepeli ipartelepen van, főleg boltoknak szervizelnek teleszkópokat, agyakat. Mondjuk én nagykeres ismeretséggel mentem hozzájuk (én pl. Saint agyakkal), de a hivatalos árlista sem vészes, gyorsan és jól dolgoznak:
Agy átzsírzás, tengelycsere 1500 Ft-tól
Kónusz beállítása 800-1600 Ft
Agy csapágycsere 1200 Ft/db
Agytest/kazettatest belső tisztítása és szervize 2500-5000 Ft -
bunddog
tag
Nem tudtok valami jó boltot ahol megnéznék a hátsó agyamat hogy belül milyen állapotban van és helyrehozható e gond ami a kattogást okozza, vagy felejtsem el és hátsó agy csere?
(#47423) syler123: nem hiszem hogy az octalink miatt megérné a gepidát választanod
-
Cadal
őstag
válasz
Megane2000 #47421 üzenetére
Solarstorm X2-t rendeltem hétfőn ebay-ről. Ez lesz már a második X2-m ebay-ről. Nem volt gond az elsőnél semmivel és brutál fényereje van. Éjjel erdőben olyan fényt ad, hogy simán lehet vele csapatni is!
-
fjudors
aktív tag
válasz
Megane2000 #47421 üzenetére
solar storm x3, amit kerékpárra használok
de vannak jobbak is, azok viszont már nem 30, hanem 40-55 $ körül
-
Megane2000
aktív tag
Ebay-ről vásároltatok már első lámpát? Milyet célszerű venni? Itthon azért vannak elég húzós áron..
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
Runner_fxr #47390 üzenetére
Köszi!
Holnap megírom a méreteket! -
-
Solad
addikt
válasz
gergo5991 #47408 üzenetére
Roppant egyszerű a dolog, mentem haza robogóval, szembejövő autós balra akart kanyarodni, lelassított így én mentem bátran, majd úgy gondolta hogy mégis megpróbál beférni. Na ez volt az ami nem sikerült neki. Befejeltem a szélvédőt, és elrepültem. Válltörés + térd tropa.
Műtét #1: kiemelték és megcsavarozták a sérült porcfelszínt a térdemben. 10 hét ágy aztán baromi lassú felépülés.
Műtét #2: kivették a csavarokat. 10 perc múlva talpon voltam.
Műtét #3: porcfelület simítása. 1 hét ágy
Műtét #4: hátsó keresztszalag pótlása. 9 hét ágy + még lassabb felépülés.
Az utolsó tavaly áprilisban volt, mostanra kezdek visszarázódni, kb 70% körül lehet az izomerőm.(#47409) Hasaggymeg
-
Bicskás
senior tag
Szépjóestét !
1. A Nokian Gazzaloddi kerékpár külsőről mi a véleményetek ?
2. Milyen bringás sisakot ajánlanátok nekem amii egy kosárlabda méretű fejű emberre is kapható lehetőleg nagy napellenzővel és jó szellőzéssel a színre majd később kitérek egyelőre csak annyi hogy ne rózsaszín lila meg egyebek hanem valami emberibb vérvörös neonzöld fekete vagy valami egyéb értelmes szín. esetleg fehér.
A válaszokat előre is köszönöm.
Amúgy a kerékpár féktárcsából hogyan milyen módon veszik ki a nyolcast ? Kíváncsivá tettél.
Runner béke részemről is, csak leírtam a véleményemet.
-
Normi™
őstag
válasz
Hasaggymeg #47409 üzenetére
-
gergo5991
őstag
válasz
Hasaggymeg #47409 üzenetére
tudom kontrolálni, meg amúgy is, ez most nem rólam szol
-
Solad
addikt
válasz
gergo5991 #47403 üzenetére
Az a röhej, hogy a ruha nem szakadt, de alatta én annyira, hogy négy öltés ment bele..
A feliratnak pedig itt a magyarázata(#47404) Hasaggymeg: ez a műtött lábam, a másikkal lehet meggyűlt volna a baja
-
Vasinger!
nagyúr
Ma hoztam el a kockát a szervizből:
- Hátul Nobby Nic cserélve lett Continental Traffic-ra. Elsőre elég jól gurul.
- Hátsó XT Shadow váltó cserélve ugyanolyanra, régiben a rugó elgyengült + hátsó váltó bowdenház csere.
- Kormánycsapágy szétszedés, bezsírozás
- A sokat beszélt első fék is meg lett javítva. Új betét került bele és a tárcsa is le lett tisztítva. Azt mondták, hogy valami olaj felfröccsenhetett a tárcsára, azért csúszott, de a betét is kopott volt, tárcsából 8-as kiszedve. Hátul csak tisztítás volt, maradt a betét.Nos, ezek után az első fék úgy fog, ahogy annak kell, baromi erős. Hátsó váltó újra úgy vált, ahogy egy XT-nek kell.
Egyedül egy dolog ami érdekes, a hátsó kerékre a külsőt menetiránnyal ellenkezőleg rakták fel. Tehát a nyíl nem arra mutat amerre gurul. A mintája ilyen: kép. Nem tudom, hogy érdemes lenne megfordítani, nekem eléggé szimmetrikusnak tűnik élőben.
-
Solad
addikt
válasz
szjoci #47392 üzenetére
Ha rajottok a modszerre, szoljatok nekem is
-
gergo5991
őstag
válasz
Hasaggymeg #47399 üzenetére
ilyenkor jól jön a vacsorára/reggelire szánt rúd szalámi