Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Ez a telefon nem februárban lesz bemutatva? Hogy van ilyen sok infó most róla?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Segal
veterán
Januárig még van idő hogy rátegyenek 1 kamera gombot is, hogy legyen benne valami innováció
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
a főkamera 200 megapixelen maradhat, ahogy a 3x-os zoomegység 10, az 5x-ös teleobjektív pedig 50 megapixelen. 50 megapixelre javulhat ugyanakkor az ultraszéles kamera felbontása.
Kevés.!Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
doooo
veterán
Januárban lesz valószínűleg, de ami a lényeg, hogy ezek pletykák, nem valódi infók. Már fél éve vannak pletykák az iPhone 17-szériáról is, pedig a 16-os is csak másfél napja mutatkozott be.
Egyik héten ez a pletyka, a másikon az. Egymást ütik, aztán a legvégén egyik sem lesz teljesen pontos (néha tényleg csak a bemutatón derül ki, hogy amúgy konkrétan sehol nem tippeltek pontosan valamiről). -
hdavid1
tag
Elég komolytalan. S23 Ultra volt szerintem a legjobban eltalált dizájn.
-
Lajmund
őstag
Nekem tetszik. Végre teljesen lapos kijelző ami nem torzit bele a képbe. Egy dedikàlt kamera gombnak én is örülnék.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
scdlsc
aktív tag
Gyönyörű ez a telefon.
Jöhetne iOS-el. -
helixP
nagyúr
válasz Elit3Zotya #3 üzenetére
Gratulálok, sikeresen növelted a kommentjeid számát. Ez minden amit erről a kommentről elmondhatok.
hdavid1: Szerinte meg ez a tökéeltes Full flat screen for the win.
-
klaya86
senior tag
Részemről vegyes a vélemény. Egyrészt ha önmagában nézem, akkor tetszik. Viszont picit elveszíti a Samsung ultra jellegét. A szögletes design tök egyedi és szerintem jól is néz ki (s24u talán már túl szögletes ) és az ívelt kijelzővel eléggé adja. De 3 év után viszont megértem a Samsungot is, hogy picit próbál frissíteni (khmm Apple). Tetszik az új design,de kevésbé markáns. Élőben majd meglátjuk.
-
addikt
És most még eggyel, hála neked.
De legalább én is segítettem neked 1 el növelni, mert más értelme a tiednek sem volt.Nekem kevés ez a változás kamerákat nézve, le kéne már cserélni azt a 200mp-es kamerát is valami fejlettebbre, a 3x zoom kamera minősége egy vicc ebben az ár sávban szerintem.
Ha már csak 1-et cserélnek, akkor inkább azt kellett volna cserélni, mert az ultraszéles szerintem nem olyan rossz most sem a többi versenytárhoz képest.[ Szerkesztve ]
Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
doooo
veterán
válasz Elit3Zotya #10 üzenetére
Amíg mások nem is kínálnak a digitális 2x és optikai 5x között semmit sem, az a 3x a jelenlegi formájában is hiánypótló (mások alatt mondjuk Apple-t, Google-t értem, vagy a Honort, akiknél meg épp az 5x hiányzik teljesen perpillanat). Ettől függetlenül egy 50 megapixeles modul valóban "tarolna".
-
yanna
addikt
Szerintem is pofás készülék, nekem bejön, bármi is van odabent.
-
addikt
-
Lajmund
őstag
Mondjuk a kameràk körül az a perem ami a fold hatnàl is van szerintem kicsit gagyi és felesleges. Jobb lenne ha letisztult lenne. Vagy van valami funkciója?
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
tms+
tag
Szerintem nagyon gagyi így a kamerás rész. A Fold6-nál sem tetszett. Ráadásul az A széria alja jut így eszembe róla.
A kameráknál nem tudom, miért fájna végre elérni, hogy a főkamerát leszámítva egységesen 50 megapixeles legyen az összes. Gondolom, hogy 1 év múlva is legyen benne "fejlesztés".#9
Nekem ez egyelőre nem tetszik, mert jellegtelen. Persze ez a sötétszürke szín sem ad semmi karaktert a készüléknek.Az részemről sem gond, ha változtatnak a dizájnon kicsit, mert az S24U tényleg nem kifejezetten kényelmes, meg már kezd is elég unalmas lenni.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
klaya86
senior tag
Amit viszont nem tudok hova tenni,az a töltési sebesség. S24u után 100%ig biztos voltam benne, hogy a Note 10+ óta létező 45w-os töltést emelni fogják 65w körülire végre. Erre most az van, hogy elvileg marad a 45w.... Kajak nem is értem ezt a hozzáállást a Samsungtól. Kb minden tesztelő kritikaként fogalmazza meg már 2-3 éve a konkurenciához képest lassabb töltést. Erre 2025-ben meglépik újra a 45w-ot.
-
Segal
veterán
válasz Elit3Zotya #15 üzenetére
Majd biztos ebből is jön SE változat
Na jó viccet félretéve, hagyni kell valami fejlesztést a 26 Ultrának is
Amúgy tényleg röhejesek ezek a kamerák egy csúcsmodellnél.
Nem lepődnék meg ha a hajtogatós vastagság cikizés után idővel ráállna valamelyik Kínai gyártó a kamerás cikizésre is..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Busterftw
veterán
Hát ha még a kamera lyuk ne lenne, mégszebb lenne az összkép.
-
klaya86
senior tag
Egy 65 wattos töltés mindig nem fénysebesség lenne. Legalább 3-4 éves tapasztalat van más márkáknál. Biztosan nem okozna nagyobb degradációt. A töltési idő meg megállna vele 40-45 perc körül. Ha meg mégis elfáradt az akku mondjuk 2 év múlva, 25e Ft egy csere. Nem a világ pénze.
-
Lajmund
őstag
Ja ad be napokra a telot addig hasznàlj màst ha van. Nem tudom hogy aksi cserével gyaluljàk e az egész rendszert de simán el tudom képzelni. Plusz nem biztos hogy vízálló marad. 25 ezer a legkevesebb. Az aksikat kéne fejleszteni olyanra ami nem degradàlodik és bírjaa gyors töltés és nem melegszik fel. Amúgy meg ha lefekszek mindig felrakom lassú vezetèk nélküli töltöre a telot ami nagyon lassan tölt és egész napra elèg 5 oràs belső kijelző idővel a fold5 kisebb aksival és kb 20% körül teszem fel. A 23 ultrànàl ez inkább 30-40% volt szóval értem én hogy mások gyorsabban tudnak tölteni de az àtlagnak bőven elèg ha este tölti csak amikor tökmindegy mennyivel tölt mivel van rà egy egész este. Én inkább azért örülnék az aksi fejlesztésnek hogy tudjon mègjobban karcsusodni. Ha lemenne 7 mm-re az màr egész èrezheto lenne.
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Octogoni szervíz árlistáját néztem, S23u esetében. 23e Ft , természetesen a gyári garancia és a vízállóság is marad. Este nyilván én sem gyorsan töltöm,de nagyon sokszor töltöm nap közben is és ott nem mindegy hogy mondjuk 1 óra a töltés vagy csak fél. 500-600 ezerért azért illő lenne érdemes gyorstöltést belerakni aztán a user eldönti, hogy használja ki.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #3 üzenetére
sajnos az.
-
őstag
újkeletű sony xperia-ra hasonlít, nekem bejön
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
bwoay
nagyúr
ráadásul az egyik "hatalmas" trükk annyiból áll, hogy két kisebb kapacitású akku kerül az eszközbe, és azokat töltik egyszerre ugyanakkora teljesítménnyel. ezáltal feleannyi idő alatt végez a töltés, mintha egyetlen, nagyobb akkumulátorról lenne szó.
nekem nem hiányzik a gyorstöltés (mindig azt kapcsolom ki először), de ettől függetlenül én is értetlenül állok azelőtt, hogy a Note 10+ óta - tehát pont 5 éve - nincs előrelépés ilyen téren egy ilyen komoly gyártónál.
mondjuk számomra a Note 10+ óta semmilyen téren nem történt érdemi előrelépés
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Osnyak
kezdő
Az S24 Ultrához képest szerintem nem néz ki olyan jól. A kameragyűrű gagyi hatású. A 3x zoomkamerára ráférne a fejlesztés.
-
Segal
veterán
válasz janeszgol #29 üzenetére
Marketing az egész. Jobban mutat a reklámban a 200 mint az 50...
A nép meg be is dől neki."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Hallosz
senior tag
A kinézete nem fogott meg, olyan . . . 12 - egy tucat. De nyilván kézben fogva más lesz. (remélem)
-
dz1989
senior tag
Külsőleg eléggé tetszik. Szerintem nem gáz.
De remélem a 3x zoom kamerát fejlesztik. Vagy legyen F1.8 a meglévőadatokkal együtt. Vagy legyen ugyan úgy F2.4 de minimum 1/2,55" szenzorméret esetleg a 1/2" még jobban lenne.
Az 5x pedig a meglévő tulajdonságaival remélem minimum F2.8 lesz mert a F3.4 5x eléggé gyatra valamint ott a Pixel 9 Pro és Pro XL amiben már az van.
Vagy 1/2,55" Szenzor méret hez minimum legyen 6-7x Zoom.Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Aryon87
félisten
Csak nekem ugrott be egyből az iAlma kinézete?
Kíváncsian várom mit fog produkálni, bár csodát ezúttal se várok fotós képesség terén..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
veterán
Nekem jobban tetszik ez a telefon, mint az S23U/S24U szériák.
Azok túl szögletesek voltak, rájött a Samu, hogy a túl szögletes forma se nem szép, se nem jó fogású.
Ha az S26U telefonnál majd visszatérnek a lekerekített kijelzőhöz, akkor majd én is visszatérek a márkához
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Reggie0
félisten
válasz Donki Hóte #35 üzenetére
Remeljuk sosem lesz lekerekitett kijelzo. Nagyon sokat ront a hasznalhatosagon.
-
veterán
A mostani már az ötödik lekerekített kijelzős telefonom, nem vettem észre, hogy a lekerekített kijelző különösebben befolyásolná a használhatóságot. Negyedévente egyszer véletlenül feljön a side panel, de más probléma nincs
Eddig azt sem vettem észre, hogy sérülékenyebb lenne az ilyen kijelző, persze általában véve sem szoktam törni-zúzni a tabletjeimet/telefonjaimat.
Azt, hogy a panel széle becsillanna, vagy ott torzulna a kép, azt csak a mostani telefonomon vettem észre egyszer-kétszer, de a Moto Edge50 Ultra telefonra már én is azt mondom, hogy kicsit túlzásba vitték a lekerekítést
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Reggie0
félisten
válasz Donki Hóte #37 üzenetére
Pedig rosszul erzekel tole. Ha megfogom az also es felso elenel, pl. fotozashoz, hiaba szuri ki szoftveresen, hogy az nem igazi erintes, vegen akkora feluleten fogom, hogy mar a multi-touch erzekeles sem tud mit kezdeni vele, es nem erzekeli amikor az ujjammal kepernyore nyomok, hogy fotozzon. Side panel feljovetele is baromi zavaro. Ugyan igy gond, ha a tollal irni szeretnek es fognom kell a telefont.
Szoval jol nez ki, de hasznalhatosag szempontjabol nagyon lehuzza.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Jól nézne ki ebben a formában.
-
Mexildos
aktív tag
A 10x optikai zoom miért lett kivezetve? Túl jó volt vagy más oka van annak, hogy lett egy visszalépés az S22 és az S23 ultrához képest?
-
hdavid1
tag
Szerintem is jobb lett volna ha megmarad a 10x, és inkább a 3x-ba meg beletesznek egy OV64B-t.
-
Lajmund
őstag
+1 a 10× zoomra. Legjobb lenne egy 5× és 10× zoom. Széleslàtot vagy nem tudom melyiket sose hasznàltam a 23 ultrán csak a fő kamerât és a 10×.
[ Szerkesztve ]
-
dz1989
senior tag
válasz csorbajeno #41 üzenetére
Nem egy összehasonlításban láttam hogy a. 10x többet ér mint az 10x hiybrid(5x+2x). Magyarul annak ellenére hogy kisebb a szenzormérete jobban minősége teljesít a 10x nek mint az 5x +2x szenzor zoom nak. 10 felet pedig egyre jobban észrevehető a különbség.
Annyi hogy az 5x-nek mivel 1/2,55 " a szenzormérete jobb a dinamikatartománya.
Azért vagyok ezen kiakadvan már mint az S24u-n mert legalább a 5x Zoom-t csinálták volna meg F2,8 ra (mint a Pixel 8 proban is van! ) F3,4 helyet. Valamint egy 1/2" 3x Zoom os Szenzor zoomal is rendelkező kamera jobb lett volna lefedettség szempontjából.Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Osnyak
kezdő
Én sem használom a széleslátót, felőlem ki is vehetnék. Ezért zavar, hogy lehet megint marad a 3X zoomkamera és csak a széleslátót fejlesztik. Amúgy meg mindkettőre ráfér.
-
joey04
titán
-
Thrawnad
senior tag
Két és fél éves az S22-Ultrám. Azt hiszem talán az S27U, vagy az S28U lesz a következő, ha ennyire semmi extra nem lesz benne addig.
Hardver hibára ritkán van jó szoftver...
-
Yeffy
veterán
Jol nez ki ez a render, vegre nincs lekerekitett kijelzo.
Majd kiderul jovore, h valoban ilyen lesz-e.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen