Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Nem hiszem, hogy észrevennéd a -200 grammot egy túragépen. (Sokkal) több pénzt viszont nem biztos, hogy megér. Pár ezer forintnál többet nem adnék egy agyért azért, hogy alu legyen. Viszont bírnia kell (mégiscsak Nova), tengelyt meg max cserélsz, ha kell. Amúgy mekkora átmérőjű az a tengely, amit adnak hozzá? Ha erősített 10 millis, akkor frankó (hátulra az fér be a normál vázakba, nekem is volt olyan acélból). Vékonyat aluból nem is gondolom, hogy alkalmazni lehetne. Ha mégis vékonyka, akkor inkább legyen acél (de abból is jobb az erősített verzió). Na, ezt jól körülrágtam... :Đ
[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz LonGleY #33351 üzenetére
Azt írja,hogy a tengely 10 milis de hogy erősített e azt nem tudom.
Tárcsafékes gépet rakok össze.Ha maradnák v féken akkor elég lenne a 7-8E Deore agy a felni kopása miatt úgy is át kell fűzetni a kereket idővel.
Tárcsaféknél ez nem játszik azért gondoltam 17E körül 4db iparis novára. -
sanzi89
addikt
Én nem adnék, főleg az alu kazettatest miatt. Túragépbe sok kilómétert szokás tekerni, és nincs szükség csúcsminőségre, de az olcsóbb fogaskoszorúk ki is estek. Persze azt veszed amelyik neked szimpatikus, rosszul nem jársz vele, csak többet kell fizetned gyakorlatilag ugyanazért.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
törölt tag
Ma majdnem összeverekedtem egy szolgálaton kívüli rendőrrel, mivel védett úton közlekedtem, ő kis utcából kikanyarodva majdnem átment rajtam és még ő kurvaanyázott meg mutogatott nekem, hogy miért nincs rajtam láthatósági mellény, mert nem látott. Szemtől szembe már nem volt olyan nagy a pofája, meg a rendőrigazolványával védekezett... Mondtam az nem véd meg, hogy beverjem a pofád...
-
Zola007
veterán
válasz #48525824 #33355 üzenetére
kerékbaráti jótanács: Hosszú távú egészségügyi szempontból lehet hogy megérné kicsit visszavenni a keménykedésből. Mert lehet hogy igazad van, de egyszer belefutsz valami "csendes pusztítóba", akiből ki se néznéd, de nagyon rossz véged lesz.
Pl. egyik barátom is ilyen, kb. 170 centi, aranyos, rendes srác, általában vigyorog, kerüli a balhét, de ha elbassza az ideg, akkor kihúzza a beled a füleden. 200-at guggol, 160 körül nyom fekve, de kapucnis pulcsiban az se látszik, hogy valaha súlyzót fogott a kezébe. Na vele például én se ütnék össze[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz TayRol #33357 üzenetére
pontosan, épp ezért nem kell provokálni.
Tudod, addig jár a korsó a kútra, amíg meg nem d.gják a vízhordólánytMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
beleszólok
senior tag
válasz Zola007 #33358 üzenetére
Az egy dolog, hogy esetleg kínos meglepetés éri a delikvenst (azt ugye tudod, hogy a barátod/haverod leírásából egy súlyos pszichés gondokkal küzdő egyén képe rajzolódik ki? - remélem, nem golt szándékos ), nagyobb baj, hogy mintha épp maummamut említette volna, hogy mennyire nem foglalkozik a KRESZ előírásaival. Ha összekevertem volna valakivel, akkor bocs...
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
törölt tag
válasz beleszólok #33359 üzenetére
átengedem a gyalogost az zebrán, megadom az elsőbbséget, elengedem a buszt a kamiont, ha gyorsabb, de pl. ha nincs keresztforgalom, nem állok meg a pirosnál. Van felelősségbiztosításom, hordok sisakot, jobban ismerem a kreszt, mint az autós ismerőseim. Ennyit rólam. De ha egy csávó elcseszi és nem, hogy visszahúzódna a szaros kocsijába, hanem nekiáll pampogni, annak nekimegyek.
Többieknek írom, hogy volt már esetem 120 kilós 185 centi magas béemvéssel, én 175 centi vagyok és 60 kiló. De ha beleszaladok egy ilyenbe és elvernek, az már az én bajom.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz beleszólok #33359 üzenetére
Nem küzd semmilyen pszichés gonddal , csak allergiás arra ha fölöslegesen kötekednek.
Értelmes emberhez méltóan próbálja kerülni a balhé kialakulását, de van egy szint amikor már nincs rükverc.Annyi az egész, hogy higgadtan próbálja csillapítani az ellent szóval, de ha megütik, akkor nála nincs anyázás, lökdösődés, csápolás a levegőben, hanem nekimegy és lerendezi. Utána felsegíti, aztán megy tovább minden a rendjén. Szóval nem egy pszichopata hannibal lecter, csak következetes abban hogy mit enged meg egy vadidegen tahónak, főleg ha nincs is igaza
Mondjuk ha iszik, akkor ez a konkrét határ nem érvényes, akkor valóban orosz rulett vele kötekednimaummamut -nak pedig ez esetben igaza volt, nekem csak a rendezés módja nem volt szimpatikus.
Én voltam qrva nagy darab (130kg fölött) és hozzá kifejezetten erős is, az is igaz hogy sok balhém méretemből adódóan nem fajult el , de mindig inkább az okos enged, szamár szenved alapon intéztem a dolgaim[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz Zola007 #33361 üzenetére
Én is hasonló vagyok és nem érzem magam pszichopatának. Nagyon sok mindent elviselek nyugodtan, de ha belémkötnek olyan esetben, mint amit előbb leírtam, akkor az nagyon fel tud mérgelni, főleg mert tudom, hogy ezek azok az emberek, akik direkt centizgetik meg csesztetik a bringásokat.
-
beleszólok
senior tag
Nem azt mondtam, hogy mentális problémákkal küzd a barátod, hanem hogy a leírásod olyan róla, mintha...
Az elfojtott agresszió egyébként elég veszélyes. Ha ismered a Madagaszkár pingvinjeit: a vidra csaj szokott így bevadulni az állatkert kerítésén kívül.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
beleszólok
senior tag
válasz #48525824 #33362 üzenetére
Hogy direkt centizget, azt miből gondolod? Elég sokat bicikliztem forgalomban, még soha nem merült fel bennem, hogy aki közel jött hozzám, az direkt csinálta. Inkább a figyelmetlenség vagy épp a tudatlanság számlájára írom. Nem mondom, hogy nincs olyan barom, aki valóban szándékosan veszélyeztet, de a saját tapasztalataim alapján úgy érzem, sokkal ritkább a szándékosság az ilyen esetekben, mint ahogy azt sokan állítják.
-
törölt tag
válasz beleszólok #33364 üzenetére
Láttad a legutóbbi youtube-os sikersztorit a Dózsa Györgyön? Ma is egy bmw-s direkt behúzta a busz mellé, hogy véletlen se tudjak elmenni, persze eltudtam, de van néhány ilyen önkéntes rendőr, aki azthiszi, hogy neki kiváltság az úttest, mert megbírt venni hitelre egy autót.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz beleszólok #33363 üzenetére
A súlyzózás egész más téma, attól, hogy valaki erős még nem feltétlenül tud bunyózni.
Nekem is van egy régi cimborám, thai box-ol már vagy 20 éve. Thaiföld-et is megjárta, A-s meccsei voltak, ami azt jelenti, hogy minden szabad, könyök használata is, nincs védő felszerelés, ráadásul a Thai box hazájában, ahol nem ritka, hogy hullaként húznak ki a ringből. Egy jópofa srác aki nem igazán kötekszik és ránézésre úgy néz ki mint egy "hülye gyerek" 60 pár kiló és 170 centi körüli, saját szememmel láttam, hogy széttetovált, 120 kilós izomagyakat combozott le úgy szórakozóhelyen hogy sírva fakadtak, persze ott sem ő kezdte. De mindig betalálják mert kis hülye gyerek kinézete van és azért nem egy ijedős fajta.
Én is edzegettem vele, amikor a combosokat mutatta, csak épp hogy odatette a lábát, de mintha egy vascsővel b@sztak volna combon, meg se suhintotta. Arról nem is beszélve, hogy úgy rúg fejbe egy 180 centi magas embert, hogy pislogni nincs ideje. Amint megrogyik meg a térd és a könyök, ha egy ilyenbe vagy akár csak hasonlóba belefut maummamut kolléga, akkor szerintem egy életre elmegy a kedve a verekedéstől.
Mindenki csak addig ugrál ameddig nagyon csúnyán el nem verik, ezt már sokszor tapasztaltam.
Egy másik ismerősöm is mindig keménykedett szórakozóhelyen, egyszer az egyik arc elővett egy baseball ütőt a csomagtartóból és úgy megcsapkodta hogy bordái törtek, meg az alkarja úgy, hogy össze kellett csavarozni. Azóta kenyérre lehet kenni.És akkor még a szurkálós cigányokról nem is beszéltem. nem tudhatod kinél lapul ott egy kés, amit nem szarozik használni sem.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Erikszon
senior tag
Miért büdösödik olyan gyorsan a biciklis felső?
Szinte egy használat után magába szívja a városi port és sz@r levegőt.+az izzadságot. -
beleszólok
senior tag
válasz Mr. Erikszon #33367 üzenetére
Ö... izé... lehet, hogy mások az elvárásaink, de én pólót, mezt minden használat után mosni szoktam.
Ha meg nem izzadság szaga van, akkor lehet, hogy nem ártana dokival beszélni, mert pl. (Csak pl.!) cukorbetegséget is jelezhet a kellemetlen szag.
Olyannal még nem találkoztam, hogy a városi szmogot orral érzékelhető mértékben kötötte volna meg bármilyen ruhám.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
törölt tag
válasz Runner_fxr #33366 üzenetére
Én nem kezdeményezek keménykedést, de ha egy autóval baszakodnak velem, akkor nem úgy fogom venni, hogy csak kezet akar fogni és azért jön közelebb... verték már be az orrom, attól még nem fogom megköszönni a csávónak, hogy jajdejóaranyos vagy, hogy kurvaanyázol, pedig te vagy a paraszt. Az emberek többsége defenzív és konfliktuskerülő, ha elkezdik csesztetni, én nem.
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz beleszólok #33368 üzenetére
Polót mezt énis mosni szoktam egy használat után de annak ált. csak izzadság szaga van.
-
beleszólok
senior tag
válasz Mr. Erikszon #33371 üzenetére
Akkor milyen felsőről beszélsz? A hosszúujjú mez nálam még a mez kategória, a 10 fok alatt használt thermo kabátom meg nem szokott szagosodni, ezért értetlenkedek.
-
torzo
őstag
válasz Mr. Erikszon #33371 üzenetére
Valamelyik bringás centerben nekem egyszer azt mondták, hogy az öblítőszerek felelősek többnyire azért, hogy hamar bebüdi a cucc. Valami van benne, mert az általuk ajánlott (sajnos k.. drága) mosószert használva és az öblítőszert szigorúan mellőzve egy felső nekem egy hetet kibír úgy, hogy naponta bringázom két órát. Persze skerózás után tusolás, a felsőt, mezt meg jó szellős helyen tárolom.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Ez sem a legszocializáltabb ember képét festette le, ugye tudod?
Ecet, emberek, ecet! Az ilyen műanyag szarokból ha a hővel nem is szabad, akkor legalább a mosás mellé adagolt ecettel fertőtlenítsetek! Az segít az ilyen anyagban ragadó bűzök eltávolításában. Illetve van fertőtlenítős adalék is, de az drága / szennyezi a környezetet.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz LonGleY #33375 üzenetére
tudom, nem mondtam hogy hibátlan a gyerek
csak azt hogy szerintem bunyóban "korrekt" ha lehet ilyet mondani, tartja és türtőzteti magát ameddig kell, utána meg magára vessen akinek nem elég a szép szó
9 éve ismerem, azt nem tudom hogy előtte hogyan élt, de azóta nem tudok balhéról, amit ő kezdeményezett volna és ez a lényegecetre meg + 1, öblítőhöz kell lökni egy fél decit és minden megoldva
#33366) Runner_fxr : testépítés + kickbox + crossfit + súlyemelést csinál/csinált a srác
Azért ez egy elég ütős kombó[ Szerkesztve ]
-
torzo
őstag
válasz Napfénysüti #33374 üzenetére
Engem rábeszéltek erre a dögdrága kézi mosósz@rra (fél lityi közel 4 k!), és bevált. A Bringaland-ben vettem, a nevét most meg nem mondom. Igen, azt hiszem, elég ha csak mosószer és tisztavizes öblítés illatosító takony nélkül.
(#33375) LonGleY: Az ecet szerintem nem fertőtlenítőszer. Különösen nem abban a koncentrációban, ami a mosógépben kialakul. A szagot azt gondolom, elveszi, de akkor meg ecetszagú lesz, nem?
-
Zola007
veterán
nem lesz ecetszagú, de elviszi a szagokat
Ha fertőtlenítés érdekel, akkor vannak speci mosóporok sportruházathoz, illetve mosás előtti áztatás segít még
A 4k/ fél liter drága
mosóporok mindig hatékonyabbak mint a folyékonyakMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
juhiati
aktív tag
Helló mindenkinek. Mivel vidéki vagyok így rendelném a kiszemeltemet [link]
Kérdés: Mikor kihozzák, akkor mennyire küldi ez a cég, vagy akár egy másik cég üzemképesen? Lehet már bele pakolni a km-eket vagy még valami beállítást (természetesen a kormány meg az ülés kivételével) el kell végezzek?Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
torzo
őstag
válasz Zola007 #33378 üzenetére
Szerintem nem kell fertőtleníteni. Minek? Nem műtőbe készülök vele. Tiszta legyen, szagtalan, az elég.
Azt állítják, hogy ezek a technikai cuccok elvesztik mindenféle csodatulajdonságaikat, ha a szokványos mosószerrel, meg a már emlegetett illatosító getvarokkal kezelik, amelyek eltömik a szálak közti teret, meg mittomén még milyen marketingszöveg is jön ilyenkor. Ha tudsz valami olcsóbb, de bevált szert, azt hálásan köszönöm, mert a 4 k nálam is ledobja a szíjat!
Sosem áztatok. Ezek pillekönnyű anyagok, azonnal kijön belőlük minden a tapasztalatom szerint. Csak az a baj, hogy nem merem rábízni az asszonyra, mert rögtön bevágná a többi közé, meg csak hadd illatozzon! -
beleszólok
senior tag
2-3000Ft-os, decathlonból vásárolt mezeket használok. Öt éve vettem őket ennyiért, de csak két szezonban használtam. Rendes mosószert, öblítőt használok hozzájuk, de ennek semmiféle negatív hatását nem tapasztaltam. Eltérően a hagyományos pólóktól, ezek pár óra alatt megszáradnak mosás után is.
Ja, a centrifuga sem árt nekik.
Sajnos már nem lehet kapni hasonlót sem ott, ahol vettem. Amit meg lehet, az 8-10ezer és nem vagyok meggyőződve róla, hogy minőségben elérik ezt a szintet.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
Zola007
veterán
Frosch pamut mosópor + ecet az öblítő helyére
1000 ft/liter körül vanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BerGeri
tag
Sziasztok!
1 éve vásároltam egy Capriolo Passion Man kerékpárt, de le szeretném váltani.
183cm és 90kg vagyok. Munkába járáshoz kellene kényelmes, haladós bicikli. Illetve néha erdei útra, sík terepen. A rászánt összeg maximum 90.000Ft. Egy megbízható kerékpárra lenne szükségem. Napi 20-25km-t tekerek. Trekking vagy Cross kerékpárra gondoltam. Tudnátok ajánlani jó és megbízható kerékpárt erre a célra?
2-t néztem eddig: Schwinn Csepel Traction; Gepida Alboin 200.
-
torzo
őstag
Na, akkor engem megszívattak? Benyeltem a marketingdumát, mi? Na, jó, megyek a tecsóba ecetér!
-
LonGleY
veterán
Hogy minek? A szag pontosan amiatt marad meg, mert nem történt megfelelő tisztítás (a fekete pólóknál is megfigyelhető sokszor, hogy a 40 fokon mosottak hamarabb rohadnak rá az emberre, mint a 60-on... csak olyan hőfokon ugye a színeknek inthetsz búcsút hamarabb, arról nem is beszélve, hogy több energiát emészt). Az ecet pedig kiváló fertőtlenítő és vízkőoldó (ahogy a kémiaórákon is megtanulhattuk és az olcsósága miatt jó eséllyel szemléltették is), amellett, hogy nem ugrik csomóba tőle az anyag. Egy rakás vegyszert pótol, amit nyilván megpróbálnak eltussolni mindenféle reklámokkal. Áztatható benne a teaforraló, kimosható vele a mosógép. A szaga pedig nem marad meg, ha rendesen öblítve / forralva van utána a kérdéses cucc. Na mindegy, ennyit akartam még ecet-szösszenetként.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
a spec szerek tényleg drágák, 2500-3000 körül szokott lenni egy fél liter
a 4000 az már tényleg a bringásboltos "árrést" is tartalmazza
De még a Nike is azt ajánlja a Dri-fit cuccokhoz, hogy hideg vagy max 30 fokos vízben mossuk mosóporral és hagyományosan szárítsuk. A mosást bírják ezek, csak a szárítógépet nem
Egyébként ami igazán technikai és spec mosószert igényel, azok a hőzáró, de levegőző hegymászó felszerelések és a levegőző, de vízlepergető táskák, dzsekikMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
fpeter07
veterán
-
Zola007
veterán
válasz #48525824 #33390 üzenetére
lepergetni le fogja még jó ideig, csak hosszú esőnél esetleg beázik a varrásoknál.
Itt a deklarált túracuccokra gondoltam, ahol mondjuk simán meg lehet csinálni, hogy fogsz pl. egy deuter táskát és elviszel benne pár vödör vizet, mert annyira nem enged át semmitMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
anorche1
őstag
Jövőhét csütörtökön lesz az első duatlonom. Valami tipp/tanács? Gondolom psd helyett ajánlott visszaraknom a tapasópedált, mert viszonylag rövid táv (2,5km futás, 10km tekerés, 1,5km futás), és nem ér annyit az spd hogy behozzak vele 2 cipőcsere időt.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
beleszólok
senior tag
válasz imyourfriend #33393 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom, bár nem versenyzek.
Az első, még XLC gyártmányú pedálom életveszélyes volt, de végül taposó helyett egy Shimanora (520 v. 540, már nem emlékszem) váltottam és nem bántam meg. Pedig elsősorban városban járok vele.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Van egy zsír új Crivit pulzusmérős órám minden tartozékával ami eladó.Ha valakit érdekel legyen szíves írjon privátban!
-
TSanya
aktív tag
válasz juhiati #33380 üzenetére
Szia!
No, megfogadtad az ajánlásom
Simán tudtam használni közvetlenül megvétel után, mivel én helyben vettem, előttem állították be.
Annyit kell tudnod, hogy majd egy "kötelező" szervizre vissza kell vinni a boltba, mert talán csak így lesz meg a garancia /de ebben már nem vagyok biztos/.
Hívd fel őket, nagyon jó arcok vannak ottÜdv:
S -
borix
őstag
Bringás ruhák mosásával kapcsolatbant a lényeg itt le van írva.
www.hibike.hu/shop/text/m58184/show.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest