Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- ALZA vagy eMAG?
- Hiányzik a gamer érzés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivana
Ármester
válasz Misi1980 #102837 üzenetére
Nálunk a lidlben még van egy csomó tegnap este vettem kettőt 1700Ft / darabért. Már egy éve használom két bringán semmi baja, igaz ez újabb modell.
Még túl sokat is tud, ilyen kalória marhaságok pl. nem érdekelnek. Az órát, a sebesség mérést, a hőmérséklet mérést, meg az összes távot szoktam használni kb.[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
válasz Misi1980 #102847 üzenetére
Én azt javaslom hogy ha olcsó akkor inkább a vezetékes, az biztos hogy pontos, és nem lesz vele gond. Ha valami miatt mindképp wireless kell, akkor viszont számolj vele, hogy néha jelet veszthet, bármi bezavarhat pl benzinkutaknál valami mágneses tér (ismerősnek állandóan kiakadt tőle mikor oda járt kereket fújni).
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Misi1980 #102847 üzenetére
Nekem eddig mindig vezetékes volt,de azt a kis felárat megéri a rádiós is.
(#102848) flash-...a felsoroltak közül valamennyi ajánlott márka,így azt vedd melyik legtöbbet nyúltja ezért a pénzért...
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
trialboj
őstag
válasz Misi1980 #103016 üzenetére
Biztos hogy nagy lesz, az L az 178 körül kezdődik.
Szerintem a vázon kell írjon pontosabb méretet is mert az h M nem mond el mindent, azon belül is van pár méret. [link]
Neked valószínűleg egy 44-45cm es váz lenne a legideálisabb.
Nem tudom ott mennyire van lehetőség ráülni beállítani, de ha megoldható akkor próbáld ki, beállított nyereggel, ami annyit tesz hogy egyik lábad a pedálon, kinyújtva függőlegesen(pedál lent), épp hogy picit hajlított marad a térd illetve, illetve még lábujjhegyen kb meg tudsz támaszkodni a földön.
A lényeg hogy kisebbet mint 44cm ne vegyél mert az hosszú távon megterheli a térdedet, eleve nem lesz olyan kényelmes. Hátha tud segíteni az eladó is, és nem csak rád akarja majd sózni azt ami épp kéznél van.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Misi1980 #103021 üzenetére
Nincs semmi veszve,van ott elég emmes is,nehogy ellest hozz el ha nagy!
cozmo...annál nem,de ahhoz,hogy egy sík városba készülj rá már elég kemény.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Szoles
senior tag
válasz Misi1980 #103016 üzenetére
Szia! Nem tudom, melyik bringát veszed, de ha bítvines, akkor én úgy emlékszem, hogy 175 cm-től ajánlják az L-t. Persze ez sok mindentől függ.
Eszerint te még M vagy.Ha ez segítség, én 177 cm vagyok elég hosszú karokkal, és nekem már az L jött be, az M kicsit rövid volt.
Szerintem be kellene menned és kipróbálni őket, azért csak az lenne a biztos.[ Szerkesztve ]
-
Szoles
senior tag
válasz Misi1980 #103059 üzenetére
Szerintem jó lesz, bár ugye gőzöm sincs, hogy hogy nézel ki, nem biztos, hogy gibbonkezű vagy, mint én. :-)
[Amúgy meg most találtam meg, ez a b'twin mtb mérettáblázat az 520/540-es vázakra.]
Egyébként ez melyik bringa, amit vettél?
-
ígyvanferi
addikt
válasz Misi1980 #105542 üzenetére
Próbáld az órát a tartójában megigazítani, lehet nem pontosan érintkezik, amivel kell, nem pattant be a megfelelő helyre. Most legutóbb nekem is ez volt, minden pöpecül össze volt szerelve, beállítva, de mégsem mért. Aztán megmozgattam, kivettem, beraktam, és jó lett.
Ja, vezeték nélküli. Ott gondolom ez nem lehet a hiba forrása...
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Misi1980 #105655 üzenetére
Itt a beállításról videó,itt meg a leírás magyarul is.. Ha ezek után is vacakol,vigyed vissza.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Misi1980 #105692 üzenetére
Én ilyent hordok,és vasárnap is úgy kellett megfékezzek egy segítőkész Rometest nehogy taposópedált cseréljen.Azt hitte becsatolós a cipőm. Ajánlom,Saint pédállal nyúzom teljesen kiegedett "karmokkal" immár egy éve/7000 kilométere.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Misi1980 #105953 üzenetére
Szerintem nem jó,túl vékony a talpa,és nagyok a recék,az nem pedálra való.Én ennek korábbi verziójával tekertem sokat,de a Saint karmai szétszedték a talpát.Most ilyenben tekerek és ez a legjobb ami valaha volt.Az erre gyártott kerékpáros cipők talpához hasonló egyenes,meglehetősen sima és kemény talpú a jó pedálozni.
#105954) pvt.peter...nem tudom ki fog a hosszú 7végén is dolgozni,de ha sietsz ma még itt megpróbálhatod,őket ismerem.Szerintem seperc alatt kicserélik neked.(Látom már nincs weboldaluk. )
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz Misi1980 #117730 üzenetére
Ha jó villát akarsz, akkor nem. 40 körül még vannak jó használt villák, ahogy 6030D is írta. Vagy mozogjon rendesen, vagy legyen inkább helyette merevvilla, ha nincs meg rá a keret. Viszont baromi sokat nyer majd az egész gép használhatóságban tőle. Ezért rossz látni a 200-250 alatti gépekben, hogy a lényeget, a teleszkópot rohadtul kispórolják belőlük, és így át sem éli a user, hogy milyen is igazából a jó MTB.
Azt most nem néztem, hogy eredetileg milyen aggyal szerelték, de a villához 15 mm-es átütős fog kelleni. Főleg tárcsafék mellé ez egy must have, a sima gyorszáras megoldásokat semmiképp sem erőltetném. A használataknál a jó állapot mellett oda kel figyelni a megfelelő nyakhosszra is. A mostanit lemérve meg tudod állapítani, hogy mekkora kell. A hosszabb nem probléma, lehet belőle nyisszantani.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
jjeahh
nagyúr
válasz Misi1980 #117730 üzenetére
50 körül ebayen gyakran felbukkannak Recon-ok, persze nem pont ilyenek, szal nem tudom mennyire lenne előrelépés.
pittlaren: Ez még a tavalyi geo, az újak már ilyenek, sajnos már nem csiszolják el olyan szépen a varratokat, de cserébe az összes vázon belül vezetik el a bovdenek egy részét.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz Misi1980 #127994 üzenetére
Ennyiért én már vannak bevált komoly márkáktól is jó pedálok, szal én nem venném meg. Pl. ha a szín nem zavar ez a HT most szépen le van árazva: [link] [link] , vagy itt van feketében is, esetleg ezek sem lehetnek rosszak: [link] [link] [link] [link] [link].
Yahhher: Valahogy úgy ahogy Imike mondja.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA Fly More Combo Kit - 2 akku, töltő
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI FPV Drone ÚJ szett SOHA nem használt 0h repülési idő
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest