- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
TayRol #32448 üzenetére
Igen, ez egy időben nálam is para volt, nekem a lábfejem akart lefagyni. Aztán vettem egy rohadt drága BBB kamáslit, majdnem 15ezer volt, azóta nincs ilyen gond... Két gatya közé szoktam még tenni térdmelegítő betétet, ha nagyon hideg van, meg egy lassan 8 éves síkesztyűt használok, ami vízálló is, de lélegzik. Mikor eltörik a kutya a sarkon ha befordul, van egy vékony thermokesztyűm, az még pont befér a síkesztyűbe...
-
tatabike
őstag
válasz
gergo5991 #32441 üzenetére
Észre sem veszed, és nemsokára úgy összetekeregsz 10ezret egy évben, hogy csak na...
Amikor elkezdtem bringázni, én is kitűztem magam elé célokat, mert jó dolog az, inspirálja az embert, meg ilyesmi. Aztán mikor már annyira belejöttem a dologba, volt, hogy észre sem vettem, és meglett amit akartam, sőt, már túl is teljesítettem, csak nem tudatosult bennem, annyira természetes volt.
Gratulálok hozzá, csak így tovább. És reméljük, nem fogsz szétesni... -
gergo5991
őstag
ez is meglett a nyáron
1 defekt, 1 baleset, 10x zuhogó esőben tekerés, + pár száz km nem volt mérve.
Tudom másoknak ez semmiség, de nekem egy cél teljesült be, és remélem még több ezer km-re leszek képes.
Jó volt letudni pont a nyár vége előtt ezt
köszönöm az ittenieknek is a bicikli vásárlással kapcsolatos segítséget, a nélkül nem jött volna ez most össze -
tatabike
őstag
válasz
attilav2 #32426 üzenetére
Hát, ez elég vegyes felvágott bringa az biztos. Tourney váltó hogy jön össze az XT hátsó aggyal...? Mármint műszakilag oké, működik, de ez olyan, mint egy Porsche hátsó hidat betenni egy Trabantba kb...
Nagyon kesze-kusza az alkatrész állomány...
Persze át lehet berhelni ezeket egy aluvázra, nem gond. Az meg, hogy a stucni elfordul erős ütés, elesés hatására, nem hiba, hanem inkább szerencse. Valaminek el kell nyelnie az erőt, ha nem fordulna el a stucni, akkor valószínűleg elgörbülne a kormány, vagy szép nagy nyolcasokat tennél a kerékbe, esetleg maga a stucni sérülne meg, elreped például.
Vázban meg telóban a montisok biztos tudnak jó alternatívát, de szerintem a használt cuccokat nem érdemes egy új vázra átszerelni, szóval inkább használtak közül nézelődj. Meg ugye itt számít a méret is, valami hasonló kell, mint a régi váz. -
imyourfriend
őstag
Elég láma egy kérdés, de muszáj feltegyem: bandázst melyik szaki hogyan szokta betekerni országútin? Van esetleg videó róla valamerre (pl jutub?) vagy házi videó? Elengedte bal oldalon de nem sikerül úgy betekerni mint ahogy jobb oldalon van mivel kezdő vagyok még ezügyben. Köszönöm előre is a segítséget!
-
tatabike
őstag
válasz
ludsimon #32391 üzenetére
Slime van, két évente kell cserélni, annyit bír ki. Nekem nem volt defektem a két év alatt. Vagyis volt, de mindegyiket megfogta. Nekem nem tömte el a szelepet, de van az a másik fajta, amit próbáltam, a Sludge, az egy kalap kaki tényleg. A szelepet eltömi, a lukat meg "elfelejti"...
-
SaboteurN
csendes tag
Én is voltam lidliben, volt minden kivéve kesztyű. Megkérdeztem kesztyű mikor lesz, azt a választ kaptam nem lesz mivel nem felelt meg a Lidl minőségi követelményének.
-
törölt tag
sziasztok,
régebben láttam egy üzletben kirakva 26-os defekttűrő continental külsőket, volt bennük egy sárga színű réteg is.
hol tudnék ilyet venni, lehetőleg nem webshopban?hiába googlizok, még a pontos nevét sem sikerült kiderítenem
-
TayRol
nagyúr
válasz
pengemetal #32428 üzenetére
ijj, megfogtál. lehet, hogy az nem.
-
TayRol
nagyúr
szentendrei lidl 9-kor TELE volt ruhákkal, vettem egy kabit meg egy hosszúnadrágot. de tényleg mindenből volt.
-
attilav2
őstag
Van egy 2004-es Caprine cherokee vázra épülő mtb-m. Szinte minden cserélve lett rajta az évek során, váltók fék és váltókar, kerekek, monoblokk octalinkesre, hajtómű stb. Elég sokat ráköltöttem már, ezért erre a vázra többet nem akarok költeni. Amit szeretnék az az hogy az alkatrészeimet átszereltetni egy 1 1/8 as villanyakú alu vázra, mert a menetes kormányszárrögzítés elég gyenge, egy erősebb ütés éri az első kereket vagy esek akkor a kormányszár elfordul, az ahead stabilabb lenne. Amilyen alkatrészeim most vannak: Altus fékváltókarok, acera első váltó, alivio octalink hajtómű, tourney 7 sebességes váltó, deore xt kazettás agy, deore első agy, sunrims asszem cr11 32 küllős felnik, trinity v fékek(ez még az eredeti gyári 2004 es szériafelszerelés). Amiben a tanácsotokat szeretném kérni az hogy milyen telót és vázat vegyek? Jelenleg egy suntour 1"-os telóm van, ez nem szerelhető át nyilván. Amik az elvárásaim: Elsösorban aszfalt de néha földútra használnám, a váz alu legyen és mtb, a teló jó a legalapabb is
ami aheades, egyenes kormányszár kell. Melyek azok a márkák amikkel a legolcsóbban meg lehet úszni? Váz, teló,
ahead csapágy kormányszár stucni? A régi vázat kb mennyiért birom elpasszolni, esetleg beszámíttatni? -
RootRulez
félisten
Ööö, az gáz, ha a MTB-omra a mostani 70mm-es fékpofa helyett 72mm-est rendeltem?
Sztem nem kéne...
-
válasz
imyourfriend #32422 üzenetére
Aha, ertem, ez igy tenyleg jol hangzik
-
imyourfriend
őstag
válasz
Pttypang #32421 üzenetére
Nem a beállításon van elsősorban a lényeg hanem ez egy rendszer. [link] Nekem ilyen darabom van csak fehérben, és 3 komponensű fékbetét van benne ami jó esőben is egyrészt (bár nem tekerek esőben de ezzel kaptam a gépet) másrészt ha úgy van akkor tudok bele tenni 105-öst, ultegrát esetleg dura-ace fékbetétet is hiszen a fejet csak egyszer kell megvenni hozzá.
-
válasz
imyourfriend #32420 üzenetére
A kiszedes nelkuli cserelgetes annyira nem fontos, hiszen nem kopik olyan hamar, hogy problema legyen belole. Ugyis be kell allitani csere utan, vagy legalabbis valamennyit korrigalni gondolom.
-
imyourfriend
őstag
-
-
törölt tag
válasz
elfelejtette #32410 üzenetére
80% defektjeim Budapesten szereztem és a többségét a kerékpár utakon vagy mellett a sok széttört üveg,fűnyíráskor kiszóródó királydinnye,drótok,éles kövek ilyenek.
De nem nevezném soknak volt Schwalbe CX Comp külsőm azzal havonta volt 2 defektem
kb 250-400 km szakaszonként.
Használtam Continental Ultrasport külső az sem volt sokkal jobb.
Schwalbe Marathon Plus az defektvédelem terén király volt de viszont nehéz is.Más
Lehet tudni,hogy a Lidl-ben most kapható kerékpáros kabátot 3999ft milyen hőmérsékleti tartományban ajánlják? -
RootRulez
félisten
-
belaazallat
addikt
válasz
ludsimon #32391 üzenetére
Nekem tömíttette el defektgátló lötyi autós szelepet. Wenson-t 622x28C-s gumikkal vettem használtan, és a belsőben volt defektgátló folyadék.1,5 év után a szelem eldugult, cseréltem a szelep belsejét rendbe jött, a régit ki takarítottam, most már az is jó. De pár hónapja annyira eldugult a szelep, hogy nagyon nehezen lehetett pumpálni, és szelep gumi része deformálódott.
-
elfelejtette
veterán
válasz
#20584850 #32392 üzenetére
" kb:1500-2500 km szakaszonként kapok vele defektet."
Hol jársz, hogy ilyen sűrűn van defekted? Nekem Conti Tour Ride van 37-622 méretben, eddig kb. 6500km van bennük defekt nélkül, slime nélkül...
Ebben benne van a munkába járás belvároson keresztül (előző esti buli utáni sörösüveg darabok kerülgetésével), meg két romániai kirándulás is. -
brownus
veterán
GoPro: Combing Valparaiso's Hills
az egyik hozzászólásban írják, hogy valami yeti 303 wc model, mennyibe kerül egy ilyen? csak kíváncsi vagyok.
-
pengemetal
aktív tag
válasz
Napfénysüti #32402 üzenetére
195 cm (nem nagy sörhas
) és a legnagyobbat (56/58) határeset volt a méret, de bevállaltam (1 hónapon belül vissza is lehet vinni).
-
Because
őstag
köszi a válaszokat! remélem találok valami megfelelő méretet nadrág és pulcsi részéről is
-
Frenky89
addikt
-
anorche1
őstag
válasz
pengemetal #32401 üzenetére
Kesztyű Miskolcon sincs, de szemüveg se.
Kabátot akartam venni, de igen hülye méretűek. Az L-es jó hosszában, cserébe a karja nagyon hosszú. Az M-esnek jó a karja, de hosszban rövid. Meg most az anyaga sem túl jó.
A hosszúujjú mezt néztem még, de az karban nekem túl bő, nem egy országútis testalkathoz tervezték. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
pengemetal #32401 üzenetére
Te kabátból mekkorát vettél és milyen magas vagy? Meló után tervezem én is hogy beugrom a Lidl-be pár cuccért Fehérváron remélem még lesznek.
-
pengemetal
aktív tag
Lidl Körtér, reggel 7:30: egyelőre mindenből van bőven, de kesztyű egyáltalán nincs! Cserébe 1299-ért van cserélhető lencsés szemüveg tokkal, de ebből csak 8-10 db van kb.
A kabát ennyiért simán jó vétel szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest